Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 10 dalis

As irgi pirmaja savo mergina gimdziau su daktare biggrin.gif tai aisku kad moketi reikejo nemazai nes issikvieciau ja nakti kai prasidejo gimdymas ir galiu pasakyti kad ji visa ta laika buvo su manimi ,o akusere maciau gal 2 kartus nu ir aisku kai jau gimdziau bigsmile.gif ji ir prieme mano mergaite , aisku dabar kils klausimas kam tada ta gydytoja ? g.gif tai galiu pasakyti kad gydytoja visas tas 8val kiek gimdziau mane stebejo reguliavo kiek nuskausminamuju leisti ir pan. kai jau reikejo gimdyti aiskino kada ir kaip ka daryti mirksiukas.gif nu ir aisku po visko dailiai susiuvo thumbup.gif thumbup.gif aisku jei butu antras gimdymas gal ir gimdyciau tik su akusere nes daug jau ka zinau bet va dabar laukiuosi dvynuku tai tikrai vaziuosiu gimdyt vel su ta pacia gygytoja thumbup.gif nes zinau kad galesiu but rami kad manim pilnai pasirupins bigsmile.gif aisku finansai daug ka lemia bet kai pagalvoju jog gimdai tik maximum 2-3 kartus tai galima ir paislaidauti del ramybes smile.gif cia mano nuomone tikiuosi nesupyksit kad taip atvirai ja isreiskiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2009 10 28, 19:50)
Na suprantu apie ka kalbi  mirksiukas.gif  Na matai, as tai klausiau daktares tiesiai ir butent ji man ir paaiskino, kad vis tiek viska darys akusere  g.gif bet ji bus salia  visada  g.gif  na uz jos buvima salia man dar butu reikeja sumoketi keturzenkli skaiciu  mirksiukas.gif
Papildyta:
O tu su Kiseliova jau snekejai, tariaisi? Labai faina gydytoja, taip pat teko pas ja lankytis  drinks_cheers.gif
Beja lengvo tau gimdymo  mirksiukas.gif

4u.gif aciu, siandien ryta lug pradejau jausrti pamaudimus kas 10 minuciu, bet va pasikeliau ir vel lyg dingo...taip noreciau kad viskas ivyktu laiku ir kaip priklauso...tikriausiai visos noretu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(martinna @ 2009 10 28, 23:45)
As irgi pirmaja savo mergina gimdziau su daktare  biggrin.gif  tai aisku kad moketi reikejo nemazai nes issikvieciau ja nakti kai prasidejo gimdymas ir galiu pasakyti kad ji visa ta laika buvo su manimi ,o akusere maciau gal 2 kartus nu ir aisku kai jau gimdziau  bigsmile.gif  ji ir prieme mano mergaite , aisku dabar kils klausimas kam tada ta gydytoja ?  g.gif  tai galiu pasakyti kad gydytoja visas tas 8val kiek gimdziau mane stebejo reguliavo kiek nuskausminamuju leisti ir pan. kai jau reikejo gimdyti aiskino kada ir kaip ka daryti  mirksiukas.gif  nu ir aisku po visko dailiai susiuvo  thumbup.gif  thumbup.gif  aisku jei butu antras gimdymas gal ir gimdyciau tik su akusere nes daug jau ka zinau bet va dabar laukiuosi dvynuku tai tikrai vaziuosiu gimdyt vel su ta pacia gygytoja  thumbup.gif  nes zinau kad galesiu but rami kad manim pilnai pasirupins  bigsmile.gif  aisku finansai daug ka lemia bet kai pagalvoju jog gimdai tik maximum 2-3 kartus tai galima ir paislaidauti  del ramybes smile.gif  cia mano nuomone tikiuosi nesupyksit kad taip atvirai ja isreiskiau  thumbup.gif

Labai sutinku ir su jusu nuomone, ypac, kad dabar gimdysit dvynukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2009 08 05, 09:58)
Ta pati akusere ir man prieme gimdyma. Tikrai super moteris drinks_cheers.gif Tik man atrodo ji Pociute... unsure.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tas pats ir mum su virkstele buvo biggrin.gif

Zinoma, kai sutvarko dokumentus, paklausia ar reikia halato ir naktiniu, ar savo turit mirksiukas.gif

Sutvarko dokumentus???? Nuskambesiu kaip paskutine kvaile, bet kokius dokumentus reik atsivezt?
As pirmaji savo gimdziau UK savo namuose, tai ligoninej net nesu buvus, ir uz keliu savaiciu kraustomes i Klaipeda... Teks klaipedoj ir gimdyt.... Tik nezinau ko man reiks kad priimtu i gimdymo namus, neduok Dieve ant saligatvio liksiu gimdyt... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(C`est_la_vie @ 2009 10 16, 12:32)
Gimdžiau šį pirmadienį. Viskas buvo liuks. Patiko ir akušerės ir daktarai ir paprastas personalas. Į visus klausymus atsakė, nebuvo tai, kad kažkas laiko neturėjo. Net naktį, kai mažylis verkė, o man reikėjo staigiai į tualetą, akušerė sėdėjo su mano vaiku.
Ačiū visiems, kas padėjo man ir mano sūneliui!

