Įkraunama...
Įkraunama...

Taupau kaip išmanau (...) - 2 d.

Stai kokia info radau: yra tokios bazes SANITEX, ten agurkai 0.49 lt., bet SM rase, kad cia Siauliuose. Kazin, ar VLN tokiu yra, o gal kituose miestuose yra? g.gif
Gal zinote kur gauti pigiau vaisiu ir darzoviu? Na is kur jamate, cia ne apie nuosavus darzus....
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 06, 11:00)
Stai kokia info radau: yra tokios bazes SANITEX, ten agurkai 0.49 lt., bet SM rase, kad cia Siauliuose. Kazin, ar VLN tokiu yra, o gal kituose miestuose yra?  g.gif
Gal zinote kur gauti pigiau vaisiu ir darzoviu? Na is kur jamate, cia ne apie nuosavus darzus....

Sanitex yra Kauno bazėse taip pat.
Vaisia ir daržovės pigiausi turguose, kioskeliuose...
Atsakyti

Turgus, vienareikšmiškai. Pliusai: didelis pasirinkimas, derybų galimybė biggrin.gif , per daugel metų pažįstami prekeiviai, neįbruks šlamšto ir neapsuks, o dažnai dar ir viršaus pridės bei nuolaidą pasiūlys.
Jei pardėj - tai perku Maximose.
Atsakyti
Stai kokia info radau: yra tokios bazes SANITEX, ten agurkai 0.49 lt., bet SM rase, kad cia Siauliuose. Kazin, ar VLN tokiu yra, o gal kituose miestuose yra?  g.gif

spėju, kad Vilniuj nėra, o jei ir būtų, tai būtų tik didmeninė prekyba + kur nors tolimam užkampyje, taigi ir transportuotis papildomai reikėtų.

praeitą šeštadienį aplankėm Norfos bazę, tai tikra bazė: milžiniška. nemėgstu milžiniškų parduotuvių, nes jas apeiti ir ką nors surasti reikia daug laiko, o po parduotuves valkiotis aš neturiu sveikatos. be to, nepakeliui man ta bazė. tiesa, ten buvo 10 proc. nuolaida visoms prekėms su Norfos kortele, tai pirkom virš 100 Lt, nuolaida buvo 12 Lt su centais. neblogai, bet benzinas+laikas+nervai irgi kaštuoja ax.gif

kol kas man efektyviausia miksuoti turgelį su visais prekybos centrais.
Atsakyti
Taupyklems super puslapiukas bigsmile.gif

www.assorti.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 08 06, 11:33)
Turgus, vienareikšmiškai. Pliusai: didelis pasirinkimas, derybų galimybė biggrin.gif , per daugel metų pažįstami prekeiviai, neįbruks šlamšto ir neapsuks, o dažnai dar ir viršaus pridės bei nuolaidą pasiūlys.
Jei pardėj - tai perku Maximose.

blink.gif su MB pries kokiu trejeta savaitgaliu uzsukome i Sesku turgeli, tai ka tu galvoju....pomidorai, bulves brangesni nei maksimkeje. Diedas kaip visad thumbup.gif - ai jamam, as aisku uz skverno ir masinon biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 06, 11:34)
spėju, kad Vilniuj nėra, o jei ir būtų, tai būtų tik didmeninė prekyba + kur nors tolimam užkampyje, taigi ir transportuotis papildomai reikėtų.

praeitą šeštadienį aplankėm Norfos bazę, tai tikra bazė: milžiniška. nemėgstu milžiniškų parduotuvių, nes jas apeiti ir ką nors surasti reikia daug laiko, o po parduotuves valkiotis aš neturiu sveikatos. be to, nepakeliui man ta bazė. tiesa, ten buvo 10 proc. nuolaida visoms prekėms su Norfos kortele, tai pirkom virš 100 Lt, nuolaida buvo 12 Lt su centais. neblogai, bet benzinas+laikas+nervai irgi kaštuoja  ax.gif

kol kas man efektyviausia miksuoti turgelį su visais prekybos centrais.

Norfa schmoll.gif viska ismeciau, ka beatidarytum - viskas su kvapeliu. Nekeliu ten kojos.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 06, 12:06)
blink.gif su MB pries kokiu trejeta savaitgaliu uzsukome i Sesku turgeli, tai ka tu galvoju....pomidorai, bulves brangesni nei maksimkeje. Diedas kaip visad  thumbup.gif - ai jamam, as aisku uz skverno ir masinon  biggrin.gif

Aš prekinuosi Kalvarijų turguje, už maksimką tikrai ne brangiau, be to - kokybė man daug reiškia, kam pirkti pasususius abrikosus iš maksimos už 9 Lt/kg, jei galiu nusipirkti skanutėlių iš turgaus už 5 Lt/kg. Nors, pvz. arbūzai, melionai - brangesni. Bet skanesni, iš kitų šalių vežami, todėl kartais sau leidžiu, juolab visada perku pas tą pačią pardavėją, gaunu nuolaidą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 06, 12:06)
Norfa  schmoll.gif viska ismeciau, ka beatidarytum - viskas su kvapeliu. Nekeliu ten kojos.

