Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 10 dalis

QUOTE(dziuke @ 2009 11 13, 14:54)
bet tai ko gero jokio skirtumo ar ligonineje duos to misinuko ar pati nusipirksi ar yra skirtumas? nes cia pries tai rase kad kisa vos ne per prievarta tuos misinukus.ir gal uz juos brangiau moket ar neereikia ? is parduotuves ar vaistines vistiek pigiau nusipirkt smile.gif 
Ir pvz kiek taip gimdymas normalus ir su cezariu kainuoja klp gal kas zinot? ar tiktai tiek kiek per kysius susideda blush2.gif
Dekui uogele uz kantrybe  blush2.gif

Skirtumas yra tame, kad neleidžia į GN neštis tiek savo mišinukus tiek buteliukus. Viską duoda nemokamai, ir tikrai per prievartą niekas neduoda jų. Jei pati paprašysi, tada tik duoda, o šiaip tik visada paklausia ar užtenka MP , ar reikia mišinuko. Nei gimdymas nei CP nieko nekainuoja, išskyrus epidūro, kuri reikia pačiai nusipirkti. Jei noresi, tai atsidėkosi, bet manau jei viskas prasideda sklandžiai, galima susitarti su budinčia (tave prižiūrinčia akušerė) ir manau pakankama. Vienos duoda už paprastą gimdymą ir 1000 lt, o kitos ir 200 ir 400. Bet jei pati noresi susitarti asmeniškai su gydytoju tai gimdymas kainos 800 ma=iausiai, o CP -nuo 1000 iki 1500, priklausomai su kom susitarsi.
Atsakyti
Aš apie mūsų GN tik geros nuomonės. Abu vaikus gimdžiau paprastai, be nuskausminimo, viskas sklandžiai praėjo. Abu kartu buvo ir akušerė, r gydytoja, kurios labai morališkai padėjo ir palaikė. Vyrui rodė, kaip reikia masažuoti nugarą. Ir iš viso kantrybės jos su manimi turėjo. Gaila, nepamenu pavardžių. Žinau tik kad aukušerei po visko davėm, tai ji dar ir imti nenorėjo, pasakė "toks mano darbas". Pogimdyviniam ir gi viskas liuks. Pirmąjį mano vaiką išnešė į inkubatoroų, va ten auksinės motriškos, ypač tokią Alą atsimenu - labai labai. Kas tris valandas eidavau maitinti, visko pamokina ir parodo. thumbup.gif

Šiaip, nenorėkite, kad jūs ant rankų nešiotų, nes tokių gimdyvių būna pilnas skyrius ir visas reikia spėti apeiti gydytojoms ir seselėms. Taigi, tos kurios labai jau išlepintos ir norėsite išskirtinio dėmesio važiokite į privačius gimdymo namus. smile.gif

