Įkraunama...
Įkraunama...

Išstorėjusi žmona...

Visu pirma JI pati nori noreti sulieknieti. Ir tuo viskas pasakyta. O tai dabar keista situacija kad vyras pastebi kad zmona isstorejo ir laido jai nedviprasmiskas uzuominas o jai...ir taip gerai.
Atsakyti
QUOTE(superdiedas @ 2010 07 03, 14:58)
o del stambumo negi ir svetimi zmones pastoviai juokiasi?

Lietuvoj nėra tolerancijos ir kultūros, ypač tarp jaunesnių, bet ne tik,
Žmonės "kitokius"
nužiūri pasišlykštėjusiais niekinančiais žvilgsniais,
užmeta replikas,
įžeidžia netyčia ir t.t.

Storas, invalidas, vežimėly, randuotas, šiaip labai negražus... Visais atvejais tas pats g.gif
Niekur Europoj (ir už jos) neteko susidurt su tokiu nepakantumu "kitokiems" nei LT schmoll.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(*Agė* @ 2010 07 23, 16:04)
Lietuvoj nėra tolerancijos ir kultūros, ypač tarp jaunesnių, bet ne tik,
Žmonės "kitokius"
nužiūri pasišlykštėjusiais niekinančiais žvilgsniais,
užmeta replikas,
įžeidžia netyčia ir t.t.

Storas,  invalidas, vežimėly, randuotas, šiaip labai negražus... Visais atvejais tas pats  g.gif
Niekur Europoj (ir už jos) neteko susidurt su tokiu nepakantumu "kitokiems" nei LT  schmoll.gif

nesu baisiai stora, bet turiu virsvorio, nes tai dar nevadinama ansvoriu, esu stambesne moteris, na, bet uzgauliojimu tikrai viesai nesu girdejusi, niekas i akis tikrai niekada nepasake, bet kad ir daug stambesniu zmoniu esu macius, bet nesu girdejus, tik zinau, kad tokie dalykai dedasi, ypac taip issidirbineja patcanai, nebrendylos, o vyriskis -autorius- tikrai saunuolis, stengiasi del zmonos, bet esme ta, kad kol ji neprades saves myleti, toki reikalai ir bus, man vyras visada sako, kad kai gatveje mato apkunia moteri, jam taip grazu, nes tu skeletu pilna biggrin.gif sako, kad ir uz uzpakalio galio paimt ir i krutine paziuret lotuliukas.gif as jam graziausia buvau, kai sveriau 92 eidama i pirmaji gimdyma doh.gif priaugus buvau 25 kg, dar is ju like keli, bet man taui netrugdo, o vyrui tuo labiau biggrin.gif
Atsakyti
papasakosiu istorija kuri man padėjo sulieknėt 4u.gif juokinga, bet į temą ... vat aš po pirmo gimdymo irgi suriebėjau na kokiu + 30 ax.gif vyras mylėjo, nors mačiau kad nepatinka, bet tylėjo, ir taip savęs gailejimasis trūko pora metų. vieną dieną nuvykau pas tėvus į kaimą ir paprašė manęs pienuką nunešt į supirkimo punktą... priėmėja vėlavo, susirinko gal 50 žmonių visi lukuriuoja ir aš laukiu. Prie visų prisijungia gerai ikaušęs vyrukas su butelaičiu 9 stiprumo alaus ir šukalioja visokias nešvankybes . Bet staiga žvilgsnis jo sustoja prie manęs ir jis stebėdamasis pradeda savo "litanija" {čia tu??? tokia išbambėjusi išstorėjusi, pažiūrėk kaip atrodai ir t.t} neturėjau kur dėt akių žmonės bandė tildyti tą vyriuką, bandė guost mane , kad neklausyčiau, bet veltui tai tęsėsi gerą 15 min. Žiauru, bet man suveikė ir po to vakaro per 3 mėn netekau 28 kg... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trilijone: 05 rugpjūčio 2010 - 10:48
QUOTE(reicel @ 2010 08 05, 10:35)
Mums irgi buvo pradeje traskanot akytes, gydytoja patare pamasazuot vidini akies kamputi, t.y. tiesiog svariu pirstu svelniai paspaudinet tarp akytes ir nosytes. Ten asaru liaukos eina ir jos uzsikemsa kartais, o masaziukas padeda issivaiksciot isskyrom. Neuzdelskit, nes sunkesniu atveju reiks daryt 'praputimus' ar pan. vadinas...sad.gif

O aš po gimdymo esu tokia pat kaip ir prieš jį.. vyrui nepatinka kūdenos , bet va neseniai jis man karts nuo karto užmeta kad pasportuočiau, pavadina storuliuke arba bandele, kai paklausiu kodėl taip daro, jis sako, kad neišaipo, ka jam aš patinku tokia, tai kaip man suprast???
Atsakyti
wink.gifp+2010 08 05, 12:31-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 08 05, 12:31)
tai kaip man suprast???

