Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 48 tema

mergaites gelbekite!Mano darzeli atakuoja kates,kiekviena diena toje pacioje vietoje pritersia ir iskapsto,gal zinote kokiu priemoniu?
Atsakyti
Nepamenu, kuri cia man gelbejot su isskabymu puseles ant koto.Nezinau, ar verta panikuoti, bet paskutiniu metu ji kotais pradejo svieseti ir ant spygliuku arciau kamieno atsirado toks balksvas apnasas.Nepamenu kur, bet skaiciau ir net foto maciau, atrodo, kad buvo atsakymas, kad tai nieko blogo g.gif O gal as ka maisau? blush2.gif Bet spygliai tai keisti kazkokie pasidare issiklaipe g.gif Gal kuri auginat ir placiau zinot apie si reikala? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 25 rugpjūčio 2009 - 13:33
QUOTE(Srove @ 2009 08 25, 14:32)
Nepamenu, kuri cia man gelbejot su isskabymu puseles ant koto.Nezinau, ar verta panikuoti, bet paskutiniu metu ji kotais pradejo svieseti ir ant spygliuku arciau kamieno atsirado toks balksvas apnasas.Nepamenu kur, bet skaiciau ir net foto maciau, atrodo, kad buvo atsakymas, kad tai nieko blogo g.gif O gal as ka maisau? blush2.gif Bet spygliai tai keisti kazkokie pasidare issiklaipe g.gif Gal kuri auginat ir placiau zinot apie si reikala? 4u.gif

RS forume kažką skaičiau apie tas apnašas 4u.gif
Atsakyti
Nieko nematau, tik sroves lektuva doh.gif
Papildyta:
kurgi taip skrendi? smile.gif
Atsakyti
[sveikos gal kaunietes issiaiskine ir zino kur pigiausiai pardavinejami visokie krumeliai medeliai ? g.gif norisi daug visko o juk krize 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 08 25, 15:45)
Nieko nematau, tik sroves lektuva  doh.gif
Papildyta:
kurgi taip skrendi? smile.gif

Nieko ir negali matyti, nes nieko ir nebuvo rolleyes.gif , dabar nufotkinau tik ta nelaimele.Atrodo, kad kazkas negerai g.gif
Dar niekur neskrendu, tik ruosiuos moraliskai tam
scare.gif cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2009 08 25, 13:07)

Mazai reikli dregmei ir derlingumui. Jei pas tave nera grynas molis, nestovi vanduo, tai nematau reikalo ruosti jai zeme.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 08 25, 16:37)
Mazai reikli dregmei ir derlingumui. Jei pas tave nera grynas molis, nestovi vanduo, tai nematau reikalo ruosti jai zeme.

4u.gif
Atsakyti
O mano himalajine kad ugtelejo simet wub.gif gerai Knifofija sake, jog ji spartuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 08 25, 22:47)
O mano himalajine kad ugtelejo simet  wub.gif gerai Knifofija sake, jog ji spartuole  smile.gif

Nagi parodyk rolleyes.gif ...mano ugtelejo,bet ,kad labai stipriai tai nepasakyciau.
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2009 08 25, 13:53)
mergaites gelbekite!Mano darzeli atakuoja kates,kiekviena diena toje pacioje vietoje pritersia ir iskapsto,gal zinote kokiu priemoniu?

jau apie tai tiek šnekėta mirksiukas.gif nepatingėk paskaitinėti mirksiukas.gif
QUOTE(Tina* @ 2009 08 25, 22:47)
O mano himalajine kad ugtelejo simet  wub.gif gerai Knifofija sake, jog ji spartuole  smile.gif

drinks_cheers.gif mano irgi wub.gif o jau graži wub.gif neatsidžiaugiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 08 25, 22:56)
Nagi parodyk rolleyes.gif ...mano ugtelejo,bet ,kad labai stipriai tai nepasakyciau.

Nori mane nakti su fotiku laukan isvaryt? unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti