Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 48 tema

QUOTE(Tina* @ 2009 08 24, 09:28)
Manoji gaure auganti pavesy, o cia ta, kur asulej vargo, o simet atkeliau i pavesi.

maniškė tik nuo 5val vakaro gauna pavėsį, bet ne visišką, didžiulė su daug daug žiedų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 08 23, 21:53)
negaliu atsakyti i klausima blush2.gif tiesa ta,  kad sis augalas labai lengvai tokiu budu dauginamas.

,ok, ir aethionema  thumbup.gif
o lady in black? jei bus, tai laaaabai prasau rezervuoti blush2.gif
as galesiu buti mugej tik sekmadieni

Lady in black laukia tavęs mažam vazonėlį, tik labai suvargus, o dirvoje augančios pasiekė kokį 1,2 metro. Šiaip auginu ne pirmi metai, bet tokį ūgį pasiekė pirmą kartą, matyt patiko oras.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 08 23, 15:40)
bet jis nebus vienintelis namo priekyje,kažkada bus vidiniam kieme skirtas tik mums,o šitas būtų tik todėl,kad ten jau kaip ir yra vieta jam  g.gif
negaliu įkelti foto užstrigo mano parašo nuoroda  g.gif

g.gif bet gal dvieju tvenkinuku ir ne reiketu....as tada jau dariciau viena laisvos formos tvenkinuka o kita namo priekije taisiklingos formos baseineli , mirksiukas.gif gali buti su nedideliu fontanu...arba su kokia figurele blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 08 24, 09:59)
Lady in black laukia tavęs mažam vazonėlį, tik labai suvargus, o dirvoje augančios pasiekė kokį 1,2 metro. Šiaip auginu ne pirmi metai, bet tokį ūgį pasiekė pirmą kartą, matyt patiko oras.

Maniskis irgi aukstas, net norejau klaust ar nereikia kirpt virsuniu, kad daugiau i sonus eitu, o ne i auksti. Kada jis zydes? Pumpurus, kad augintu kazkaip nematau.
Papildyta:
rokoko, kadangi tu kasdien matai aibes geliu pakuociu, gal pazintum mano 4 kardelius be pavadinimu? ax.gif blush2.gif Aciu 4u.gif
Jie cia
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 08 24, 09:29)
Maniskis irgi aukstas, net norejau klaust ar nereikia kirpt virsuniu, kad daugiau i sonus eitu, o ne i auksti. Kada jis zydes? Pumpurus, kad augintu kazkaip nematau.
Papildyta:
rokoko, kadangi tu kasdien matai aibes geliu pakuociu, gal pazintum mano 4 kardelius be pavadinimu?  ax.gif  blush2.gif Aciu  4u.gif
Jie cia

Karpyt jau per vėlu. Žydės spalio vidurį, kadangi žiedeliai labai smulkūs, tai tų pumpurų ir nesimato.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 08 24, 08:25)
Siaip gaurems gal daugiau pavesio, o ne laistymo reikia.

Zinau, bet kadangi rokoko buvo pasiryzusi sodinti sauleje ir laistyti, todel ir klausiu ax.gif .
Atsakyti
Gal kuri turi atliekamą JUKĄ. nupirkčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2009 08 23, 22:49)
Žilės antrais metai pražydo. O tai pas tamsta jau treti metai tos pačios? Kažkaip skaičiau sėdama ant pakelio, kad tai dvimetis augalas...  ax.gif

manosios ziles gyvenimo aprasymas:
pirkau 2006m. velu rudeni, pasodinau i loveli prie lango, ten ir perziemojo
2007m. pavasari perkeliau i dirva, rudeni storai mulciavau durpemis
2008m. pavasari i gyva panasi nebebuvo - supratau, kad nusalo (ziema buvo visai be sniego). Susiruosiau rauti lauk, atkapsciau durpes ir pamaciau daugybe nauju atzaleliu, auganciu is stiebo, kurio dalis po durpemis ziemojo blink.gif . Pagrindini stieba nukirpau, o likusius palikau augti. Pries ziema vel pamulciavau durpemis, bet ziema nors ir labai salta buvo, bet ir sniego pakankamai iskrito
Siemet suzydejo (tai kaip ir gautusi antrameciai ugliai), ziedynus nukarpiau - man jie nei tiko, nei patiko. Dabar krumelis atrodo taip thumbup.gif :

http://i199.photobuc...77/IMG_7956.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 24 rugpjūčio 2009 - 13:06
Velyviu gelbejimo operacija ax.gif . Nepaprastai dziaugiuosi, kad jie buvo susodinti i "reti" , tai istraukti is po ziles ir perkelti i kita vieta uztruko vos keleta minuciu. Dabar visas svogunines, sodinamas i tarpus tarp augalu, sodinsiu tik i tokius indus thumbup.gif . :

user posted image

Naujoje vietoje velyviai atrodo kur kas geriau, tik foto kokybe labai nevykusi blush2.gif . Beje, del vietos stokos vijokline visterija tapo medziu... Pavasari (o gal jau vasara buvo) persodinta, nenustoja zydeti - ziedu aromatas pasakiskas wub.gif . Labiausiai ji nustebino mane sia ziema (max 25 salcio buvo). Nedengta, vejuotoje vietoje, pasodinta i betonini blokeli, kurio viena puse visiskai atvira, kita uzpilta zememis - nei kiek neapsalo:

user posted image
Atsakyti
ohmy.gif
kokia grazi visterija... kaip medelis ji zimiai graziau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 08 23, 23:39)
kaip grazu  wub.gif , labai patinka gaures, ar daug reikejo laistyti ?

nea. siemet buvo daug lietaus pas mus. na, kadangi salimais reikejo laistyti kanas vazonuose, tai per sezona kokius 6 kartus ir gaurems ipyliau.
sakyciau, kita gaure lepesne dregmes trukumui - jos lapija sauleje labiau pageibsta, bet ir tai pakankamai padoriai mazai [pasakiau... g.gif ]

QUOTE(Knifofija @ 2009 08 24, 08:59)

drinks_cheers.gif ''patikes oras'' paplites placiai ziuriu - vadinasi, anokie cia mano sodininkavimo nuopelnai lotuliukas.gif blush2.gif visur augalai dideli!

QUOTE(Tina* @ 2009 08 24, 09:29)
rokoko, kadangi tu kasdien matai aibes geliu pakuociu, gal pazintum mano 4 kardelius be pavadinimu?  ax.gif  blush2.gif Aciu  4u.gif
Jie cia

mieloji Tina, na kodel nepaklausei to iki liepos pradzios, kai baigiama vasariniu svoguniniu prekyba ir pakuotes grazinamos tiekejui, bet be turinio? tikrai nepamenu kokia veisle kaip atrodo ax.gif
ok, zinau, kodel - nes tavuju kardeliu ziedu dar nebuvo 4u.gif
jei manieji suzydes, ir zemeje atkasiu pavadinimus ant foliju - tada galbut pasakysiu apie sita http://public.fotki....0818081121.html ir sekanti, berods ir as tokius ikisusi.
rudens sezona jei nori galesiu identifikuoti [ne visu aisku] pavasariniu svoguniniu pavadinimus.

QUOTE(vida777 @ 2009 08 24, 10:26)
Zinau, bet kadangi rokoko buvo pasiryzusi sodinti sauleje ir laistyti, todel ir klausiu  ax.gif .

pas mane auga viskas, isskyrus augalus, kuriems butinai reikia skurdziu salygu - neturiu galimybes tokiu suteikti lotuliukas.gif

QUOTE(vida777 @ 2009 08 24, 13:25)
Velyviu gelbejimo operacija 
Dabar visas svogunines, sodinamas i tarpus tarp augalu, sodinsiu tik i tokius indus 

pukiai pavyko thumbup.gif
man labai pasiteisino tie indeliai, ypac tulpems.
nenaudosiu tik toms gelems, kuriu nereikia iskasineti kasmet [narcizai pvz]
Atsakyti
laba,

pagelbėkit žaliai 4u.gif

koks tai augalas ir kur jį galima gauti?
user posted image
user posted image

ir ar tiktų prie namo įėjimo daryti žolynų mixą? kiek jie dekoratyvūs visus metus būna? pamačius oli_vijos žolynų foto tokia mintis kilo.

ačiū už bet kokius pamastymus smile.gif
Atsakyti