Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 48 tema

QUOTE(Srove @ 2009 08 06, 23:12)
Dekui jolaxus, tikrai panasiu yra, tik gaila, kad kai kurie daugiausiai skirti auginti balkonuose, terasose, as turiu saviskio tikslu pavadinima, deja nieko nerandu-zwergpfirsich 'Roter Pumuckl', o kuo jie ten skiriasi ir isviso, ar skiriasi nuo tu prunus persica bonfire  g.gif, ar galima informacija laikyti vienoda kazin g.gif

Zwergpfirsich - kaip ir viskas paaiškinta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 06 rugpjūčio 2009 - 23:20
QUOTE(smth1 @ 2009 08 06, 17:59)
Tina, nesu bandzius. Jei jos nenubyra ir lieka dekoratyvios, turetu tikti.

Dabar as kvaila klausima- Eurogelese parduoda sodinukus ar seklas? As ten iki galo nesupratau is ju puslapio.

Patys smulkus sudziuve ziedeliai nubyra, bet esme lieka. Gerai as cia aiskinu, ar ne? lotuliukas.gif

Dar apskabiau savo juodaji penstemona, ir vel apie tave pagalvojau, kad butu grazu isdziovinus ja, tokia standi su tom smulkiom seklu dezutem. Grazus augalas. Dar neismeciau mirksiukas.gif
[attachmentid=182302]
[attachmentid=182301]
[attachmentid=182303]
Foto visa grozi sunaikina... nefotogeniskas augalas.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 08 07, 00:56)
Patys smulkus sudziuve ziedeliai nubyra, bet esme lieka. Gerai as cia aiskinu, ar ne?  lotuliukas.gif

Dar apskabiau savo juodaji penstemona, ir vel apie tave pagalvojau, kad butu grazu isdziovinus ja, tokia standi su tom smulkiom seklu dezutem. Grazus augalas. Dar neismeciau  mirksiukas.gif
Foto visa grozi sunaikina... nefotogeniskas augalas.

Man tai labai grazus pasirode. Jamciau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 07 rugpjūčio 2009 - 07:57
QUOTE(DeeDee @ 2009 08 06, 23:54)
Zwergpfirsich - kaip ir viskas paaiškinta  4u.gif

Vokiskai blush2.gif nedaug temoku unsure.gif , bet zadu pasitaisyti, isimetu i verteja, tai , kai pavercia smile.gif .Man dabar labiausiai reiktu zinoti, ar reikia kaip nors ji paruosti ziemai, mulciuoti, dengti.
Atsakyti
Čia yra ir lietuviškai wink.gif Tos pačios auginimo sąlygos aprašytos, kas ir vokiškoj nuorodoj. Kitoj turimoj literatūroj rašo, kad mūsų sąlygomis geriausia auginti prie pietinės pastato sienos ir apsaugotoj nuo vėjų vietoj ( kordonais ).
Na, bet jau turi tokį, kurio 'ištvermingumas' neaiškus, teks stebėti. 4u.gif
Atsakyti
knygute, kurioje galima daug rasti apie persikus. dar maciau knygynuose, o ir Mickeviciaus bibliotekoje vilniuje yra. Autorius Kauno botsodzio darbuotojas.
http://www.patogupir...N=9955-703-01-6
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 08 07, 10:50)
Vokiskai blush2.gif nedaug temoku unsure.gif , bet zadu pasitaisyti, isimetu i verteja, tai , kai pavercia smile.gif .Man dabar labiausiai reiktu zinoti, ar reikia kaip nors ji paruosti ziemai, mulciuoti, dengti.

manau nė kiek neprašausi, jei pirmai žiemai kruopščiau paruoši, pamulčiuosi ir pan., nes visvien tai bus pirmas stresinis sezonas, o paskui jei sėkmingai adaptuosis tai bus galima ir atleisti šiek tiek vadžias 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2009 08 07, 08:57)
Man tai labai grazus pasirode. Jamciau biggrin.gif  ax.gif

tai kai kortas jau atskleidei, gal mums tave užversti įvairiais "sausiakais" floristikai tinkamais? pas mane japoninės plukės burbuliukai liks po žydėjimo, dar už tvoros ištrėmiau, tačiau mačiau sėkmingai žydi zunda. O sosnovskio barščio nepraktikuoji? ačiū Dievui, čia pat jų nėra, tačiau žinau sąžalynus ne taip toli. Viena draugė kone kombinezou su pirštinėm apsiginklavusi pjovėsi juos savo menams smile.gif Welcome, tsknt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 08 07, 08:57)
Man tai labai grazus pasirode. Jamciau biggrin.gif  ax.gif

Kada? Dabar as tas sluotas pamerkus, nes tu vistiek mokesi geriau susidziovinti.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 08 07, 13:00)
manau nė kiek neprašausi, jei pirmai žiemai kruopščiau paruoši, pamulčiuosi ir pan., nes visvien tai bus pirmas stresinis sezonas, o paskui jei sėkmingai adaptuosis tai bus galima ir atleisti šiek tiek vadžias 4u.gif
Papildyta:

tai kai kortas jau atskleidei, gal mums tave užversti įvairiais "sausiakais" floristikai tinkamais? pas mane japoninės plukės burbuliukai liks po žydėjimo, dar už tvoros ištrėmiau, tačiau mačiau sėkmingai žydi zunda. O sosnovskio barščio nepraktikuoji? ačiū Dievui, čia pat jų nėra, tačiau žinau sąžalynus ne taip toli. Viena draugė kone kombinezou su pirštinėm apsiginklavusi pjovėsi juos savo menams smile.gif  Welcome, tsknt mirksiukas.gif

Uzverskite 4u.gif
Barscio siukstu niekas neskinkit ir kitiems neleiskit! Joks darbas nevertas tokiu alerginiu reakciju, kokias jis sukelia. Rutos yra vaiku zaidima palyginus su sosnovskio barsciu.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 08 07, 13:14)
Kada? Dabar as tas sluotas pamerkus, nes tu vistiek mokesi geriau susidziovinti.

KOks cia mokslas. Tamsioj vietoj paskleidi ir tiek ziniu. Ispilk vandenuka, nunesk vaza ten, kur saule nepasiekia ir viskas.
Atsakyti
Merginos, o ka derinti galima su platanu?
Atsakyti
platanas man vienas graziausiai atrodo, o dar geriau aleja smile.gif
bet tam reikia hektaru ir tikrai ne lietuvos klimato.
https://www.stockpho...arked/26000.jpg
http://wwwdelivery.s..._1885-14924.jpg
http://www.bbg.org/v...es/tour/5a.html
http://farm4.static...._416dd0583a.jpg
Atsakyti
Sveiki visi,

Labai reikia patarimo kaip apsaugoti pieva nuo kaciu. Jau nebekyla rankos vel atsodinti zole, kai tai dareme jau kokius keturis kartus. Ir vel turime kaip MB sako kaciu 'golfo lauka' doh.gif Gal yra kokios atbaidancios priemones, nes negalim nei augalu pasodinti, tokia grazia pusele nus..., liko tik geltonas sudziuves kupstas ir pieva naikina atkakliai.
Gal kas susidurete su sia problema, patarkit.
4u.gif
Atsakyti