QUOTE(vida777 @ 2009 08 23, 23:39)
kaip grazu

, labai patinka gaures, ar daug reikejo laistyti ?
nea. siemet buvo daug lietaus pas mus. na, kadangi salimais reikejo laistyti kanas vazonuose, tai per sezona kokius 6 kartus ir gaurems ipyliau.
sakyciau, kita gaure lepesne dregmes trukumui - jos lapija sauleje labiau pageibsta, bet ir tai pakankamai padoriai mazai [pasakiau...

]
QUOTE(Knifofija @ 2009 08 24, 08:59)
Lady in black laukia tavęs mažam vazonėlį, tik labai suvargus, o dirvoje augančios pasiekė kokį 1,2 metro. Šiaip auginu ne pirmi metai, bet tokį ūgį pasiekė pirmą kartą, matyt patiko oras.

''patikes oras'' paplites placiai ziuriu - vadinasi, anokie cia mano sodininkavimo nuopelnai

visur augalai dideli!
QUOTE(Tina* @ 2009 08 24, 09:29)
rokoko, kadangi tu kasdien matai aibes geliu pakuociu, gal pazintum mano 4 kardelius be pavadinimu?

Aciu
Jie
cia
mieloji Tina, na kodel nepaklausei to iki liepos pradzios, kai baigiama vasariniu svoguniniu prekyba
ir pakuotes grazinamos tiekejui, bet be turinio? tikrai nepamenu kokia veisle kaip atrodo
ok, zinau, kodel - nes tavuju kardeliu ziedu dar nebuvo
jei manieji suzydes, ir zemeje atkasiu pavadinimus ant foliju - tada galbut pasakysiu apie sita
http://public.fotki....0818081121.html ir sekanti, berods ir as tokius ikisusi.
rudens sezona jei nori galesiu identifikuoti [ne visu aisku] pavasariniu svoguniniu pavadinimus.
QUOTE(vida777 @ 2009 08 24, 10:26)
Zinau, bet kadangi rokoko buvo pasiryzusi sodinti sauleje ir laistyti, todel ir klausiu

.
pas mane auga viskas, isskyrus augalus, kuriems butinai reikia skurdziu salygu - neturiu galimybes tokiu suteikti
QUOTE(vida777 @ 2009 08 24, 13:25)
Velyviu gelbejimo operacija
Dabar visas svogunines, sodinamas i tarpus tarp augalu, sodinsiu tik i tokius indus
pukiai pavyko
man labai pasiteisino tie indeliai, ypac tulpems.
nenaudosiu tik toms gelems, kuriu nereikia iskasineti kasmet [narcizai pvz]