Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas III

beje, jolčik, tu nei kiek nesilpna, čia tavo nepradirbtas saturnas kalba. viską tu labai gerai gali, tiesiog bijai, kad kažkas sukritikuos ar pan.
Atsakyti
Sutinku, kad paralelė aspektas, bet informacijos labai mažai apie jį ir dažnai jo reikšmė yra tapati konjukcijai.

Tradiciškai visi astrologai turi pažeistą Saturną hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(fantastic_girl @ 2009 07 24, 09:56)
Indrėja,

Betelgeize su saturnu

Antares su neptūnu :

Keista, kad tas autorius visada nupiešia liūdną vaizdą, aš manau kiekviena žvaigždė gali turėti ir gerų ir blogų savybių, matyt dar priklauso nuo aspektų ir šalia esančios planetos stiprumo smile.gif

Ačiū. Prognozes nekokios, bet daug kas paaiškėjo, ko negalėjau paaiškinti horoskope. O Neptūnas ir Saturna pas mane stipriose padėtyse.
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 07 24, 10:02)
beje, jolčik, tu nei kiek nesilpna, čia tavo nepradirbtas saturnas kalba. viską tu labai gerai gali, tiesiog bijai, kad kažkas sukritikuos ar pan.

Kaip pirštu į akį...
Atsakyti
Tradiciškai visi astrologai turi pažeistą Saturną 

Pas mane irgi pažeistas, štai kodėl domiuosi astrologija biggrin.gif O šiaip arbatėle, kokie svarbiausi būsimo astrologo požymiai?

Mano nuomone, turbut stiprus uranas ir 11 namas, jupiteris, neptūnas ir plutonas.
Pas mane šiaip stipriausias neptūnas, dar uranas su jupiteriu jungiasi 11 name (tarp šių planetų deja antares žvaigždė stovi verysad.gif)
Beje šiuo metu ypač sustiprėjęs domėjimasis astrologija, nes uranas ant mano merkurijaus ir saulės netoliese sukiojasi, o ant ascendento plutonas užėjęs smile.gif Man tik ydomu, kai visos planetos pasislinks ar dar besidomėsiu taip stipriai astrologija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 24, 11:10)
Sutinku, kad paralelė aspektas, bet informacijos labai mažai apie jį ir dažnai jo reikšmė yra tapati konjukcijai.

Tradiciškai visi astrologai turi pažeistą Saturną hihihi.gif

mano senoviniam vadovėlyje apie paralelę daug info.
Atsakyti
Rozmarinai, pas Leveliną? Pasakok smile.gif
Atsakyti
nea, pas Raphaelį arba kitaip tariant Robert Thomas Cross, matai tu gal dar neatkreipei dėmesio, kad aš arši avestos priešininkė ir studijuoju klasikinę astrologiją.

na pas jį aprašomos planetų paralelės, nors paprastai jos reikšmė sutampa su konjunkcija, tačiau paralelė ypatinga tuo, kad tai tolygus nuokrypis tiek į šiaurę, tiek į pietus nuo pusiaujo.
Atsakyti

Mergaitės, kas turit mano duomenis, gal užmestumėt akį, ar pas mane Neptūnas pats stipriausias? Ir kuriam jis būste? Zetas rodo penktą, astro.com pirmą doh.gif Nežinau kaip Zet sutvarkyt, nes nesąmoningai rodo būstus vis tiek doh.gif
kaži gautųsį iš manęs astrologė? bigsmile.gif
Atsakyti
Nu Avestos mokykla irgi nėra mano džiaugsmas schmoll.gif
Aš - praktiška romantikė hihihi.gif Ir jokių patarimų norintiems pasiruošti sekantiems gyvenimams aš duoti negaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 24 liepos 2009 - 11:24
Marlen, kai tik įsijungi programą, tai kokios koordinatėsnustatytos? Turėtų būti Vilniaus: 54n41; 25e19. Tai atitiktų Lietuvos teritoriją ir atsistatytų laikas pagal vietinį ir GMT. kaip tai padariau, jau seniai pamiršau, nebežinau kur ten viskas sudėta. Gal yra stipresnių programisčių?
Neptūnas 1 būste, stipriausias, Šaulio ženkle, dienos valdovas, geras afetinis balas - tokie pradiniai duomenys pagal Zet7.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolčikas: 24 liepos 2009 - 11:45
QUOTE(Jolčikas @ 2009 07 24, 12:45)
Marlen, kai tik įsijungi programą, tai kokios koordinatėsnustatytos? Turėtų būti Vilniaus: 54n41; 25e19. Tai atitiktų Lietuvos teritoriją ir atsistatytų laikas pagal vietinį ir GMT. kaip tai padariau, jau seniai pamiršau, nebežinau kur ten viskas sudėta. Gal yra stipresnių programisčių?
Neptūnas 1 būste, stipriausias, Šaulio ženkle, dienos valdovas, geras afetinis balas - tokie pradiniai duomenys pagal Zet7.

Jolčikai, dėkui, kad pažiūrėjai 4u.gif Koordinatės tai mano gimtojo miesto rodo g.gif Gal bandyt pakeist g.gif Na nieko neprarasiu smile.gif Visą kitą gerai rodo, tik būstai netinka..
Atsakyti