Tina, ir man labai graži tavo šilingė

QUOTE(DeeDee @ 2009 08 01, 09:18)
uf, ne tą parašiau, ne ylialapis, o šluotelinis.
Tokius žydinčius pravažiuojant matau:

Tokius žydinčius pravažiuojant matau:

savaji nureziau birzeli, mazdaug kas antra stieba.
tai dabar like stiebai zydet pradejo, o nukirptieji leidzia po 2 naujus uglius,ir turesiu nerudeniskus ziedus rudeni iki salnu

siaip man sluotelinis flioksas - ne kazi kokis ''navarotas'', bet jau kvapas

prisimenu is mokyklos laiku - butinai merkdavau ant rasomojo stalo, ir megdavau rasyti dienorasti megaudamasi kvapu

QUOTE(kasiopeja @ 2009 08 01, 15:50)
Kuo man pačiai rodžės patinka ir kas atperka visą rūpestį - žyni nuo birželio iki šalnų. Joks kitas augalas taip ilgai nežydi 

gvaizde, andersono tradeskante zydi net nuo gegues antros puses iki salnu
QUOTE(kasiopeja @ 2009 08 01, 15:50)
tokiam derinuke rožės būtų pats tas
Tik rinktis reikėtų tas veisles, prie kurių pažymėta, kad atsparios ligoms. Be to, ilgam siauram ruože man nesižiūrėtų tokios rožės, kurios vos su keliais stiebais būna (pvz. arbatinės-hibridinės) -ieškočiau tokių, kurios auga dailais krūmeliais.
Kuo man pačiai rodžės patinka ir kas atperka visą rūpestį - žyni nuo birželio iki šalnų. Joks kitas augalas taip ilgai nežydi

Aciu

Ar kas nors bandėt formuoti pušį kaip didelį bonsą? Nusipirkom ilgaspyglę sodinimui į "akmenų kampą" ir ta fix idėja neapleidžia, tik nelabai randu info kaip tai daryti
pora straipsniukų teradau, o gal čia bus gyvų patarimų? Kaip iš 1,5m pušelės padaryti ką nors panašaus:

QUOTE(rokoko @ 2009 08 01, 23:50)
gvaizde, andersono tradeskante zydi net nuo gegues antros puses iki salnu
dristu isiterpti,kad taip zydi ir mano melynas snaputis, atrodo,kad taip zada zydet ir magnolija-ji vel pas mane prazydo

QUOTE(raganele @ 2009 08 02, 09:28)
Ar kas nors bandėt formuoti pušį kaip didelį bonsą? Nusipirkom ilgaspyglę sodinimui į "akmenų kampą" ir ta fix idėja neapleidžia, tik nelabai randu info kaip tai daryti
pora straipsniukų teradau, o gal čia bus gyvų patarimų? Kaip iš 1,5m pušelės padaryti ką nors panašaus:

Namo aplinkos temoj si pavasari buvo kalbeta

kai kas nusipirko toki medeli uz didelius pinigus, uzvire gyva diskusija... ir kai kas papasakojo, kaip patys geneja, ir formuoja toki spygliuoti kitu sekmingu pavyzdzius ir patarimais pasinaudodamas.
QUOTE(rozamunda @ 2009 08 02, 20:01)
dristu isiterpti,kad taip zydi ir mano melynas snaputis, atrodo,kad taip zada zydet ir magnolija-ji vel pas mane prazydo

caca tavo snaputis

mano nea.
mano ziognages caca - gavusios netycia trasu zydejimui baigiant, iki siol viena kita ziedeli kelia

QUOTE(rozamunda @ 2009 08 02, 20:01)

O mano alyva ant jaunų ūglių viršūnėlių sukrovė žiedus, dabar lauksia pražystant.
QUOTE(išdykėlė @ 2009 08 01, 20:47)
Dekui

Idomu kas paskatino tokius idomius augalu pokstus (turiu galvoje minetus zydejimus)

QUOTE(ragana @ 2009 08 02, 09:23)
Aciu
Gal tikrai bandysiu draugauti su rozem
Gal visai be reikalo as ju bijau
Nepabandzius gi nesuzinosiu 

o ten kaip su saule?
kaip smth1 sako, o gal geriau nuotrauka?

Papildyta:
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 07 30, 22:07)
jei paliksi sodo žemėj turėsi ružavą, o jei pasirūpinsi kažkokia ten chemija palaistyti (tikrai buvo čia ar/ir rojaus sodų forume nurodyta kuo konkrečiai) vėl bus žydra.
tai , kad po teisybei, prie mano raudonu plytu pramaisiui su rudom lentom sodo namelio ruzava geriau tinka

nors galeciau bandyti grynai is smalsumo, bet jau baigia jinai nuzydeti, siemet tikrai turbut nebekraus nauju ziedu ir nezydes, tai gal geriau tegul ruosiasi kitu metu zydejimui.
special smth1, dabar specialiai spoksau i kaimynes hortenzijas..........apatiniu saku ziedai pradejo zalsvuoti, virsutiniai dar balti

QUOTE(DeeDee @ 2009 07 30, 17:45)
štai čia esti netiesa, kad dirvoj auga asiūkliai ir yra samanų, tai nereiškia, kad dirva pakankamai rūgšti. Turėjau asiūklių pakankamai ir samanų turėjau, o pH matuoklis rodė/-o neutralią reakciją.
drisciau nesutikti.....gamtos neapgausi (cia mano kaimyne vis tikisi, kad vanduo begs pas ja i kalna, o jis neklauso, bega zemyn), o vat matuokliai gali gesti arba jais galima nemoketi naudotis, arba daug kitu priezascuiu.... (prasau neisizeisti)
agronomus tai moko, kad asiukliai, rugstynes .... yra rugsciu dirvu indikatoriai.
http://kk.kauko.lt/~...sniai/ss_12.htm
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2009 08 03, 09:41)
tai , kad po teisybei, prie mano raudonu plytu pramaisiui su rudom lentom sodo namelio ruzava geriau tinka
as cia pateikiau kaip fakta
spalvos keitimosi istorija, gal kam bus idomu, kas kaip ir per kiek laiko.
nors galeciau bandyti grynai is smalsumo, bet jau baigia jinai nuzydeti, siemet tikrai turbut nebekraus nauju ziedu ir nezydes, tai gal geriau tegul ruosiasi kitu metu zydejimui.
special smth1, dabar specialiai spoksau i kaimynes hortenzijas..........apatiniu saku ziedai pradejo zalsvuoti, virsutiniai dar balti

As jau irgi ta pati pastebejau:)
Cia gal mano asmenine nuomone, bet prie raudonu plytu pramaisiui su rudom lentom, violetine hortenzija (labiau melyna) tai grazesne derme nei ruzava hortenzija..
gal, nesigincysiu........
kadangi maciau visa keitimosi istorija, tai graziausiai tiko jin man buvo kai jau pavirto i rozine, bet lyg dar kaip dumelis toks violetinis atspalvis ..... nes dabar rozines ir zalios misinys, tai is toli kazkokia ruda, isvis neisipaiso.
gal kitiems metams paliksiu sita darbeli, jei perziemos jin pas mane.

gal kitiems metams paliksiu sita darbeli, jei perziemos jin pas mane.