nežinau kur jūs ten ką taip randat, man su kvapeliu neteko niekad nieko nusipirkti. o pagal kokybę ir kainą man geriausia šviežią mėsą pirkti Norfoje. ne visose, bet kai kuriose būna labai gražios mėsos.
probleminė Norfos vieta yra vaisiai ir daržovės. va kad ir tada iš Norfos bazės aprsivežiau cukiniją, po 4 dienų šaldytuve iš cukinijos liko toks "pliuškis", kai iš išorės ji graži, bet pačiupinėji ir supranti, kad gali su ranka sutraiškyt blink.gif
dar ne visada pavyksta ten rasti reikalingų produktų, pvz. vakar neradau Džiugo sūrio ir pasukų.
iš ne maisto prekių Norfoje atsitiktinai turiu nusipirkusi vasarines šlepkes, maikę ilgom rankovėm ir laikrodį. nė vienas pirkinys nekainavo 20 Lt, visi puikiai nešiojasi ir yra labai mėgstami. tai vat žinok žmoghau, kada čia gerasis pirkinys tavo kelyje pasipainios biggrin.gif

Norfų fobiją turėtų pataisyti Norfa Šiaurės miestelyje - ten ir pasirinkimas geras, ir kainos kai kurių produktų mažesnės nei kitose Norfose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 06 rugpjūčio 2009 - 11:17
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 06, 12:15)
nežinau kur jūs ten ką taip randat, man su kvapeliu neteko niekad nieko nusipirkti. o pagal kokybę ir kainą man geriausia šviežią mėsą pirkti Norfoje. ne visose, bet kai kuriose būna labai gražios mėsos.
probleminė Norfos vieta yra vaisiai ir daržovės. va kad ir tada iš Norfos bazės aprsivežiau cukiniją, po 4 dienų šaldytuve iš cukinijos liko toks "pliuškis", kai iš išorės ji graži, bet pačiupinėji ir supranti, kad gali su ranka sutraiškyt  blink.gif
dar ne visada pavyksta ten rasti reikalingų produktų, pvz. vakar neradau Džiugo sūrio ir pasukų.
iš ne maisto prekių Norfoje atsitiktinai turiu nusipirkusi vasarines šlepkes, maikę ilgom rankovėm ir laikrodį. nė vienas pirkinys nekainavo 20 Lt, visi puikiai nešiojasi ir yra labai mėgstami. tai vat žinok žmoghau, kada čia gerasis pirkinys tavo kelyje pasipainios biggrin.gif

Norfų fobiją turėtų pataisyti Norfa Šiaurės miestelyje - ten ir pasirinkimas geras, ir kainos kai kurių produktų mažesnės nei kitose Norfose  smile.gif

Baltupiuos Norfoje sitaip ,,pasiseke".
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 06, 12:15)
Norfų fobiją turėtų pataisyti Norfa Šiaurės miestelyje - ten ir pasirinkimas geras, ir kainos kai kurių produktų mažesnės nei kitose Norfose  smile.gif

Nu vat vis gundausi toje Norfoje apsilankyt, juolab - pusiaukelėje man tarp darbo ir namų, bet turiu fobiją dviratį prie prekybcentrio palikinėt, o jau parvažiavusi namo einu į artimiausią pardę - Maksimą... Gal bent savaitgaliais pamėgint Norfoje šopintis? g.gif O kiek kortelė norfinė kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 06, 12:18)
Baltupiuos Norfoje sitaip ,,pasiseke".

jei kalba apie Ventos Norfą, tai aš ją kažkada pamečiau vien dėl pasibaisėtinos kokybės vaisių ir daržovių. bet va mėsa tai ten labai graži būdavo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2009 08 06, 12:20)
Nu vat vis gundausi toje Norfoje apsilankyt, juolab - pusiaukelėje man tarp darbo ir namų, bet turiu fobiją dviratį prie prekybcentrio palikinėt, o jau parvažiavusi namo einu į artimiausią pardę - Maksimą... Gal bent savaitgaliais pamėgint Norfoje šopintis? g.gif  O kiek kortelė norfinė kainuoja?

vat dėl dviračio tai nežinau. o kortelė kainuoja 10 Lt.

tiesa, p/c Parkas verta ir dėl išparduotuvių aplankyti, jei kam reikia ko nors iš aprangos, higienos/kosmetikos arba Žanos. šalia ir www.assorti.lt parduotuvė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 08 06, 12:14)
Aš prekinuosi Kalvarijų turguje, už maksimką tikrai ne brangiau, be to - kokybė man daug reiškia, kam pirkti pasususius abrikosus iš maksimos už 9 Lt/kg, jei galiu nusipirkti skanutėlių iš turgaus už 5 Lt/kg. Nors, pvz. arbūzai, melionai - brangesni. Bet skanesni, iš kitų šalių vežami, todėl kartais sau leidžiu, juolab visada perku pas tą pačią pardavėją, gaunu nuolaidą smile.gif

Bandysiu uzsukti. 4u.gif
Vakar po darbo prasisukusi ir cia ,,parjojau" namo, iskart saldytuvan, nugi ko cia per daug, kur dingsta $? Seselis krenta ant kiekvienos maisto prekes...... biggrin.gif
Atsakyti