QUOTE(irmateresa @ 2009 12 06, 15:33)
galiu pasakyti tik toki dalyka kad gydytoja isviso nieko nedare per gimdyma viska atliko akusere o ji tai superine atsimenu tik varda ant korteles MEILE va ji tai kirpo siuvo visa pagrindini darba daro akusere vaikuti svere matavo ir t.t
Papildyta:
galiu viena atsitikima su KL G papasakoti va mano brolis su zmona tai parsiveze mergyte karstuke ir as buvau visa ta reikala maciau nu cia istikruju apie ta dalyka galieciau rasyti ir rasyti dalykas tame kad mergyte buvo sveika svaikute gim isnesiota 4kg bet per daktaru atlaiduma va ir nelaime duodu 100% kad cia daktaru kalte mes dar sakeme kad duotu juos i teisma bet jie per ta skausma nieko nesuprato sako nebeprikelsi vaiko.neduok dieve tokios nelaimes va jei butu dare cezario pjuvi tai tikrai mergyte butu gyva buvusi.KL G namams sakau NE

Papildyta:
galiu viena atsitikima su KL G papasakoti va mano brolis su zmona tai parsiveze mergyte karstuke ir as buvau visa ta reikala maciau nu cia istikruju apie ta dalyka galieciau rasyti ir rasyti dalykas tame kad mergyte buvo sveika svaikute gim isnesiota 4kg bet per daktaru atlaiduma va ir nelaime duodu 100% kad cia daktaru kalte mes dar sakeme kad duotu juos i teisma bet jie per ta skausma nieko nesuprato sako nebeprikelsi vaiko.neduok dieve tokios nelaimes va jei butu dare cezario pjuvi tai tikrai mergyte butu gyva buvusi.KL G namams sakau NE

gimdžiau daugiau nei prieš metus ir dėkoju dievui, kad nenutiko taip, kaip čia parašyta

Gimdymas buvo komplikuotas, nuo sąrėmių kas 2 min. gimdžiau 16 val.

o kas liečia pogimdyvinį skyrių, tai tikrai negalėčiau pasakyti, kad visos blogos, tikrai priklauso nuo pamainos, viena pasitaikė itin nemaloni