Sveikiname sėkmingai pagimdžius, smagu kad viskas ok thumbup.gif
Norėjau paklausti ar tarėtės su gy., ir ar mokėjote (akušerėm ir pan.)
Artėja jau ta diena, tai kažkaip norisi tam pasiruošti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mesyte @ 2009 10 26, 22:46)
Zadam kvestis daktare Kiseliova

Gimdziau kai buvo jos pamaina. (nesitarus) Palatoje maciau 3 kartus, kai atvaziavau, po to kai nuleido vandenis ir 3 karta- kai gimdziau. Ji sedejo priesais prie stalo ir ziurejo. Man pasirode salta ir arogantiska. Nesigilino i situacija, tiesiog, buvo tam, kad butu. Visa darba padare akusere Kristina, pavardes nepamenu. Deka jos pagimdziau pati be plysimu ir kirpimu 4320g. ir 56 cm dukryte. Zaviuosi savo darbo profesionalais - jokiu asmeniskumu.
Mes akuserei atsidekojom jau po visko - ji tikrai verta to, ko negaliu pasakyti apie pogimdyvinio skyriaus akuseres. Beje, gavom seimynine palata. Tai joje jokiu remontu nesitikekite - nera. Tiesiog, dvigule lova, wc ir dusas, o tuo metu, daugiau nieko ir nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo e-glory: 31 spalio 2009 - 20:49
Gimdziau pries penkias paras, vaziavau nesitarusi, daviau ir gydytojai ir anesteziologui. Dare cezari, po triju paru isleido namo. Noriu visas nuraminti, esu viskuom patenkinta, labai fainos moterytes dirba pogimdyviniame skyriuje.
Nuskilo gauti seimynine palata, jei kam idomu, tai para kainuoja 50 litu.
Atsakyti
Aš gimdžiau prieš savaitę. Papasakosiu viską trumpai.

Į ligoninę atvykome anksti ryte. 6.45 val. jau gulėjau gimdykloje, klausėsi vaikiuko tonusų - gimda buvo atsidariusi 4 cm, sąrėmiai kas 6 min., vandenys nenubėgę. Iš kart paprašiau , kad suleistų nuskausminamuosius. O man buvo atšauta, kad 8 val. keičiasi pamaina, ( o buvo tik 6.45 val.) ir niekas nebegali ateiti suleisti vaistų, reiks palaukti 8 ar 8.30 ir tada ateis gydytojas bigsmile.gif Aišku, aš iškart į ašaras. Kai kur paskambinom, mums tieisiai šviesiai pasakė, jog reikės anesteziologui sumokėti, tada ateis. Nu žodžiu....
Vaistukus suleido, toliau darbavosi akušerė Žaneta, pasiliko net po savo pamainos. Ačiū jai. Jai ir atsilyginom ax.gif

Susilaukėm 4130 gr sūnelio, nors dar gimdykloje pasakė, jog vaikiukas bus nedidukas. Plyšau.

Gimdymas buvo antras. Pirmagymio susilaukėm Kaune. Šiaip antragymio gimdymą dar šiandien prisimenu lyg košmarą, bet yra kaip yra. Ačiū dievui, viskas kiek įmanoma, baigėsi gerai. Gimdymą vis primena nemažos kraujosrūvos sūnelio akyse.

O pogimdyviniam skyriuje visas personalas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ačiū visoms slaugytojoms.
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2009 10 28, 16:34)
Vis tiek bus akusere kuri priimines gimdyma, o daktere bus salia  4u.gif Daktarei  butinai reikes moketi  ir nemazai  mirksiukas.gif
As asmeniskai tariausi su akusere ir tikrai nepasigailejau, juk ji visa darba atlieka ir buvo net sutarta jei reikes daktaro pagalbos, tai tada jau ji viska suderins  4u.gif  Daktares man neprireike, buvo tik atejusi stebeti tuo metu kai gimdziau ir jei butu kile komplikciju butu reikeja jos pagalbos, bet neprireike ir tik gimus vaikeliui daktare isejo ir kai jau minejau vis tiek viska darys akusere  4u.gif  neminesiu pavardziu bet pati medike man patare tartis su akusere  4u.gif

Kai yra susitarimas su gydytoja akuseres nera-beveik biggrin.gif viska atlieka gydytoja
Atsakyti
QUOTE(gleMk @ 2009 10 29, 16:09)
Sutvarko dokumentus???? Nuskambesiu kaip paskutine kvaile, bet kokius dokumentus reik atsivezt?
As pirmaji savo gimdziau UK savo namuose, tai ligoninej net nesu buvus, ir uz keliu savaiciu kraustomes i Klaipeda... Teks klaipedoj ir gimdyt....  Tik nezinau ko man reiks kad priimtu i gimdymo namus, neduok Dieve ant saligatvio liksiu gimdyt... schmoll.gif

zinokit gerai nebepamenu, bet rasesi ten kazka.Kada nubego vandenys, apie teva kazka..gal kuri nesenai gimdziusi labiau pamena? blush2.gif turejau savo nesciosios knygute ir sodros pazymejima smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ,

norejau paklausti , nes ir man ne uz kalnu tas Finisas smile.gif ,jei esi is kito miesto skausmams uzejus ,turbut neisvarys is Klaipedos ligonines ar reikia vistiek kokio siuntimo ax.gif ,net nezinau gal tartis su kokia gydytoja ,kiek zinau labai isgirta Maciolionyte ,bet is kur gauti jos kontaktus ir gal kas zino kiek ji ima $ blush2.gif ,jei kas zino i a.z butu gerai smile.gif
Pirmaji kai gimdziau tipo tariaus ,bet gimdziau nesitarusi, beguledama pataloginiame persigalvojau ir viskas buvo thumbup.gif , o dabar nezinau kaip elgtis unsure.gif
Atsakyti
g.gif du kartus gimdziau pati ,per antra taip plysau kad 2 men paeit negalejau normalia.tai dabar noreciau cp ,ar ji daro jei pats nori ir prasai .ar butent turi buti komplykacijos
Atsakyti