Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 10 dalis

vaje dabar tai pripratau saugoti pilvuka nuo vyro nes jis nejaucia kaip miega tai spardosi tai su rankom mosikuoja tai jauciu keikviena krustelejima jo doh.gif
su mazium reikes vel pratintis gulet tokioj siauroj lovikej kad neiskristumem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuke @ 2009 11 19, 12:23)
su mazium reikes vel pratintis gulet tokioj siauroj lovikej kad neiskristumem  smile.gif

Nenorėsi - nereikės. Gimdykloje tik porą valandų po gimdymo būsite, jei viskas gerai, o pogimdyvinėje lopšiukas mažyliui bus. Beje, ir lovos tos visai nesiauros mano akimis smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(dziuke @ 2009 11 19, 12:04)
na jie tai ras prie ko prikibt amzinai  lotuliukas.gif
o sita arba as akla arba tas dideli daiktas vadinamas vaiko lopsiuku ar jo visai nera ar lialiu mano isnes ir atnes tik  g.gif  schmoll.gif

Dziuke, tu sumaišei - čia gimdymo palata, iš jos perveža į pogimdyvinį skyrių. O ten jau yra ir leliukui lovytė atskirai ir mamai. biggrin.gif
Atsakyti
as ir sakau negali butu taip gerai kiekvienai mamytei lotuliukas.gif valstybe iki to dar nedaejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuke @ 2009 11 19, 13:19)
as ir sakau negali butu taip gerai kiekvienai mamytei lotuliukas.gif  valstybe iki to dar nedaejo  biggrin.gif

Na Pogimdyviniam skyriuje palatos kiek mažesnės, tačiau vistiek visos po vieną.. unsure.gif
Atsakyti
na bitik mums trims vietos atsiras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(redaliux @ 2009 11 19, 00:14)
Gimdziau prie pora metu, dabar uz pusmecio vel siam stebuklui ruosiuosiu... Taip prisiminimai sukilo ir juokas sueme, sia tema beskaitant lotuliukas.gif Nezinomybes baimes akys dideles, isankstinis nerimas milziniskas, o viskas eina ir praeina, tik Dziaugsmukas, angelu atskraidintas Tuose namuose, kasdien primena, kad gyvenimas dabar visiskai kitoks...
Is pacios ligonines slogiausia ispudi ir man paliko patologinis. Nekurioms sio skyriaus akuserems apskritai pasiulyciau atsisakyti darbo su zmonemis  doh.gif O kitur akusheres - superines! Su gimdyma priemusia gydytoja tik nenusiseke, todel jei butu imanoma, kitus kartus gimdyciau tik su akusere. Deja, mano kraujas minusinis, plius turiu gimdos kaklelio zaizdele, tai jau korteleje bunu pazymeta kaip rizikine verysad.gif
O juokingiausia prisiminti, kaip as gimdykloje vis pasvajodavau apie dusa, bet niekaip nespedavau tarp saremiu ax.gif Na, tai kai viskas pasibaige, galvojau, va dabar tai jau tikrai dushinsiuos. Bet irgi kazkaip nespejau  smile.gif Buvau ziauriai suplysus, mane ilgai ir sunkiai akusere "lope". Tai kai atvaziavo "taxi" is pogimdyvinio manes pasimt, sakau, gi nusimaudyt nespejau, ar pas jus skyriuj galesiu? "Galesi galesi..." nuskambejo seseliu zodziai su kazkokia ironija. Ir ka jus manot? Pirma karta iki dusho siaip ne taip nushliauziau turbut tik po paros... Tikiu, kad buna ir taip, kad pagimdo, lyg niekur nieko strykteli lyg kate ir eina maudytis, bet geriau, mamytes, neturekit ishankstiniu iliuziju... Tikrai ne tame gyvenimo dziaugsmas. O ji pazinsit nuo tada, kai susitiksit su savo "kruopomis" wink.gif  To nuoshirdziai visoms ir linkiu 4u.gif

Labai graziai ir nuosirdziai viska apibudinai, net biskutuka uzspaude tie prisiminimai wub.gif
Atsakyti
Labuka,

Norėjau paklasuti, gal kas lankosi pas Raubą GN? g.gif ar bent jau žino, ar jis priima naujas nėštukes ir kaip jis dirba? Ačiū 4u.gif
Su pirmu pas jį lankiausi, bet privačiai,o dabar norėčiau pinigėlius pataupyti leliukui blush2.gif
Atsakyti
ir dar, gal kas darėtės Prisca tyrimą universitetinėj ligoninėj? kiek kainavo be siuntimo ir per kiek laiko ats būna? g.gif
Atsakyti
Kiek laiko uztrunka, kiek reikia laukti tyrimu atsakymo del streptokoko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2009 11 21, 20:45)
Kiek laiko uztrunka, kiek reikia laukti tyrimu atsakymo del streptokoko? ax.gif

Aš dariausi Sorpo, tai nepilnai po savaitės turėjau atsakymą, bet jei ten kažkas užauga, tai ilgiau trunka.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kas neseniai gimdet, sakykit kokia padetis del karantino?? 4u.gif dekui
Atsakyti