Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 48 tema

smelio smiltele, o ar nenoretum pabandyti i tarpa viena kita vijokliniu pupeliu kelmeli ant kokiu kuolu apvynioti pvz nuo darziuko puses, sakykime salia piliaroziu.
pas mane dabar juodosios sparagines pupeles, skiria braskiu lysve nuo keliuko. ziedukai tamsiai violetiniai (nors jie neryskus ir i juos nelabai ten yra ka ziureti), bet lapija nebjauri, o ir nauda yra, jau du kartus sknyniau ir i sriuba dejau smile.gif
Papildyta:
cia tureta galvoje tarp visu tavo paiulytu augalu nesvarbu kuri varianta issirinktum.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 08 05, 23:04)
kaip grazu, kai darze zydi krapai [ir jurginai],  beveik kaip rasakilos  smile.gif  [as krapus net pasimerkiu kartais blush2.gif ]:

originalu, dar jeigu kokių smilgų pamaišius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 08 05, 00:39)
Siandien daviaus su savo naujuoju saknu ravetuvu. Nesigailiu, akd pirkau. Veikia biesas

Gal gali parodyt, kaip jis atrodo ax.gif

Rokoko, labai simpatiskai atrodo tavo gelynai thumbup.gif

Gal kas gali mestelt kokiu ideju ar pavyzdeliu, kaip "aptvarkyt" naujai iskasta sulini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2009 08 06, 10:13)
Gal kas gali mestelt kokiu ideju ar pavyzdeliu, kaip "aptvarkyt" naujai iskasta sulini  ax.gif

bigsmile.gif mirksiukas.gif kas kur kada ir kaip biggrin.gif

aš esu photobukete pririnkus visokių foto,tik dabar jis neveikia g.gif ten yra ir mūsiškių merginų kiemai ax.gif jei kuri nenorit,kad būtų ten jūsų kiemas parašykit užblokuosiu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 06 rugpjūčio 2009 - 10:17
QUOTE(rokoko @ 2009 08 06, 00:30)
zinda ir man grazi.
Krapai gelyne man atrodo visai gera mintis bigsmile.gif
na, pas mane jie kol kas tik darze, bet jei pvz jo netureciau ... m? rolleyes.gif
jau tikrai ner cia ko pykt  schmoll.gif

vietoj krapo gali panaudot pankolį (ne tą gumbinį valgomąjį schmoll.gif )- daugiametis, aukštesnis nei krapas, lapai ilgiau išlieka dekoratyvūs nei krapų, būna "bordinio" atspalvio... mirksiukas.gif

o bandrenis man patinka , ypač kai dūzgia bitės...
http://public.fotki....diens/arkw.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oli_vija: 06 rugpjūčio 2009 - 10:41
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 08 06, 11:12)
aš esu photobukete pririnkus visokių foto,tik dabar jis neveikia  g.gif  ten yra ir mūsiškių merginų kiemai ax.gif  jei kuri nenorit,kad būtų ten jūsų kiemas parašykit užblokuosiu  ax.gif  mirksiukas.gif

jeigu yra nenorinčių ten būti sakykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 08 06, 12:00)

Radau net savo gimines vieteliu: du viduriniai lauko zidiniai-daznai teko ten pabuvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 08 06, 12:07)
Radau net savo gimines vieteliu: du viduriniai lauko zidiniai-daznai teko ten pabuvot biggrin.gif

visos foto iš Sm,matyt tamsta ir užrodėt biggrin.gif
Atsakyti
smth1, neturiu supratimo apie tai, tai baisiai nesijuok, jei nesamones paklausiu. Ar netinka tau puokstems liguliarijos sluotos perzydejusios? zadu kirpt neuzilgo. As tai galvoju jas kuom nors nupurskus, gal ir grazus akcentas butu sausose puokstese.
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2009 08 06, 10:13)
Gal gali parodyt, kaip jis atrodo  ax.gif

Pirkau si: http://www.ginalas.l...x.php/lt/43555/

QUOTE(Oli_vija @ 2009 08 06, 11:25)
o bandrenis man patinka , ypač kai dūzgia bitės...
http://public.fotki....diens/arkw.html

Kaip graziai su sita vienadiene jis ziurisi wub.gif o biciu mano gelyne net tamsu, mama sako reikia jums avilio lotuliukas.gif net baisu artintis, gerai, kad ravet jo nereikia.
Atsakyti
g.gif O kokios naujienos apie EUROGELES ??? Puslapis veikia vel, as uzsisakiau pastu leliju ir dar geliu, bet is ju jokiu ziniu, atsiunte tik i epasta uzsakymo kopija. Tina lygtai tu zadejai vaziuot i parduotuve, ar prekiauja jie dar gelem?
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2009 08 06, 09:38)
gal kam idomu, pasiskaitaliokite.kartais idomiu straipsniu tame zurnale galima surasti.
http://www.manoukis....s=9147&m=2&t=36

"mano ūkį" neretai aplankau, tik gaila, kad jame kažkaip googlas nelabai ieško, bet vidinė paieška neblogai suranda, tai kai reikia rimtų žinių užmetu ten akį drinks_cheers.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2009 08 06, 12:00)

paskutinė foto mano skyrelyje yra ne iš mano kiemo, o tik idėja, pagal kurią bandžiau želdinti štai šį akmenyną ax.gif tą idėją berods smėliosmiltelė mestelėjo 4u.gif
o štai to paties akmenyno vaizdelis PO, t.y. kai vakar pagaliau pamojavom kastuvais karsta.gif čia tas pats, tik kitu kampu

vertikaliam želdinimui pasirinkom tris geltonspyglius kadagius Juniperus communis 'Gold Cone', du kukmedžius Taxus baccata 'Fastigiata', o horizontaliajam kilimui nutūpė kadagiai Juniperus horizontalis "Blue Chip" ir Juniperus communis 'Golden Carpet'

user posted image
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2009 08 06, 12:56)
Tina lygtai tu zadejai vaziuot i parduotuve, ar prekiauja jie dar gelem?

Veikia, viskas OK ten mirksiukas.gif

Pas mane gulsciasis kadagys, kad issisakojo, ir kaulenis simet stipriai paaugo. Eme lipt viens ant kito. Va tau ir tikek rasomais augalu dydziais schmoll.gif

Jau susinervijau, liutis prinese ant mano keramzitinio gelyno krastu pasetos zoles seklu. O dievuliau doh.gif schmoll.gif na bet nugalesim kaip nors tuos pakrastelius. Gal kokiu rundapu paglostysiu. Ir kas galejo zinoti...
Atsakyti