Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 10 dalis

Sveikos 4u.gif
QUOTE(irmateresa @ 2009 12 06, 15:33)
galiu pasakyti tik toki dalyka kad gydytoja isviso nieko nedare per gimdyma viska atliko akusere o ji tai superine atsimenu tik varda ant korteles MEILE va ji tai kirpo siuvo  visa pagrindini darba daro akusere vaikuti svere matavo ir t.t
Papildyta:
galiu viena atsitikima su KL G papasakoti va mano brolis su zmona tai parsiveze mergyte karstuke ir as buvau visa ta reikala maciau nu cia istikruju apie ta dalyka galieciau rasyti ir rasyti dalykas tame kad mergyte buvo sveika svaikute gim isnesiota 4kg  bet per daktaru atlaiduma va ir nelaime duodu 100% kad cia daktaru kalte mes dar sakeme kad duotu juos i teisma bet jie per ta skausma nieko nesuprato sako nebeprikelsi vaiko.neduok dieve tokios nelaimes va jei butu dare cezario pjuvi tai tikrai mergyte butu gyva buvusi.KL G namams sakau NE  mad.gif  mad.gif

gimdžiau daugiau nei prieš metus ir dėkoju dievui, kad nenutiko taip, kaip čia parašyta verysad.gif
Gimdymas buvo komplikuotas, nuo sąrėmių kas 2 min. gimdžiau 16 val. verysad.gif Pats stūmimas buvo košmariškas, vaikas užtrigo vos pasimačius galvytei. Gimdant dalyvavo 3 patyrusios akušerės,3 gydytojos ir pagalbinė darbuotoja. Tikrai visi darė viską ką galėjo, pergyveno kaip už savo vaiką . traukė vakumine pompa,nes aš du kartus buvau apalpusi... meldžiau dievą, kad tik viskas laimingai baigtųsi... Ir aš, ir manau gydytojai mano, jog CP buvo būtinas. Mažylis gimė sveikas, neuždusęs... dėkoju Klaipėdos GN personalui kiekvieną dieną, kad išgelbėjo mūsų sūnų wub.gif
o kas liečia pogimdyvinį skyrių, tai tikrai negalėčiau pasakyti, kad visos blogos, tikrai priklauso nuo pamainos, viena pasitaikė itin nemaloni cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indoju: 08 gruodžio 2009 - 20:21
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2009 12 08, 18:47)
kaip suprast visi 3, nemokamas be priežasties 1, kiti, kad ir 5 ar daugiau, esant reikalui irgi nemokami. Bet siuntime turi būt kas nors nurodyta, o ne šiaip dėl noro  mirksiukas.gif

na mums cia butu buves trecias echo bet antras klp GN. na su savo gyd. snekejom bet nesusisnekejom biggrin.gif tai uzsiregitravau ir be siuntimo nuvaziavom i klp o registraturoje paprase siuntimo. sakiau neturiu, nedave, o jin pabalino akis kaip tai nedave trys privalomi ir ir nemokami ir jei kas nors blogai pacios gyd itarimu ir sekantys nemokami.
tai saunuole registraturoje kad dar pasake kad galime jus perkelti kitai dienai jau su siuntimu. o kita butu pasakius susimokekit kasoj ir viskas
Atsakyti
Gimdziau pries savaite. Viskas vyko greit ir sklandziai, pagimdziau per puse valandos nuo atvykimo. Be gydytojo, tik su akusere Juskauskiene. Nieko blogo negaliu pasakyti. Pogimdyvinis skyrius blogo ispudzio nepaliko, akuseres malonios, visada pasiruosusios padeti ir patarti. Nors man tai buvo antras vaikelis, personalo demesio tikrai uzteko.
Atsakyti
QUOTE(dziuke @ 2009 12 02, 13:23)
o kaip su klizmom klp buna gali padaryt ten GN nes namie zinant save tikrai nesugebesiu  gal kitokiu budu yra kad jos nereiktu?

As pasidariau pries i super,paskui nereik galvos sukti,ne apie ta tadu galvoji doh.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar epidura reik pacioms pirkti ar jau duoda vietoje ir tik veliau reik susimoket?
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2009 12 10, 11:46)
Norejau paklausti, ar epidura reik pacioms pirkti ar jau duoda vietoje ir tik veliau reik susimoket?

