Įkraunama...
Įkraunama...

Išstorėjusi žmona...

dar negirdėjau, kad stora niekintų liekną...o genai-galinga jėga...ir ligų visokių būna. tad ne visos storos iš tingėjimo ar apsirijimo.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 25, 08:24)
dar negirdėjau, kad stora niekintų liekną...o genai-galinga jėga...ir ligų visokių būna. tad ne visos storos iš tingėjimo ar apsirijimo.

Nereikia meluoti .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 08 25, 08:46)
Nereikia meluoti .

ką meluoti? Kad nuo tam tikrų ligų, vaistų žmogus gali išsipūsti?
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 25, 07:24)

Aisku,kad ne.Bet laaabai daznai tuo dangstomasi.
Atsakyti
Kokios čia visos mandros biggrin.gif Mergaitės, jaunimas, ar žinote, kas yra medžiagų apykaita? Pasiskaitykite. Sulig kiekvienu penkmečiu ji lėtėja, metabolizmas ir kt. Valgai tą patį, storėji lyg ant mielių. Valgai mažiau - storėji taip pat. Valgai minimaliai - svoris arba nekrenta, arba laikosi. Laikaisi griežtų dietų, salotos lapas ir kt. - tada gal ir išlaikai pirminį svorį. Žinoma, tas negalioja dėkingam organizmui, kuris turi greitą medžiagų apykaitą ir kt. Bet dažnos problema - lėta. Todėl amžina kontrolė, badas, sekinimas ir kt.

Tai, kad jūsų šiknos nesiplečia dabar, tai dar nereiškia, kad neišsiplės po 5-10-15 metų. Būsit kaip foteliai ir nežinosit nuo ko.
Papildyta:
O kur dar skydliaukės problemos ar kt. ligos. Mano draugė akyse sumenko, atrodo kaip iš koncentracijos stovyklos. Skydliaukė. Vieniems ji sukelia nenormalų storėjimą, kitos kūsta.

Arba po gimdymo. Vienos išstorėja, kitos išplonėja. Keičiasi medžiagų apykaita.

O be svorio pokyčių dar ir strijos, celiulitas. Tokiems vyrams, kur jų vaikų motinos atrodo netokios po gimdymo, verčiau neplanuoti vaikų iš viso, gyvenkit be jų. Nes niekada negali žinoti, kokios bus pogimdyminės pasekmės. O jei astma?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 08 25, 10:08)
Kokios čia visos mandros biggrin.gif Mergaitės, jaunimas,

Valgai tą patį, storėji lyg ant mielių. Valgai mažiau - storėji taip pat. Valgai minimaliai - svoris arba nekrenta, arba laikosi.

Tai, kad jūsų šiknos nesiplečia dabar, tai dar nereiškia, kad neišsiplės po 5-10-15 metų. Būsit kaip foteliai ir nežinosit nuo ko.

O kur dar skydliaukės problemos ar kt. ligos

Keičiasi medžiagų apykaita.

O be svorio pokyčių dar ir strijos, celiulitas. Tokiems vyrams, kur jų vaikų motinos atrodo netokios po gimdymo, verčiau neplanuoti vaikų iš viso, gyvenkit be jų. Nes niekada negali žinoti, kokios bus pogimdyminės pasekmės. O jei astma?

Na,nei mandros nei ka.Ir ne visos jau cia tokios "mergaites".Ko gero esu vyresne uz jus,ir beja,keturiu vaiku mama,is kuriu vienas jau pilnametis.

Taip,su metais valgyt reik vis maziau,jokia cia paslaptis,kad leteja medziagu apykaita.Tai,ka galejai sau leis valgyt 30 (BALIAVOT,VALGYT TORTA,PO TO SILKE IR PAN.),jau nebegali 35,o po 40 dar maziau...

Bet.Susitaikai su tuo,jei nori issaugot formas,linijas,ir nevaiksciot su sikna,kaip tvarto durys,arba su pilvu,kaip 6 nestumo menesi.

As nekalbu apie sveikatos sutrikimus.Cia atskira kalba.
Kalbu apie sveikas moteris,kurios skrandzio verges,o dangstosi "ligomis" ar sar kuo.

Taip,striju negali isvengt,jei lemta.O celiulito gali (velgi nekalbu apie ligos atvejus),kodel ne?reik ziuret mityba,sportuot.,masazuotis ir viskas ten bus gerai.