su smegenim..
Atsakyti
[quote=blondinas Nr.246,2010 05 25, 13:50]
zmona turi buti stora.
Senovej.. Siaures saliu medziotojai zenydavosi tik didziules ir storas bobas.
Nes kai iseidavo pusei metu i taiga medzioti sabalu, budavo taip, kad uzpustydavo viska ir nebudavo ka valgyt.
Tada medziotojai imdavo valgyt savo zmonas.
Riebios zmonos praversdavo ir rytu saliu klajokliam, kurie keliaudavo simtus kilometru ir nerasdavo maisto.
Ir zmonos budamo edamos taip masiskai, kad vyrai ivede toki istatyma, kuris leisdavo tureti po kelias zmonas.
Ir pabreziu, kad buvo vertinamos tik storos bobos.

gerai buvo kūdom-nieks jų nepjovė lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzioly: 05 rugpjūčio 2010 - 14:54
QUOTE(superdiedas @ 2009 07 22, 20:50)
Sveiki,
esu cia naujokas, tai manau kad nesupyksit kad parasiau, cia, juolab ydomi vyru nuomone.
Nuo ko pradet? siaip nemegstu atviraut, bet tiek to...tai va, esu vyras ir tetis. Tuo labai didziuojuosi ir myliu savo seima. Aisku pasipykstam, ir krize savo kanopom paliete, na bet gyvenam...Kalbesiu cia ne apie tai...O apie zmona, ji po nestumo, gimdymo labai isstorejo.Jei butu priaugusi iki 20kg, nieko nesakyciau, bet ji priaugo daug daugiau. As ne is tu kurie nori manekenes, man labai patiko kai ji svere 75-80kg (ji auksta), na sunku ziuret, grazi jauna moteris, o kompleksu pilna, nugara skauda, uzlipt i 4 auksta dusta, kelius skauda...Apsirengtis irgi neranda ka grazaus. Myliu ja, nors tiesa sakant sexas jau nebe toks, kaip anksciau.Bandau jai kazkaip padet,  bet ji pradeda pykti, nes matanti pati kad stambi, o as dar butai ant zaizdos lipu. Siuliau i sporto kluba, sako geda kitiem lasinius demonstruot, isbegt i lauka ar su dviraciu irgi. Nupirkt treniruoklio siuo metu neisgaliu. Matau stengiasi, buna pora savaiciu laikosi, nevalgo nuo 18va, derina ten maista ir pan, jau pradeda lieknet ir vel suklumpa, sokolado nusiperka ir pan. Supraskit, pergveny del jos sveikatos, noretusi ir laiminga zmona matyt, ir kad intymus gyvenimas pasikeistu...ji labai pasikeite (charakteris), bijo su manim eiti kad ir i kina, gedinasi...Noriu perspet kad pats neesu bradas pitas. Esu is tu dinozauru, kuris istikimas ir t.t.
gal kas tures patarimu?

Nu neturiu žodžių... Perskaičius tikrai nematyti, kad jūs ją tikrai mylite, rašote tokias nesamones kaip 15metis.. Gal jum pripučiamos moters užtektų: ir liekna, ir be kompleksų, kaip ir kada tik norėsite cool.gif
Atsakyti
QUOTE(samantaaa2 @ 2010 05 25, 13:01)
visur ju buvo ir bus..... 4u.gif  kitas visai beveik nevalgo,o kaip storas taip storas...  manau su 3 vaikais vos nepametinukais nera kada sedeti sudejus ranku ir aktyvumo tikrai uztenka... beto reikia nepamirsti,kad be vaiku dar yra namu ruosa.. todel neieskau priezasties  valgyme ar judejime, nes  manau  kruvio tikrai uztenka,o pavalgyti kartais visai laiko nerandu ...tai tada kur paslepta  esme?

Tik nepasakokit pasakų. Jūs iš tikrųjų pabandykit nevalgyt ir pažiūrėsiu kaip jūs storėjat.
Mamos augindamos mažus vaikus dažnai pamiršta, kad kaip tik visą dieną nesustodamos valgo, tai šauktas košės liko nuo vaiko , tai negi išmesi, tai banano pusė, tai koks sumuštinis prakastas ir taip visą dieną ,, nieko nevalgo''.
Aš asmeniškai gyvenime nesutikau nei vieno nevalgaus vaiko, kuris būtų storas, nei vieno tikrai mažai ir sveikai valgančio žmgaus storo. Kai pamatai kuo realiai žmogus maitinasi namuose, darbe pietus, pamatai kokia jo vakarienė ir dar kokiu ji metu,tada supranti kodėl jis storas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 10 rugpjūčio 2010 - 11:28
QUOTE(mikolaitiene @ 2010 08 07, 00:37)
Nu neturiu žodžių... Perskaičius tikrai nematyti, kad jūs ją tikrai mylite, rašote tokias nesamones kaip 15metis..

O kas konkrečiai jums atrodo nesąmonė?
Kad vyras pergyvena dėl savo mylimos moters sveikatos ir psichologinės savijautos?
Atsakyti
man muss allen nacheinander nicht versuchen
Atsakyti
QUOTE(Svetakayand @ 2010 08 10, 14:05)
man muss allen nacheinander nicht versuchen

Mes visi turime stengtis ne iš eilės blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti