Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 10 dalis

Mergnos, jei leisit isikisti, tai as gimdžiau pries metus, man dare cezarį, ne del mano noro, buvo planinis, su daktare kaip ir neistariau, zinojau, kad pati nepagimdysiu, ir kortelej buvo irasas, taip supratau kad mano gydytoja ir privalo ji atlikti, tai su vyru po visko nusprendem atsilyginti i voka idejom 500 Lt, tai gydytoja turjo naglumo pasiziuret i voka paskaiciuoti pinigus ir pasakyti, kad truksta dar 300 Lt ir dar pridure, kad vaikai bukit malonus atsiskaityti ir su anesteziologu - tipo dar 200 Lt, tai mano vyras pakraupo blink.gif kokio naglumo reik tureti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simoniux @ 2010 01 15, 11:37)
Mergnos, jei leisit isikisti, tai as gimdžiau pries metus, man dare cezarį, ne del mano noro, buvo planinis, su daktare kaip ir neistariau, zinojau, kad pati nepagimdysiu, ir kortelej buvo irasas, taip supratau kad mano gydytoja ir privalo ji atlikti, tai su vyru po visko nusprendem atsilyginti i voka idejom 500 Lt, tai gydytoja turjo naglumo pasiziuret i voka paskaiciuoti pinigus ir pasakyti, kad truksta dar 300 Lt ir dar pridure, kad vaikai bukit malonus atsiskaityti ir su anesteziologu - tipo dar 200 Lt, tai mano vyras pakraupo blink.gif kokio naglumo reik tureti doh.gif

ji neprivalo atlikti, net jei ji pasakė, kad reikia.
O ji savo darbo metu jį atliko? gal gali pasakyti kas tiek naglumo turėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simoniux @ 2010 01 15, 11:37)

blink.gif nieko sau
Atsakyti
QUOTE(simoniux @ 2010 01 15, 12:37)

Nu jo čia tai normaliai, aš pati tariausi su gydytoja dėl artėjančio planinio PC, bet ji sumos neįvardijo tik pasakė, kad reikės anesteziologui, tai dabar suku galvą kokia suma reikės atsidėkoti, žadėjau duoti 500 gydytojai ir papildomai anesteziologui, bet pasirodo gali būti per mažai. Jei gali parašyk kokia gydytoja taip pasielgė į AŽ.
Atsakyti
vaje,labai susirūpinau, kaip ten gyd.Galvosiene, gal nerimta buvo avarija, nesenai pas ją gimdžiau antrą vaikutį, nuostabi daktarė, ir mane išgelbėjo, ir vaikutis nuostabus gimė, pirmą gimdymą kai prisimenu,tada gimdžiau Vln, ir su epidūru, bet buvo baisiau ir skaudžiau nei šį kartą - be jokio nuskausminimo, labai esu jai dėkinga, tik tokios daktarės ir turėtų gimdymus priiminėti
Atsakyti
dziuke, laikykis verysad.gif verysad.gif
pasirodo as apie tavo nelaime truputi anksciau zinojau nei cia parasei 4u.gif
Atsakyti
Gimdziau praeitu metu spalio menesi ir galiu pasakyti, kad viskuo buvau labai patenkinta. Aisku, as tariausi su savo gydytoja, nes galejau sau tai leisti ir norejau, kad butent ji priimtu gimdyma. Taciau ypatingai noriu pagirti pogimdyminio skyriaus personala. Labai malonios moteriskes, labai daug patarimu del vaiko prieziuros gavau ir t.t. net nesinorejo is ten isvaziuoti smile.gif zodziu, man klaipedos gimdymo namai paliko gera ispudi. Ai, tik vienas dalykiukas - kadangi atvaziavau gimdyti nakti, tai teko priimamajame susitikti su tokia priesiskai nusiteikusia moteriske. matyt, sutrukdziau jai ramiai miegoti smile.gif bet visa kita tikrai buvo saunu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergius: 16 sausio 2010 - 16:47
QUOTE(Milera @ 2010 01 16, 00:59)
dziuke, laikykis verysad.gif  verysad.gif
pasirodo as apie tavo nelaime truputi anksciau zinojau nei cia parasei 4u.gif

is kur taip? blink.gif
Atsakyti
As pagimdziau 29 gruodzio. Gimdziau pas akusere Meile, jai padejo kita - Rolanda. Gydytojos nemaciau, isskyrus ta, kuri atejo vaika paklausyti....
Gimdymas praejo greitai ir skalndziai, jokiu priekaistu akuserem neturiu...
Tik gaila, kad greito ir lengvo gimdymo pilnai laimei neuztenka... Mergyte turi rimtu sirdukes problemu, tad teko po nauju iskart i santariskes vaziuot, ir tiksriausiai teks operacija vaikiukui iskesti.... Nors dabar palatoj esam kartu, ir vaikas atrodo sveikas... tik va, daktarai geriau zino.....
Labai tikiuosi, kad viskas baigsis gerai.
Tiesa, epiduro neprireike, tad jei kam reiktu, galeciau perleisti.
Atsakyti
QUOTE(mergius @ 2010 01 16, 17:44)
Gimdziau praeitu metu spalio menesi ir galiu pasakyti, kad viskuo buvau labai patenkinta. Aisku, as tariausi su savo gydytoja, nes galejau sau tai leisti ir norejau, kad butent ji priimtu gimdyma. Taciau ypatingai noriu pagirti pogimdyminio skyriaus personala. Labai malonios moteriskes, labai daug patarimu del vaiko prieziuros gavau ir t.t. net nesinorejo is ten isvaziuoti smile.gif zodziu, man klaipedos gimdymo namai paliko gera ispudi. Ai, tik vienas dalykiukas - kadangi atvaziavau gimdyti nakti, tai teko priimamajame susitikti su tokia priesiskai nusiteikusia moteriske. matyt, sutrukdziau jai ramiai miegoti smile.gif bet visa kita tikrai buvo saunu.

Labai smagu, kad taip pasisekė pogimdyminiam skyriuj. Mano prisiminimai apie tą skyrių visai kitokie... Po pirmo gimdymo vos vaiko nenumarino, bet bent jau mane pačią labai žiūrėjo. O po antro kategoriškai užaiškinau, tai bent darė, ką paprašiau. Bet man buvo nulis dėmesio. Apie vaiko priežiūrą namuose niekas net nesiruošė man ten pasakoti. Vienintelė akušerė ten žmogus, gaila, kad jos nei vardo, nei pavardės nebeprisimenu. Tokia vyresnė, jau bobulytė.
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2010 01 16, 18:00)
Mergyte turi rimtu sirdukes problemu, tad teko po nauju iskart i santariskes vaziuot, ir tiksriausiai teks operacija vaikiukui iskesti.... Nors dabar palatoj esam kartu, ir vaikas atrodo sveikas... tik va, daktarai geriau zino.....

Zinoma viskas bus GERAI 4u.gif wub.gif
SEKMES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2010 01 16, 19:00)
As pagimdziau 29 gruodzio. Gimdziau pas akusere Meile, jai padejo kita - Rolanda. Gydytojos nemaciau, isskyrus ta, kuri atejo vaika paklausyti....
Gimdymas praejo greitai ir skalndziai, jokiu priekaistu akuserem neturiu...
Tik gaila, kad greito ir lengvo gimdymo pilnai laimei neuztenka... Mergyte turi rimtu sirdukes problemu, tad teko po nauju iskart i santariskes vaziuot, ir tiksriausiai teks operacija vaikiukui iskesti.... Nors dabar palatoj esam kartu, ir vaikas atrodo sveikas... tik va, daktarai geriau zino.....
Tiesa, epiduro neprireike, tad jei kam reiktu, galeciau perleisti.

Laikykis, tikuosi, kad viskas gerai bus 4u.gif
Atsakyti