Visa gyvenima prisilaikau,nes esu linkusi storet,bet tikrai nebadauju ir nesu dietu fane,tiesiog ziuriu ka dedu i burna,nes man svarbu kaip as atrodau.
Atsakyti
Bet gi žinai, kad nėra vienos taisyklės. Mano bičiulė, liekna kaip nendrė, daugiavaikė, storėja ne dienom, o valandom. Bet laikosi tokių dietų, kontraversiškų ir žiaurių, kad be jų būtų kaip sofa. Taip. Kontroliuoja. Bet kontrolė katorginė ir alinanti. Kolkas ji sveika, bet nežinau, kaip bus toliau su tokia mityba.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 08 25, 11:08)
Kokios čia visos mandros biggrin.gif Mergaitės, jaunimas, ar žinote, kas yra medžiagų apykaita? Pasiskaitykite. Sulig kiekvienu penkmečiu ji lėtėja, metabolizmas ir kt. Valgai tą patį, storėji lyg ant mielių. Valgai mažiau - storėji taip pat. Valgai minimaliai - svoris arba nekrenta, arba laikosi. Laikaisi griežtų dietų, salotos lapas ir kt. - tada gal ir išlaikai pirminį svorį. Žinoma, tas negalioja dėkingam organizmui, kuris turi greitą medžiagų apykaitą ir kt. Bet dažnos problema - lėta. Todėl amžina kontrolė, badas, sekinimas ir kt.

Papildyta:
O kur dar skydliaukės problemos ar kt. ligos. Mano draugė akyse sumenko, atrodo kaip iš koncentracijos stovyklos. Skydliaukė. Vieniems ji sukelia nenormalų storėjimą, kitos kūsta.

Arba po gimdymo. Vienos išstorėja, kitos išplonėja. Keičiasi medžiagų apykaita.

Jei man 33 m. kasdien nueinu po tris km per dieną einant į darbą iš savo priemiesčio link miesto centro , ir nesu labai stora - tai jau esu anoreksikė , nes deginu kalorijas ?
Atsakyti
Kiek pagimdei vaikų? O kodėl anoreksikė?
Atsakyti
Senmerge, o tave daug kas anoreksike vadina? Aš irgi liekna, bet tokių komentarų nesulaukiu.
Atsakyti
Gal asmeniškai ir nesulauki , bet išmeta kokios gražios lieknos žvaigždės ar manekenės nuotrauką ir prasideda " anoreksikė " " kaulų rinkinys " " skeletas "
Atsakyti
Na na, mergynos mirksiukas.gif , Sutikite, jog kūno kultas nerealus vyksta...60kg jau yra ansvoris tarkime, 170 ūgio moteriai doh.gif Visi linksės galvomis, jei ji svers 50 - 53kg. O o o, sakys, liekna moteris - bet vizualiai ji atrodys anoreksikė jau mirksiukas.gif
O genai,deja, yra begaliniai stiprus rodiklis...Visą gyvenimą, kiek pamenu save, kovoju ir Kovosiu su antsvoriu.Tai ,,dovana,, iš mano mamos moterų linijos.Esame kriaušės tipo, to vadinamo - moteriškojo tipo moterys.Būtent šį figūros tipą ir valdo hormonai, skydliaukė, antinkščiai ir t.t.Rodos tikrai mažai valgau, bet svoris šokinėja kaip ant mielių.Esu svėrusi ir 110(gimdyvė) ir 62kilogramus.Ūgis 1,71.Nesenai susilaukiau dukrytės ir vėl, savo geležinės valios dėka sugebėjau 32kg numesti.Vyrui patinku visokia, nes dievina moterišką tipą, o aš nekenčiu savo subinės ir šlaunų....Siekiu dar 10kg numesti, tada figurytė jau kaip ir daili vaza graikiška bus rolleyes.gif Ir TIKRAI nesutinku su tom, kurios yra storos ir sako, nemesiu svorio drąstiškai, negadinsiu sveikatos, kas bus po to g.gif Bet storas žmogus taip pat yra sugadinęs sveikatą.Tad kuo skiriasi daili moteriškė su šiek tiek skaudančiu skrandžiu ar pasvaigstančia nuo nevalgymo galva nuo storos, pūkšiančios, nerangios, negražios moteriškės?Tikrai nemanykite, kad stora vadinu tas, kurios ir 85kg sveria mirksiukas.gif Čia jau virš 100 kur yra...Žinau, kad nerealiai sunku mesti pirmuosius kylus, bet reikia tik įsisąmoninti, jog sulig diena bus vis lengviau ir vis smagiau 4u.gif
Pripažinkite, kiekvienai malonu išgirsti komplimentą dėl išvaizdos mirksiukas.gif Juk Moteris sukurta skleisti šioje žemėje harmoniją, grožį, elegansiją, spalvas...
Atsakyti