Gimdziau prie pora metu, dabar uz pusmecio vel siam stebuklui ruosiuosiu... Taip prisiminimai sukilo ir juokas sueme, sia tema beskaitant

Nezinomybes baimes akys dideles, isankstinis nerimas milziniskas, o viskas eina ir praeina, tik Dziaugsmukas, angelu atskraidintas Tuose namuose, kasdien primena, kad gyvenimas dabar visiskai kitoks...
Is pacios ligonines slogiausia ispudi ir man paliko patologinis. Nekurioms sio skyriaus akuserems apskritai pasiulyciau atsisakyti darbo su zmonemis

O kitur akusheres - superines! Su gimdyma priemusia gydytoja tik nenusiseke, todel jei butu imanoma, kitus kartus gimdyciau tik su akusere. Deja, mano kraujas minusinis, plius turiu gimdos kaklelio zaizdele, tai jau korteleje bunu pazymeta kaip rizikine
O juokingiausia prisiminti, kaip as gimdykloje vis pasvajodavau apie dusa, bet niekaip nespedavau tarp saremiu

Na, tai kai viskas pasibaige, galvojau, va dabar tai jau tikrai dushinsiuos. Bet irgi kazkaip nespejau

Buvau ziauriai suplysus, mane ilgai ir sunkiai akusere "lope". Tai kai atvaziavo "taxi" is pogimdyvinio manes pasimt, sakau, gi nusimaudyt nespejau, ar pas jus skyriuj galesiu? "Galesi galesi..." nuskambejo seseliu zodziai su kazkokia ironija. Ir ka jus manot? Pirma karta iki dusho siaip ne taip nushliauziau turbut tik po paros... Tikiu, kad buna ir taip, kad pagimdo, lyg niekur nieko strykteli lyg kate ir eina maudytis, bet geriau, mamytes, neturekit ishankstiniu iliuziju... Tikrai ne tame gyvenimo dziaugsmas. O ji pazinsit nuo tada, kai susitiksit su savo "kruopomis"

To nuoshirdziai visoms ir linkiu
Labai graziai ir nuosirdziai viska apibudinai, net biskutuka uzspaude tie prisiminimai