Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas III

Sveikos..Gal kas zino kaip galima butu suzinoti savo tikslu gimimo laika jei zinoma tik dienos tikslumu..Parasykit i AZ jei kas zinot..dekui is anksto... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara,
Gal priimtumet i besimokanciu rata ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2009 12 06, 01:12)
Sveikos..Gal kas zino kaip galima butu suzinoti savo tikslu gimimo laika jei zinoma tik dienos tikslumu..Parasykit i AZ jei kas zinot..dekui is anksto... 4u.gif  4u.gif

Jau buvo rašyta, kad reikia kreiptis į tą ligoninę, kurioje gimėte. Ten yra statistikos skyrius ar archyvas. Jie turi surasti jūsų istoriją, ten bus gimimo laikas. Kartais jie nenori to daryti, nes laiko tai tik trukdymu, bet jūs tam turite teisę.
Atsakyti
QUOTE(Jolčikas @ 2009 12 29, 08:02)
Jau buvo rašyta, kad reikia kreiptis į tą ligoninę, kurioje gimėte. Ten yra statistikos skyrius ar archyvas. Jie turi surasti jūsų istoriją, ten bus gimimo laikas. Kartais jie nenori to daryti, nes laiko tai tik trukdymu, bet jūs tam turite teisę.

As ieskojau. Antakalnio klinikose archyvas laikomas tik 25 metus. Man daug daugiau, tai ir nepavyko suzinot verysad.gif
Kas jaunesnis, skambinkit, jie suras. Kazkoks mokestis yra uz pazymos isdavima.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2009 12 29, 16:56)
As ieskojau. Antakalnio klinikose archyvas laikomas tik 25 metus. Man daug daugiau, tai ir nepavyko suzinot  verysad.gif
Kas jaunesnis, skambinkit, jie suras. Kazkoks mokestis yra uz pazymos isdavima.

Kadangi esi vyresnio amžiaus, tai jau turi nemažą gyvenimo įvykių bagažą, todėl galima atlikti gimimo laiko rektifikaciją - atstatymą. Kreipkis į patyrusį astrologą, surašyk tau svarbius įvykius - ligą, mokslo baigimą, vedybas, vaiko gimimą. Pagal jų datą galima patikslinti gimimo valandą.
Atsakyti
Nu kas čia do biezobrazijos? kol lankiausi pragare žiūriu ir jokios astrologijos nevyko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinas.rozz: 07 sausio 2010 - 08:47
na ir kaip sekes pragare? smile.gif
Atsakyti
teko atlikti ilgą reabilitaciją, nes buvau per daug meilės žmonėms prikaupus.
Atsakyti