mergaites gelbekite!Mano darzeli atakuoja kates,kiekviena diena toje pacioje vietoje pritersia ir iskapsto,gal zinote kokiu priemoniu?
Nepamenu, kuri cia man gelbejot su isskabymu puseles ant koto.Nezinau, ar verta panikuoti, bet paskutiniu metu ji kotais pradejo svieseti ir ant spygliuku arciau kamieno atsirado toks balksvas apnasas.Nepamenu kur, bet skaiciau ir net foto maciau, atrodo, kad buvo atsakymas, kad tai nieko blogo
O gal as ka maisau?
Bet spygliai tai keisti kazkokie pasidare issiklaipe
Gal kuri auginat ir placiau zinot apie si reikala?

QUOTE(Srove @ 2009 08 25, 14:32)
Nepamenu, kuri cia man gelbejot su isskabymu puseles ant koto.Nezinau, ar verta panikuoti, bet paskutiniu metu ji kotais pradejo svieseti ir ant spygliuku arciau kamieno atsirado toks balksvas apnasas.Nepamenu kur, bet skaiciau ir net foto maciau, atrodo, kad buvo atsakymas, kad tai nieko blogo
O gal as ka maisau?
Bet spygliai tai keisti kazkokie pasidare issiklaipe
Gal kuri auginat ir placiau zinot apie si reikala? 

RS forume kažką skaičiau apie tas apnašas

Nieko nematau, tik sroves lektuva 
Papildyta:
kurgi taip skrendi?

Papildyta:
kurgi taip skrendi?

[sveikos gal kaunietes issiaiskine ir zino kur pigiausiai pardavinejami visokie krumeliai medeliai ?
norisi daug visko o juk krize

QUOTE(r@siukas @ 2009 08 25, 13:07)
Mazai reikli dregmei ir derlingumui. Jei pas tave nera grynas molis, nestovi vanduo, tai nematau reikalo ruosti jai zeme.
QUOTE(smth1 @ 2009 08 25, 16:37)
Mazai reikli dregmei ir derlingumui. Jei pas tave nera grynas molis, nestovi vanduo, tai nematau reikalo ruosti jai zeme.

O mano himalajine kad ugtelejo simet
gerai Knifofija sake, jog ji spartuole

QUOTE(Tina* @ 2009 08 25, 22:47)
Nagi parodyk

QUOTE(BabyGrite @ 2009 08 25, 13:53)
mergaites gelbekite!Mano darzeli atakuoja kates,kiekviena diena toje pacioje vietoje pritersia ir iskapsto,gal zinote kokiu priemoniu?
jau apie tai tiek šnekėta

QUOTE(Tina* @ 2009 08 25, 22:47)

QUOTE(sobieska @ 2009 08 25, 22:56)
Nori mane nakti su fotiku laukan isvaryt?