Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 48 tema

Cia del rokoko specialiai nufotkinau savo kardelyna ankstyvai prazydusi smile.gif
[attachmentid=181899]
Papildyta:
QUOTE(Oli_vija @ 2009 07 30, 13:21)
nors aš ne picea  mirksiukas.gif Lilium martagon - miškinė lelija

4u.gif

Gal butu galima placiau apie dirvos paruosima eremurams, aciu 4u.gif Knifofijos eremura ko gero numarinau blush2.gif vienintelis augaliukas is jos, kuri nudaigojau. O silinge atsigrozet negaliu wub.gif

[attachmentid=181900]
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 07 30, 08:01)
Kokios spalvos lelijoms kokią kaimynystę parenkate? Gal esate matę gražių atmintin įstrigusių derinių?

[attachmentid=181901]

[attachmentid=181902]

[attachmentid=181903]

[attachmentid=181904]

siemet turiu tokia chrizantema rudai/geltonai oranzine is Jolaxus, tai po poros dienu zydes kartu su ta oranzine taskuota kaimiska lelija [davido? g.gif ] bus naujas man derinukas.
tiesa, sios lelijos sukaisiotos tarp bijunu lapijos, matyti ju tik virsutine dalis, ir po zydejimo nesimatys stagaru thumbup.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 07 30, 22:38)
Cia del rokoko specialiai nufotkinau savo kardelyna ankstyvai prazydusi  smile.gif

aciu 4u.gif tikrai anksti.
man neseniai sudygo keli simtai kardeliu lotuliukas.gif
o ''normaliai pasodinti'' zydes tik rudeniop, manau.
Atsakyti
Rokoko, ačiū už fotoreportažą 4u.gif
QUOTE(ragana @ 2009 07 30, 17:29)
turiu toki ploteli palei viena namo siena, kuris yra ilgas (virs 10 metru) ir siauras (0,5 metro), bet nieko gero nesugalvoju  verysad.gif 

kažkada anksčiau viena dalyvė buvo įkėusi foto su rožynu ilgame ruoželyje palei namą. Gražiai atrodė smile.gif
O šiaip manau reiktų derinti prie bendro kiemo vaizdo. Kokia augalija vyrauja kieme?
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 07 31, 07:26)
Rokoko, ačiū už fotoreportažą  4u.gif

kažkada anksčiau viena dalyvė buvo įkėusi foto su rožynu ilgame ruoželyje palei namą. Gražiai atrodė smile.gif
O šiaip manau reiktų derinti prie bendro kiemo vaizdo. Kokia augalija vyrauja kieme?

Aciu 4u.gif Eisiu ieskoti nuotraukos, bet tiesa pasakius as truputi bijau roziu blush2.gif Kadangi esu pradedanti sodininke-darzininke, tai ir patirties, ir ziniu truksta... Bet as stengiuosi biggrin.gif
Kol kas kieme vyrauja pievele rolleyes.gif Ir kanai vazonuose, kuriu kitais metais gali ir nebebuti wink.gif Ir hortenzijoms numatyti ploteliai kampuose rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kuriai teko pastaruoju metu lankytis gėlių bazėje "Ordilinoje" Eišiškių pl.? ax.gif
Galvoju verta ten važiuoti ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 07 31, 10:08)
Gal kuriai teko pastaruoju metu lankytis gėlių bazėje "Ordilinoje" Eišiškių pl.?  ax.gif
Galvoju verta ten važiuoti ar ne?  g.gif

O tu nori skintu geliu arba kambariniu vazoniniu nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 07 30, 22:38)
Cia del rokoko specialiai nufotkinau savo kardelyna ankstyvai prazydusi  smile.gif
[attachmentid=181899]
Papildyta:

4u.gif

Gal butu galima placiau apie dirvos paruosima eremurams, aciu  4u.gif Knifofijos eremura ko gero numarinau  blush2.gif vienintelis augaliukas is jos, kuri nudaigojau. O silinge atsigrozet negaliu  wub.gif

[attachmentid=181900]

Ko gero nenumarinai, o jam jau laikas nudžiūti, pavasarį išdygs didesnis, o dar sekančiais metais turėtų ir žiedelį parodyti.
Eremūrui reikia labai laidžios neužmirkstančios dirvos. Saulėtos vietos, derlingos dirvos. nepakenčia plikšalos.
Atsakyti
Aisku tada 4u.gif kitamet tikesiuos jo pasirodant smile.gif
Atsakyti
Sobieska-ROZE blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Is kur istraukei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 07 30, 17:45)
pravažiuojant mačiau ylialapį flioksą ( toks ~50cm aukščio. Nepažįstu jo iš arčiau, spėju) ir pievose kažkoks augalėlis ( mano akimis žiūrint, dailus)...

ylialapis flioksas 50 cm g.gif ? bet jis juk sliauziantis mastau.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 08 01, 10:09)
ylialapis flioksas 50 cm  g.gif ? bet jis juk sliauziantis  mastau.gif ?

uf, ne tą parašiau, ne ylialapis, o šluotelinis.
Tokius žydinčius pravažiuojant matau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 07 31, 07:08)
Gal kuriai teko pastaruoju metu lankytis gėlių bazėje "Ordilinoje" Eišiškių pl.?  ax.gif
Galvoju verta ten važiuoti ar ne?  g.gif

tai kad reikia derints. Buvau pries gera savaite, nieko ypatingo nebuvo nei is lauko, nei is kambariniu. Bet gal ka nors atsiveze. Olivija, tu ten zinove - kada jie prekes gauna? treciadieniais?
Papildyta:
QUOTE(ragana @ 2009 07 31, 07:07)
Aciu  4u.gif Eisiu ieskoti nuotraukos, bet tiesa pasakius as truputi bijau roziu  blush2.gif  Kadangi esu pradedanti sodininke-darzininke, tai ir patirties, ir ziniu truksta... Bet as stengiuosi  biggrin.gif
Kol kas kieme vyrauja pievele  rolleyes.gif Ir kanai vazonuose, kuriu kitais metais gali ir nebebuti wink.gif Ir hortenzijoms numatyti ploteliai kampuose  rolleyes.gif

tokiam derinuke rožės būtų pats tas thumbup.gif Tik rinktis reikėtų tas veisles, prie kurių pažymėta, kad atsparios ligoms. Be to, ilgam siauram ruože man nesižiūrėtų tokios rožės, kurios vos su keliais stiebais būna (pvz. arbatinės-hibridinės) -ieškočiau tokių, kurios auga dailais krūmeliais.
Kuo man pačiai rodžės patinka ir kas atperka visą rūpestį - žyni nuo birželio iki šalnų. Joks kitas augalas taip ilgai nežydi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 01 rugpjūčio 2009 - 15:54