Reikia pačiai atsivežti.
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2009 12 10, 12:46)

siaip reikia paciai turet,bet del viso ko jie turi,tai jai nespesi galesi nupirkt pas juos,bent jau mums taip aiskino.
Atsakyti
Gimdziau pries 2 savaites ir tikrai nieko blogo negaliu pasakyt. Pagimdziau per 2 val. nuo atvykimo, pasitiko maloni akusere, kuri greitai viska sutvarke ir nuvede i gimdykla. Truputi erzino kai per saremius kisa visokius popierius pasirasinet, bet cia jau ne akuseres sugalvojo toki dalyka. Reikia joms tu parasu ne del saves gi. Vaikuti prieme akusere M. Alsyte. Maloni tokia moteris. Nors as ten mazai ja maciau, nes gimdziau uzsimerkusi smile.gif Gydytoja lyg ir buvo i pabaiga atejusi, nes maziuke pridususi gime. Pogimdyviniu skyrium irgi esu patenkinta, personalas malonus. Aisku visokiu zmoniu buna, vienas gal simpatiskesnis nei kitas, bet siaip visos akuseres malonios, tiek vaiku, tiek moteru gydytojos irgi labai puikios. Tik labai karsta palatoje buvo. Nakti visa slapia atsibusdavau. Taigi, jei kas ruosiates vykti i Klaipedos GN tai pasiimkite plonus naktinukus arba pizama smile.gif Nes mano pizama buvo storesne, tai pirma nakti su valdiska miegojau. Siaip viskas labai gerai. Ir dar kai niekam nieko i kisenes nekisom... Kiek zinau Vilniuj po 1000 lt gydytojai duoda, + akuserei, anesteziologui ir t.t. O cia uz aciu ir taip puikiai. Reiktu gal kada prisiruost bent saldainiu akuserei kuri lelyte prieme nunest...
Atsakyti
QUOTE(taniushka.84 @ 2009 12 10, 18:33)
siaip reikia paciai turet,bet del viso ko jie turi,tai jai nespesi galesi nupirkt pas juos,bent jau mums taip aiskino.

jei jų vaistinė dirba, tai gal turi, bet šiaip reikia savo. viena mamytė gimdė, neturėjo, tai jos vyrui teko lakstyt po pogimdyvinį sk ir klausinėt ar kam neliko doh.gif
Atsakyti
As gimdziau sekmadieni smile.gif Labai pasiseke, kad viena pamaina pasitiko ir ta pati isleido, nes atvykome puse astuoniu ryto, o nepilnai po 10 val jau laikiau savo lelyte. Vaziavau nusiteikusi gimdyti lengvai greitai ir naturaliai, bet kaip man viskas atvirksciai gavosi!! doh.gif Atvaziavau su 2 cm ir per kelias valandas, su stipriais saremiais jie man ne is vietos nepajudejo.. doh.gif Tada patare skatinamuosius, nes atvykau su nubegusiais vandenimis..Ne be reikalo sako, kad jei jau skatinamuosius leidzia, tai ir epiduro jau reik, nes skausmas nezmoniskas. Labai zaviuosi tom kurios be nuskausminimo su skatinamaisiais gimde, nors skausmas aisku toks labai individualus dalykas ax.gif As negalvojau kad as jam tokia jautri busiu... blush2.gif Akusere labai sauni thumbup.gif Taip rupinosi, pergyveno, sulakste suveike is pogimdyvinio epidura thumbup.gif wub.gif Tai jau reiktu tikrai turet, nes jie sake savo tokiems ekstra atvejams neturi, o ju vaistine sekmadieni nedirbo...tai tiesiog man pasiseke smile.gif Zodziu personalas visas labai rupestingas, malonus, neturiu priekaistu! Tiek pogimdyviniam, tiek gimdymo skyriuose. Tik mazas pastebejimas - nemazai akuseriu ateidavo prisirukusios.. biggrin.gif O duot niekam nieko nedavem, tik kazkodel anesteziologei, prisiklausius buvau, kad taip reikia, visi taip daro blush2.gif biggrin.gif Nors tas nepadejo, is 6 ar 7 karto tik gerai pataike.. doh.gif Na ir akuserei norejosi po visko padekot uz nuosirdu rupesti ir gera darba, tai jai mes taip kukliai, simboliskai, ne pinigais rolleyes.gif O del karscio palatoj - dar priklauso i kokia pakliusit, as buvau seimyninej, kampinej, tai tikrai salta buvo, atnese papildoma deki net smile.gif Na dziaugiuos kad viskas jau praejo, baisiausia man buvo tie kaklelio prasiverimo tikrinimai.. doh.gif schmoll.gif
Sekmes visoms dar tik apsilankysiancioms ten, nera ko bijoti, viskas bus gerai, svarbu geras nusiteikimas ir ramybe mirksiukas.gif Ir kuo paprasciau i viska ziuresit, tuo lengviau viskas ir praeis! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2009 12 10, 21:29)
....
Sekmes visoms dar tik apsilankysiancioms ten, nera ko bijoti, viskas bus gerai, svarbu geras nusiteikimas ir ramybe mirksiukas.gif  Ir kuo paprasciau i viska ziuresit, tuo lengviau viskas ir praeis! drinks_cheers.gif

Paskutine fraze - geriausia!!! Pritariu, sutinku ir linkiu visoms tokio poziurio thumbup.gif
Atsakyti
O kurioje vaistineje galima isigyti epidura? Girdejau , kad Debreceno gatveje, o dar kur kitur ar gauciau?
Atsakyti