Įkraunama...
Įkraunama...

Išstorėjusi žmona...

O kurgi pats temos seimininkas g.gif idomu butu suzinot kaip sekasi gi jiems?????
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2009 07 29, 17:22)
lotuliukas.gif Sporto klubas su kylanciais laiptais doh.gif

Aš nesuprantu kas čia juokingo... ax.gif Yra žmonių po traumų, yra su ramentais ir t.t., kurie lankosi klube dėl bendro raumenų tonuso, rankas stiprina tik tarkim ir pan. Gaila, kad pas mus LT viso to nerasi.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 07 29, 17:44)
Aš nesuprantu kas čia juokingo...  ax.gif  Yra žmonių po traumų, yra su ramentais ir t.t., kurie lankosi klube dėl bendro raumenų tonuso, rankas stiprina tik tarkim ir pan. Gaila, kad pas mus LT viso to nerasi.

manau, kad daug proto nereikia tureti, kad suprastum, kad tokiu atveju labiau tiktu "lygus" laiptai, kad butu patogu biggrin.gif as pati nors ir sveika, bet nemoku ant tokiu laiptu normaliai uzlipti ir nulipti, tai ka jau kalbeti apie zmogu su ramentais doh.gif o ir foto vyrukai nelabai panasus i tokius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nendre: 29 liepos 2009 - 18:20
del treniruokliu,tai as pritariu cia kazkam,kad cia tik kelems menesiams,poto kaip pakaba drabuziams,ir dulkes renka smile.gif beto vien dviracio neuztenka toki svori mest..as ir nusipirkau ir dvirati ir toki 5 ar 6 pratumu treniruokli,tai gal 2 men tik sportavau,nusibodo,seip ir as sportui alergiska,o po gimdymo 10kg priaugau,bet as ir taip lisnio svorio turejau 10kg pg normas,taigi reikia butinai maista kontroliot,is sporto tai nebutina kasdien trenirokli mint,galima kasdien kazka skirtingo,plaukiojimas,begiojimas,pasivaiksciojimas,dviratis,svarbu judet daugiau.ir labai didelis patarymas palaikyt zmona,kai ji valgo lengva maista ir jum pries akis kepsniu nevalgyt,geriau susilaikik,poto nematant jai suvalgik geriau,mane labai tas veikia,ypac kai stengesi po 6,as tai po 7 nevalgit,o vyras vakarieniauja velai,tai jis sau pavalgo virtuvei,as nematau,dusia rami,bet kai atsigula vakare,ijungiam filma koki tai jis pradeda traukt tai alucio,cipsu,riesutu,tai cia jau sakis,neimanoma iskentet doh.gif
o kitas variantas gal cia tikrai paveldejimas,bet kazkiek pastangu idejus,tikrai galima kazkiek numest,nepagailek pinigu,ar gimtadienio ar seip kokia proga vietoj kokios nebereikalingos dovanos padovanok vizita pas gera dietologa,tegul padaro tyrimus,nustato kas jai netinka,ka rekomendojama,sustatys dieta tinkancia tik jai ,o ne imtis dietu prisiziurejusMALAXOVO laidu,ne visiem tas pats tinka smile.gif
beja,as paskutini kart isvis lengviausia kelia leknejimo radau,per 2 savaites 6kg,numeciau,per 1.5men 10kg, pasinaudojau pazistamos pasiulymu isbandyt vienas tabletes ,nuo kuriu visai nesinori valgit,cia tikras stebuklas bet nuo ju tikrai nesinori valgyt,kartais pamirsi kada valgei,apie saldumynus,tai visa prie ju netraukia,seip kadaise bandziau visokias tabletes lieknejimui,jokio efekto,kai kurie net poto priauginejo dvigubai...
Papildyta:
beja,jei jus galvojat kad jai pades treniroklis namie ir tikrai tures valios sportuot,tai man visai negaila butu jum paskolint tam laikui kad numestu svori,numes grazinsit,man tikrai negaila,svarbu zmonems padetu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zwezda0702: 30 liepos 2009 - 00:32
Gal padėtų knyga, aš jos pati neskaičiau, bet kas skaitė sako kad labai motyvuoja
Allen Carr "Lengvas būdas sulieknėti "
Yra pirkti
http://www.patogupir...N=9789955222668

