Įkraunama...
Įkraunama...

Išstorėjusi žmona...

Nepamirskim vyrai myli akimis,moterys ausimis lotuliukas.gif
Atsakyti
Lieknėju tik dėl savęs ir savo geros savijautos, o ne dėl vyro ar aplinkinių. juk man gyvent ir nešioti tuos kg...
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2010 08 20, 23:02)
Nepamirskim vyrai myli akimis,

gali pamirst..
Jei taip butu, visos baisos bobos liktu senmergem.

Papildyta:
QUOTE(mamuke68 @ 2010 08 21, 12:28)
Lieknėju tik dėl savęs ir savo geros savijautos, o ne dėl vyro ar aplinkinių. juk man gyvent ir nešioti tuos kg...

nu jo..
Tavo atveju apie joki vyra kalbos negali buti.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 21, 13:10)

Tavo atveju apie joki vyra kalbos negali buti.

biggrin.gif
Atsakyti
nesu su antsvoriu, bet mielai atskratyciau kokiu 6 kg, na tada pati sau labiau patikciau, bet kaip neturiu valios, atrodo nevalgysiu...bet biskutuka paragauju.. dar biskutuka, ir ziurek pavalgiau blush2.gif tai uztai suprantu superdiedo zmona. jei tureciau toki svori, tai tikrai pulciau i depresija, nes niekada jo nenumesciau. ka pati sau galiu padeti, tai nepriaugti svorio, jei matau kad koki puskili priaugau, tai savaitele kazkaip susilaikau, ir vel gerai. bet kad ilgeliau susilaikyt ir numest tuos 6 kg man niekaip neiseina, neturiu tam valios, nors nusisauk blush2.gif lotuliukas.gif kai sociai pavalgau, taip saves nekenciu, ir sazine rodos esti pradeda ir prizadu daugiau taip nedaryti, bet ir vel tas pats lotuliukas.gif o jei nusprendziu, kad va nuo ryt nevalgau, tai kazkaip spec persivalgau doh.gif man geriau uzsiversti kruva darbu, kai negaliu pavalgyt ir taip porai dienu, tada ieinu i ta bado rezima ir galiu nevalgyt savaite, na su trupucio pauzkandziavimu, bet vel vienas sotus pavalgymas ir.... atsirisa lotuliukas.gif tai va taip su protarpiais pabadavimo man iseina nepriaugt svorio, bet numest niekaip...... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 21, 12:10)
gali pamirst..
Jei taip butu, visos baisos bobos liktu senmergem.

o kuo myli vyrai? bigsmile.gif
gal yra instrukcija? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aaukse @ 2010 08 21, 21:50)
o kuo myli vyrai? bigsmile.gif
gal yra instrukcija?  bigsmile.gif

Galima paklausti , kodėl pasiėmėt mano vardą ?
Atsakyti
Kodėl mano žodis turi būti paskutinis ? Tęskim toliau temą .
Storos moterys ...
1.Patinka
2.Nepatinka
Atsakyti
uzjauciu sustorejusia moteri ir linkiu stiprybes ir valios lkieknejant,nes vyrai tikru tikriausiai myli akimis...
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 08 22, 22:38)
Kodėl mano žodis turi būti paskutinis ? Tęskim toliau temą .
Storos moterys ...
1.Patinka
2.Nepatinka

Negrazu man storos moterys, deja. cool.gif

O kazi yra kam grazu ne tai,kad saikingai apkunios,bet storos g.gif
Atsakyti
Nervina ne tai , kad yra storos , bet tai , kad teisinasi genais ir niekina plonas .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 08 24, 22:54)
Nervina ne tai , kad yra storos , bet tai , kad teisinasi genais ir niekina plonas .

Eik,eik blink.gif
bet tai cia gynybine ju reakcija,manyciau g.gif
Atsakyti