Įkraunama...
Įkraunama...

Išstorėjusi žmona...

QUOTE(Ruutta @ 2009 07 27, 19:15)
Bet va įdomu kiek vyrų padeda savo nėščioms žmonoms pernelyg daug to svorio nepriaugti? Turbūt nei vienas. Aš pati dabar esu nėščia ir mano vyras įsivaizduoja, kad nėščios rėžimas turi būti apsikabinus lėkštę

nekalbėkit už visus vyrus biggrin.gif Aš irgi laukiuosi ir mano vyras vienintelį ir paskutinį kartą pasakė "reikia valgyti už du" biggrin.gif , kai išaiškinau švelniai, jog ne už du, o dvigubai sveikiau biggrin.gif Neša dabar iš parduotuvės vaisius, ekologiškas daržoves ir kt. naudingus produktus ir nei karto neišgirdau po to, kad daugiau valgyk, už du ir t.t. Taigi, kaip moteris pati susitvarkys, taip ir turės 4u.gif mirksiukas.gif
O kad ten kiti žmonės, draugai, giminaičiai nori "palepint maistu", tai man giliai vienodai šviečia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 07 28, 19:33)
nekalbėkit už visus vyrus  biggrin.gif  Aš irgi laukiuosi ir mano vyras vienintelį ir paskutinį kartą pasakė "reikia valgyti už du"  biggrin.gif , kai išaiškinau švelniai, jog ne už du, o dvigubai sveikiau  biggrin.gif  Neša dabar  iš parduotuvės vaisius, ekologiškas daržoves ir kt. naudingus produktus ir nei karto neišgirdau po to, kad daugiau valgyk, už du ir t.t. Taigi, kaip moteris pati susitvarkys, taip ir turės  4u.gif  mirksiukas.gif
O kad ten kiti žmonės, draugai, giminaičiai  nori "palepint maistu", tai man giliai vienodai šviečia  biggrin.gif

Na šiaip labai Jums pritariu, kaip susitvarko moterys taip ir turi 4u.gif Vyras burbuliuoja, nevisai jam patinka kaip ten aš ką valgau, bet irgi tempia maišais vaisius ir kitus dalykus, kurių užsimanau biggrin.gif Būtų jo valia, tai aš tris kart per dieną mėsą valgyt turėčiau, o aš rūpinuos, kad ir pieno produktų, vaisių, daržovių netrūktų smile.gif
Tiesiog parašiau dėl bendros tendencijos, kad polinkis nėščią moterį šert yra iš visų pusių, o kuri kaip prieš tai atsilaiko jau ne mano reikalas. Tiesiog jei mėgsta maitint, tai tegu kartu po to ir formas padeda susigrąžint rolleyes.gif
Atsakyti
Storas zmogus yra arba apsileides arba jam nerupi jo isvaizda!
Reikia paciai save prisiziureti, o ne laukti kol vyras ka nors padarys ar pasakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa10 @ 2009 07 27, 21:01)

Autoriui noriu pasakyti keletą žodžių:
Jūs esate nuostabus vyras. Tikrai. Retas taip rūpinasi savo žmona. Tikras vyras. Džiaugiuosi, kad tokių yra. Sėkmės Jums ir kantrybės.

Aš irgi pritariu šitam pasisakymui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 07 28, 21:43)
Storas zmogus yra arba apsileides arba jam nerupi jo isvaizda!

o jei genai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2009 07 28, 23:18)
o jei genai?  bigsmile.gif

Gal ne genai, lyg ir apie storumo geną neteko girdėt g.gif tiesiog labai didelę įtaką turi šeimos narių maitinimasis, tėvų suformuotas požiūris į mitybą smile.gif be to, dietologai vis kalba, kad toks dalykas, kaip "lėta medžiagų apykaita" yra be galo retas atvejis smile.gif be to, apkūnesnių žmonių medžiagų apykaita netgi esti greitesnė už liesųjų smile.gif bet vat kad ligų yra, kaip kad hormonų, skydliaukės sutrikimai ir kitos, lemiančių apkūnumą, tai tikrai tiesa smile.gif
Beje, šios temos autorius tikrai šaunus vyras, kad rūpinasi mylima moterimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2009 07 28, 22:18)

arba liga g.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2009 07 28, 23:33)
g.gif tiesiog labai didelę įtaką turi šeimos narių maitinimasis, tėvų suformuotas požiūris į mitybą smile.gif

Skaitykit temą,jos tėvai nestori, labai save prisižiūri šioj srity, požiūris geras. smile.gif
Jei liga, tai galima gydyti- ko neina pas daktarus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 29 liepos 2009 - 08:13
QUOTE(zvaigzdut @ 2009 07 28, 22:18)

Skaičius esu, kad viena grupė žmonių yra, kurie gimsta su polinkiu tukti. Jiems išlaikyti gražias, lieknas formas yra kažkiek sunkiau, nei tokio polinkio neturintiems. Bet jie sėkmingai gali būti liekni ir gražūs, tik pastangų reikia. Tai kokie tada dar genai... biggrin.gif
Atsakyti
superdiedai, esu tikrai susirupinusi jusu seimos problema, bet kita vertus izvelgiu ir savo seima panasiose situacijose. pvz - drabuziu gauti labai sunku ne tik i ploti bet ir i ilgi, as kartais kelniu ieskau puse metu ir daugiau ir visada turiu tik viena pora ilgu kelniu, kine su vyru buvom kai laukiausi 7ta menesi, po to dviese niekur dar nebuvom, neturiu kam vaiko palikt, neturiu uz ka ir aukle samdyt, bet nedarau is to problemos. ir jus nedarykit del kino ir kitu materialiu dalyku, visa beda tik antsvoryje su kuriuo reikia susidoroti , o kai zmogus liudnas ir nepatenkintas savimi, tada is visko daro problemas.
mes spresdami finansines bedas linksmybes darome pvz taip - varskes apkepo vakaras pas kaimynus, dvd vakaras su draugais pas mus, kavos gerimas senamiestyje, pasivaiksciojimas po parka, fotosesija su draugais.... nei prie juros nevaziuosim, nei i kina neisim sia vasara,bet neliudesim del to. kaip jau sakiau, sutelkite demesi i pagrindine problema, kai ja iveiksite, o as tikiu taip ir bus, viskas bus nuostabu.
Atsakyti
svarbiausia palaikyk savo zmona moraliskai
jeigu myli ja tikrai tai yra savrbiausia...
aisku i sporto kluba tikrai sunku nueiti
nes ten kai paziuri eina manekenes tai zinai moterym apkalbos kaip skausmingai atsiliepia...
Atsakyti
QUOTE(frazer @ 2009 07 29, 15:46)
aisku i sporto kluba tikrai sunku nueiti

Nueiti neuztenka, reikia ir papluseti dar tenai.
Atsakyti