o nemokamai galima parsisiusti ( rusų k)
http://joga.365.lt/k...ti_Alenas-Karas

Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Numesti svorio reik labai daug darbo, uzsispyrimo, valios. Na ir noro aisku. Tuo labiau, kad antsvoris nemazas, kaip autorius sake... Taigi kai moteris pati tvirtai nuspres, tada reikalas pasitaisys smile.gif
O aplamai manau, kad greiciau jau autorius prie naujos savo zmonos isvaizdos pripras ir susitaikys su tuo, negu zmona numes svorio g.gif taigi viskas pas juos bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Reikia maziau laiko praleisti maisto prekiu parduotuvese ir maziau valgyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 07 30, 21:28)
Reikia maziau laiko praleisti maisto prekiu parduotuvese ir maziau valgyt 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Kuo maziau maisto,nes ir musu seima is maisto kulta buvo padariusi. Nebutinai,ka gamini vyrui ir vaikams turi pati valgyti. O nuo labai didelio svorio reikia ir tableciu pavartoti,nes sporto klube gali ir kojas istiesti,nes sirdis neatlaikys. Kuo daugiau vaikscioti+po rubu parduotuves!!! Matuotis ir seile varvinti i rubus,i kuriuos neitelpi blush2.gif
Istikruju tai labai didele problema. Priaugti yra daug lengviau,nei numesti.
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2009 07 30, 14:54)
Gal padėtų knyga, aš jos pati neskaičiau, bet kas skaitė sako kad labai motyvuoja
Allen Carr "Lengvas būdas sulieknėti "

Sėkmės  smile.gif

Skaičiau - nepadėjo smile.gif
Atsakyti
normali moteris negali būti liesa, ji ir turi būt apvali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2009 07 30, 23:35)
O nuo labai didelio svorio reikia ir tableciu pavartoti,nes sporto klube gali ir kojas istiesti,nes sirdis neatlaikys. 

nuo tabeleciu irgi gali kojas istiesti - jas galima vartoti tik su gydytojo prieziura, nes jos kenkia zmogaus organizmui ir tik gydytojas gali nuspresti, kas konkreciam zmogui kenkia labaiu - tabletes ar turimas didelis (jau tikrai labai didelis) antsvoris...
kai pas mus savigydom tokiom tabletem uzsiima, tai po keliu metu streikuojancia sirdele tegu nesiskundzia...
o zmogui su dideliu antsvoriu i sporto kluba net ir nerekomenduojama labai lakstyt - reikia pradet nuo ilgu pasivaiksciojimu, plaukiojimu, jogos (kas kad stambus zmogus, bet jis gal;i buti lankstesnis uz kuda), ir kitu neintensyviu, neapkraunanciu ir taip svoriu apkrautu sirdies ir sanariu...

QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 07 31, 11:10)
normali moteris negali būti liesa, ji ir turi būt apvali thumbup.gif

su pavalumais - taip, bet antsvoris kenkia sveikatai

ta knyga apie liekbnejima irgi skaiuciau - laiko gaisimas...
Atsakyti
o kas yra antsvoris?

ir kodėl aš maniau, kad sveikatai kenkia nutukimas?
Papildyta:
beje, žmogaus horoskope labai aiškiai atsispindi, koks jo kūno sudėjimas yra prigimtinis ir manoma, kad to keisti negalima, kitu atveju, dirbtinai keičiant savo svorį ima trikti psichika. pastebėjau per praktiką, kad tai tikra tiesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo corpse rozmarinas: 31 liepos 2009 - 10:37