Atsakyti
Gimdziau prie pora metu, dabar uz pusmecio vel siam stebuklui ruosiuosiu... Taip prisiminimai sukilo ir juokas sueme, sia tema beskaitant lotuliukas.gif Nezinomybes baimes akys dideles, isankstinis nerimas milziniskas, o viskas eina ir praeina, tik Dziaugsmukas, angelu atskraidintas Tuose namuose, kasdien primena, kad gyvenimas dabar visiskai kitoks...
Is pacios ligonines slogiausia ispudi ir man paliko patologinis. Nekurioms sio skyriaus akuserems apskritai pasiulyciau atsisakyti darbo su zmonemis doh.gif O kitur akusheres - superines! Su gimdyma priemusia gydytoja tik nenusiseke, todel jei butu imanoma, kitus kartus gimdyciau tik su akusere. Deja, mano kraujas minusinis, plius turiu gimdos kaklelio zaizdele, tai jau korteleje bunu pazymeta kaip rizikine verysad.gif
O juokingiausia prisiminti, kaip as gimdykloje vis pasvajodavau apie dusa, bet niekaip nespedavau tarp saremiu ax.gif Na, tai kai viskas pasibaige, galvojau, va dabar tai jau tikrai dushinsiuos. Bet irgi kazkaip nespejau smile.gif Buvau ziauriai suplysus, mane ilgai ir sunkiai akusere "lope". Tai kai atvaziavo "taxi" is pogimdyvinio manes pasimt, sakau, gi nusimaudyt nespejau, ar pas jus skyriuj galesiu? "Galesi galesi..." nuskambejo seseliu zodziai su kazkokia ironija. Ir ka jus manot? Pirma karta iki dusho siaip ne taip nushliauziau turbut tik po paros... Tikiu, kad buna ir taip, kad pagimdo, lyg niekur nieko strykteli lyg kate ir eina maudytis, bet geriau, mamytes, neturekit ishankstiniu iliuziju... Tikrai ne tame gyvenimo dziaugsmas. O ji pazinsit nuo tada, kai susitiksit su savo "kruopomis" wink.gif To nuoshirdziai visoms ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Turbūt visoms įdomu, kaip atrodo gimdymo palatos. Įkeliu kelias foto, darytos su mobiliu telefonu, kokybės nėr, bet bendras vaizdas bus aiškus. Čia ta palata su vonia. Sėkmės visoms nėštukėms 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguze: 19 lapkričio 2009 - 01:18
QUOTE(banguze @ 2009 11 19, 02:17)

Oi, buvau čia beveik prieš tris savaites, vėl viską prisiminiau bigsmile.gif Kaip nebenorėčiau čia grįžti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(banguze @ 2009 11 19, 01:17)
Turbūt visoms įdomu, kaip atrodo gimdymo palatos. Įkeliu kelias foto, darytos su mobiliu telefonu, kokybės nėr, bet bendras vaizdas bus aiškus. Čia ta palata su vonia.

Čia jau po remonto, prieš tris matus taip gražu nebuvo dar.
Atsakyti
norit pasakyt kad visos palatos tokios ohmy.gif (ar uzsisakius specialiai) neblogai
matau jau kur ir vyrui butu ne prosal pakrist pagulet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuke @ 2009 11 19, 11:04)
norit pasakyt kad visos palatos tokios  ohmy.gif (ar uzsisakius specialiai) neblogai
matau jau kur ir vyrui butu ne prosal pakrist pagulet  lotuliukas.gif

Kitose nebuvau - nežinau. Tačiau visos palatos po remonto, tai manau tikrai neatrodys prasčiau. Ir įdomu kur tam vyrui ten pagulėt? g.gif
Atsakyti
ant to neblogo odinio foteliuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuke @ 2009 11 19, 11:04)
norit pasakyt kad visos palatos tokios  ohmy.gif (ar uzsisakius specialiai) neblogai
matau jau kur ir vyrui butu ne prosal pakrist pagulet  lotuliukas.gif

Foteliukai tikrai visose yra. Maniškis tai pradžioje burbėjo, kad nepatogus, sunku atsistoti iš jo, bet po visko kai lūžo (gimdžiau naktį), tai kraustantis į pogimdyvinį teko net žadinti smile.gif . O šiaip maniškė gimdykla mažesnė lyg buvo. Ir vietoje vonios dušo kabina buvo, atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 19 lapkričio 2009 - 11:56
na jie tai ras prie ko prikibt amzinai lotuliukas.gif
o sita arba as akla arba tas dideli daiktas vadinamas vaiko lopsiuku ar jo visai nera ar lialiu mano isnes ir atnes tik g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuke @ 2009 11 19, 12:04)
na jie tai ras prie ko prikibt amzinai  lotuliukas.gif
o sita arba as akla arba tas dideli daiktas vadinamas vaiko lopsiuku ar jo visai nera ar lialiu mano isnes ir atnes tik  g.gif  schmoll.gif

Lopšiuko nereikia - daugiausia laiko lelius ant Tavo ar vyro rankų praleis (įtariu, nelabai norėsi jį paleisti, aš gal tik po paros į lopšiuką guldyti pradėdavau). O mažylio apžiūrai ir vystymui skirtas tas stovas su lempa antroje nuotraukoje.
Atsakyti