stora boba neapsimoka.
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 10, 19:11)
stora boba neapsimoka.
Boba isvis neapsimoka, ar stora ar plona...
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 10, 19:11)
stora boba neapsimoka.
QUOTE(Soy @ 2010 08 11, 07:24)
Boba isvis neapsimoka, ar stora ar plona...
Susikurkit gėjų temą ir komentuokit kas apsimoka, o kas ne

QUOTE(*Selma* @ 2010 08 11, 12:34)
Prie ko cia gejai?
QUOTE(Soy @ 2010 08 11, 12:35)
Prie ko cia gejai?
Jei moteris neapsimoka, tai gal vyras tada labiau apsimoka?
QUOTE(*Selma* @ 2010 08 11, 12:37)
Jei moteris neapsimoka, tai gal vyras tada labiau apsimoka?
Ne nemanau.
Gejai zinot labai prisiuziuri dauguma, rubeliai, pudrytes, kremukai...
O plius gejus irgi gali buti storas.
QUOTE(Soy @ 2010 08 11, 12:39)
Ne nemanau.
Na gėjus gėjui nelygu

QUOTE(*Selma* @ 2010 08 11, 12:45)
Vienam?
Tai žinoma, kad vienam fainiausia.
Jokio galvos skausmo dėl kito sveikatos problemų ir organizmo funkcijų sutrikimo.
Ir nekainuoja.
QUOTE(Varliuke1 @ 2010 06 21, 17:08)
pats geriausias budas aptart tai su zmona , ir pakeist gyvenimo buda bet ne jai o abiem. eit sportuot, maitintis kitaip - sveikai. paziuret kiek suvalgot, ka valgot. mum su vyru kg pradejo kristi vien no nevalgymo pirktines desros. gaminant maista tik namie. bet pirma tai turit grieztai sutart abu.
nemegstat sportuot eikit i baseina oir vaikui patiks jei ner kur palikt. sekmes 

sutinku su jumis... vasario men sveriau 73 kg (mano ugis 172 cm).. paklausiau endokrinologo patarimo nevalgyti pirktiniu maltos mesos gaminiu (paciai mesa susimalt ir is jos gaminti kazka - galima), sasysku ir daktarisku desru (nu tu visu krakmoliniu)... tai va, po 6 men grieztai besilaikant sio nurodymo ir daugiau nieko nedarant, dabar sveriu 67 kg

QUOTE(superdiedas @ 2009 07 22, 21:50)
Sveiki,
esu cia naujokas, tai manau kad nesupyksit kad parasiau, cia, juolab ydomi vyru nuomone.
Nuo ko pradet? siaip nemegstu atviraut, bet tiek to...tai va, esu vyras ir tetis. Tuo labai didziuojuosi ir myliu savo seima. Aisku pasipykstam, ir krize savo kanopom paliete, na bet gyvenam...Kalbesiu cia ne apie tai...O apie zmona, ji po nestumo, gimdymo labai isstorejo.Jei butu priaugusi iki 20kg, nieko nesakyciau, bet ji priaugo daug daugiau. As ne is tu kurie nori manekenes, man labai patiko kai ji svere 75-80kg (ji auksta), na sunku ziuret, grazi jauna moteris, o kompleksu pilna, nugara skauda, uzlipt i 4 auksta dusta, kelius skauda...Apsirengtis irgi neranda ka grazaus. Myliu ja, nors tiesa sakant sexas jau nebe toks, kaip anksciau.Bandau jai kazkaip padet, bet ji pradeda pykti, nes matanti pati kad stambi, o as dar butai ant zaizdos lipu. Siuliau i sporto kluba, sako geda kitiem lasinius demonstruot, isbegt i lauka ar su dviraciu irgi. Nupirkt treniruoklio siuo metu neisgaliu. Matau stengiasi, buna pora savaiciu laikosi, nevalgo nuo 18va, derina ten maista ir pan, jau pradeda lieknet ir vel suklumpa, sokolado nusiperka ir pan. Supraskit, pergveny del jos sveikatos, noretusi ir laiminga zmona matyt, ir kad intymus gyvenimas pasikeistu...ji labai pasikeite (charakteris), bijo su manim eiti kad ir i kina, gedinasi...Noriu perspet kad pats neesu bradas pitas. Esu is tu dinozauru, kuris istikimas ir t.t.
gal kas tures patarimu?
esu cia naujokas, tai manau kad nesupyksit kad parasiau, cia, juolab ydomi vyru nuomone.
Nuo ko pradet? siaip nemegstu atviraut, bet tiek to...tai va, esu vyras ir tetis. Tuo labai didziuojuosi ir myliu savo seima. Aisku pasipykstam, ir krize savo kanopom paliete, na bet gyvenam...Kalbesiu cia ne apie tai...O apie zmona, ji po nestumo, gimdymo labai isstorejo.Jei butu priaugusi iki 20kg, nieko nesakyciau, bet ji priaugo daug daugiau. As ne is tu kurie nori manekenes, man labai patiko kai ji svere 75-80kg (ji auksta), na sunku ziuret, grazi jauna moteris, o kompleksu pilna, nugara skauda, uzlipt i 4 auksta dusta, kelius skauda...Apsirengtis irgi neranda ka grazaus. Myliu ja, nors tiesa sakant sexas jau nebe toks, kaip anksciau.Bandau jai kazkaip padet, bet ji pradeda pykti, nes matanti pati kad stambi, o as dar butai ant zaizdos lipu. Siuliau i sporto kluba, sako geda kitiem lasinius demonstruot, isbegt i lauka ar su dviraciu irgi. Nupirkt treniruoklio siuo metu neisgaliu. Matau stengiasi, buna pora savaiciu laikosi, nevalgo nuo 18va, derina ten maista ir pan, jau pradeda lieknet ir vel suklumpa, sokolado nusiperka ir pan. Supraskit, pergveny del jos sveikatos, noretusi ir laiminga zmona matyt, ir kad intymus gyvenimas pasikeistu...ji labai pasikeite (charakteris), bijo su manim eiti kad ir i kina, gedinasi...Noriu perspet kad pats neesu bradas pitas. Esu is tu dinozauru, kuris istikimas ir t.t.
gal kas tures patarimu?
Pagainioti koki desimt ratu aplink troba su botagu kasdien , svoris pats nukris , nereikes ne dietu

Paskaiciau..... siaubas
Nera zodziu
Dar labiau myliu savo vyra

Nera zodziu

Dar labiau myliu savo vyra