Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas III

QUOTE(cara @ 2009 08 03, 13:18)
Man atrodo aš tą Vestą turiu ir dar kažkokį asteroidą. O jie reikšmingi žiūrint astro?

Tiesa, visa laimė, kad nors ūko nėra.

Nesijaudink, viską visi žmonės turi, tik konjunkcijų su planetomis ar kitais svarbiais horoskopo taškais neturi. Tada jų reikšmė neakcentuota. O Vesta, pavyzdžiui, yra tam tikrame ženkle ir būste - ten ji ir reiškiasi, panašiai kaip planeta. Latvijoje yra vienas astrologas, kuris sudaro asteroidų lentelę žmogui ir pagal tai analizuoja horoskopą.
Astrologija pagal asteroidus - nauja šaka, kuri atsirado ryšium su intelkto progresu. tai Noosferos pasireiškimo forma. Nes ne tik žvaigždės ir planetos įtakoja Žemę, bet ir Žemė su visa žmonija įtakoja Kosmosą! Asteroidų juosta yra tarp Jupiterio ir Saturno, kas ezoterine prasme reiškia, kad susiejami žmogaus troškimai su pareigomis, galima sakyti reguliuojami nukrypimai nuo normos, neleidžiama mums daryti neigiamos įtakos Visatai. Simboliškai asteroidų juostą astrologai prilygino Mergelės ženklui, kuris reguliuoja žmogaus valios ribas - ką jis valdo, o ko negali valdyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolčikas: 03 rugpjūčio 2009 - 13:41
Vien tik iš asteroidų horoskopas neskaitant planetų? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2009 08 03, 13:41)
Vien tik iš asteroidų horoskopas neskaitant planetų? blink.gif

Taip, kažkada net jo internetinį puslapį žinojau, bet paskui mano kompas užlūžo, praradau daug duomenų. ten yra tokios įdomybės, kad jeigu gyvenime buvo koks įvykis ar žmogus, tai tam tikroje vietoje atsiranda atitinkamas asteroidas. Pvz,. labai mylėjai kokį Bronių, tai Broniaus asteroidas patenka į 5 būstą ir t.t. Aš net nežnau tiksliai, kiek tų asteroidų jau atrasta ir suteikti vardai....
Atsakyti
Vestą radau astro.com,ten kur galima pasirinkti Chironą,Lilit ir t.t.
Papildyta:
O geras!o pavardės kartais neprisimenat?ir kokia kalba tas puslapis?
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2009 08 03, 13:47)
Vestą radau astro.com,ten kur galima pasirinkti Chironą,Lilit ir t.t.
Papildyta:
O geras!o pavardės kartais neprisimenat?ir kokia kalba tas puslapis?

Ne, neprisimenu, tik žinau, kad jis latvis. Mano Merkurijus Žuvų ženkle, tai datos, pavardės, apskritai tikslumas man nebūdingas, vien vaizdiniai. Kadangi jo nuotraukos nemačiau, tai ir neprisimenu daugiau nieko.
Atsakyti
O gaila..gal būčiau susiradusi,nes kai ko nors labai reikia,po kurio laiko tarsi kažkas tą informaciją man po nosimi pakiša bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2009 08 03, 14:03)
O gaila..gal būčiau susiradusi,nes kai ko nors labai reikia,po kurio laiko tarsi kažkas tą informaciją man po nosimi pakiša bigsmile.gif

O tu astro.com atsidaryk asteroidų sąrašą, iš eilės skaityk pavadinimus, susirašyk numerius tų, kurie tau ką nors reiškia, ir juos surašyk į tam tikrą tuščią langelį - tik skaičius, ir tau parodys juos žemėlapyje.
Atsakyti
kas iš to?o kokia jų reikšmė aš nežinau verysad.gif .kur galima paskaityti?
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2009 08 03, 15:31)
kas iš to?o kokia jų reikšmė aš nežinau verysad.gif .kur galima paskaityti?

www.astromeridian. ru
www.astrolog.ru, ir pan.
http://esoteric-base.ru/
http://astrologica.r...i...witem&id=46
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolčikas: 03 rugpjūčio 2009 - 14:46
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
užėjau pranešt džiugos naujienos. jau turim forumą, tereikėjo pasakyt, kad visas būrys pertūžusių raganų ruošiasi dėt viduriavimą biggrin.gif
tiesa, ims veikti tik ryte ir dar daug darbo ten reiks įdėt:
www.astrologijosforumas.lt
Atsakyti
AŠ TURIU KNYGAS!!!! NE KNYGĄ, O KNYGAS!!!! pirkau vieną, o kažkodėl atsiuntė dvi. vos atsitempiau iš pašto, viena beveik 1000 lapų, kita virš 1500. jūs pamatytumė ko ten prirašyta, aš nežinau kur pult skaityt.
Atsakyti