Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 10 dalis

QUOTE(iewike @ 2010 01 16, 18:00)
As pagimdziau 29 gruodzio. Gimdziau pas akusere Meile, jai padejo kita - Rolanda. Gydytojos nemaciau, isskyrus ta, kuri atejo vaika paklausyti....
Gimdymas praejo greitai ir skalndziai, jokiu priekaistu akuserem neturiu...
Tik gaila, kad greito ir lengvo gimdymo pilnai laimei neuztenka... Mergyte turi rimtu sirdukes problemu, tad teko po nauju iskart i santariskes vaziuot, ir tiksriausiai teks operacija vaikiukui iskesti.... Nors dabar palatoj esam kartu, ir vaikas atrodo sveikas... tik va, daktarai geriau zino.....
Labai tikiuosi, kad viskas baigsis gerai.
Tiesa, epiduro neprireike, tad jei kam reiktu, galeciau perleisti.

Tikekimes, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(clasica @ 2010 01 16, 22:26)
Labai smagu, kad taip pasisekė pogimdyminiam skyriuj. Mano prisiminimai apie tą skyrių visai kitokie... Po pirmo gimdymo vos vaiko nenumarino, bet bent jau mane pačią labai žiūrėjo. O po antro kategoriškai užaiškinau, tai bent darė, ką paprašiau. Bet man buvo nulis dėmesio. Apie vaiko priežiūrą namuose niekas net nesiruošė man ten pasakoti. Vienintelė akušerė ten žmogus, gaila, kad jos nei vardo, nei pavardės nebeprisimenu. Tokia vyresnė, jau bobulytė.

NU va, ko gero visaip buna. as pasikartosiu, kad negalejau skustis demesiu nei vaikui, nei sau. mums netgi patare dar viena diena pasilikti, nes vaikui pilvuko diegliai prasidejo ir nakti kelis kartus ateidavo akusere, padejo kartu daryti pilvo masaziukus ir t.t. ko gero man pasiseke, kad tas kelias dienas dirbo tikrai fainos moteriskes. tik irgi gaila, kad vardu neisidemejau, nezinau, tad negaliu pagirti konkreciai butent tas, kurios tikrai gerai dirba savo darba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergius: 18 sausio 2010 - 15:39
as irgi esu patenkinta klp akuseremis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, kam idomu del CP kainos . Man dare CP gruodzio gale, operacijos norejau pati ir aisku uz pinigus susitarti imanoma. O mokejome gydytojai 1000 ir anesteziologui 100. Tiesa operavo mane gydytoja per savo budejima. Mano abu vaikuciai gime po CP, pirmas buvo pries penkis metus. Jauciuosi gerai , vaikuciai sveiki. Zodziu esu laiminga mama.
Atsakyti
QUOTE(rasarus @ 2010 01 18, 18:18)
Mano abu vaikuciai gime po CP, pirmas buvo pries penkis metus. Jauciuosi gerai , vaikuciai sveiki. Zodziu esu laiminga mama.

thumbup.gif 4u.gif
Man gimdymas buvo ganetinai lengvas (su epiduru), labai noreciau ir antrojo tokio ax.gif Kazin kur toki uzsiprasyti lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2010 01 18, 23:12)
thumbup.gif  4u.gif
Man gimdymas buvo ganetinai lengvas (su epiduru), labai noreciau ir antrojo tokio  ax.gif Kazin kur toki uzsiprasyti  lotuliukas.gif  hihihi.gif

siaip palyginus ir man lengvas su epidiuru buvo nors jo paskirti isivaizdavau visai kitoki biggrin.gif galvojau visai jokio skausmo per pati stumima nejausiu blush2.gif bet...na bet pasiklausius kitoms mamytems kaip ejosi gimdymas tai as galeciau kad ir penkis vaikucius gimdyt su tokiu skausmu ax.gif
Atsakyti
kai gimdžiau pirmuosius vaikus, tai nebuvo jokiu epiduru, o paskutinius du su epiduru, skausmo 10 proc,tik gimdyt ir gimdyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasarus @ 2010 01 18, 18:18)
Sveikutes, kam idomu del CP kainos . Man dare CP gruodzio gale, operacijos norejau pati ir aisku uz pinigus susitarti imanoma. O mokejome gydytojai 1000 ir anesteziologui 100. Tiesa operavo mane gydytoja per savo budejima. Mano abu vaikuciai gime po CP, pirmas buvo pries penkis metus. Jauciuosi gerai , vaikuciai sveiki. Zodziu esu laiminga mama.

Gal nepaslaptis kokia gydytojos pavarde, kuri CP dare? ax.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau prieš 2,5 metų. Iš pradžių tikėjausi pati pagimdyti be jokių epidūrų, bet labai lėtai atsidarinėjo kaklelis, o sąrėmiai stiprėjo, tai pažįstama akušerė patarė imti epidūrą, nes kitaip išvis nebeturėsiu jėgų išstumti vaikelio. Tai suleido tą epidūrą, truputį pailsėjau ir pastatė skatinamuosius, kaip daktarė pasakė "turi juk vieną kartą pagimdyti". O buvau prijungta prie tų aparatų kur širdelės ritmą klausaisi ir mes su vyru išgirdom kad mažylio širdelės ritmas lėtėja, tada iškart akušerei pasakėm, ta pažiūrėjusi išlėkė ieškot gydytojos. Iš anksto buvo visiems pranešta, kad skolingi neliksim. Tai atėjusi gydytoja iškart telefonu suskambino visiems, ka sulėkė tada pilna palata, mane greit paruošė ir išvežė daryt cp. Patiko kaip anesteziologas - jaunas vyrukas, vis prie galvos buvo rupinosi ir padėjo viskuo kuo įmanoma, operatyviai veikė kaip man bloga pasidarė, žodžiu liuks. O dėl vaikelio, pasirodė , kad jam virkštelė buvo apsivijusi apie kaklą ir jį pradėjo smaugti. Tai džiaugiuosi, kad buvau prijungta prie tų aparatų ir iškart išgirdom, kad kažkas negerai. Na o pogimdyviniam, mes iškart pradėjom dalinti į kišenę, tada dar po 50-20 lt. ir priežiūra buvo gera, švelnios sesutės buvo, viską aiškino kaip ir kas ir dabar turiu sveiką ir gražų sūnelį.
Atsakyti
as irgi pirma gimdziau su epiduru ,tai kaip pirma pagimdziau tai nors 10 vaiku taip gimdyt biggrin.gif , taip maniau ,kad ir antras bus ,bet deja teko daryti cp ,nes mergyte sedejo verysad.gif labai gaila buvo ,nes bjaurus man tas cezaris fuuujei ,ka darysi ,kaip sako nepasirinksi ,bet kad tik viskas gerai mums praejo ,turiu dabar dukryte wub.gif , ir dar kai pasiskaitineju cia pas jus na ir kaineles cp ,as tariausi taip pat ,bet Mazeikiuose ka darytu cp ,tai 200 lt. davem ,kiek ko klausinejau ,tai nuo 200 iki 400lt. duoda pas mus ,o ten operacijos tik pusvalandis uz ka 1000lt. moket g.gif
Atsakyti
O jeigu nenumatytas, o ekstra CP, vis tiek 1000 lt moketi? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2010 01 20, 18:23)
O jeigu nenumatytas, o ekstra CP, vis tiek 1000 lt moketi?  blink.gif  blink.gif

jei daro konkretus gudytojas taip, o jei pamainos gydytojas tai jau savo nuožiūra, o gali ir visai neduot
Atsakyti