Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai, vasara tęsiasi

QUOTE(Aga @ 2009 08 22, 21:21)
vajė, tada fantastika, penki bus žiedai thumbup.gif Tiek metų nežydėjo, kažkaip buvau įsitikinus, kad jie net nežydi doh.gif

Pas mane apie 5 metus nežydėjo smile.gif
Atsakyti
Na aš panašiai turbūt jį ir turiu, trys-keturi tai ko gero tikrai. Nu bet kaip smagu, įdomu ar irgi geltonas bus, neturėjus geltono kaktuso ax.gif
Atsakyti
Laisvinu palanges 4u.gif
jei ką derėkitės blush2.gif
šokoladą irgi mėgstu

Klaipėda, ir aplinkinis raj.

http://public.fotki....tus/parduodami/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 22 rugpjūčio 2009 - 21:18
QUOTE(Aga @ 2009 08 22, 20:21)
Tiek metų nežydėjo, kažkaip buvau įsitikinus, kad jie net nežydi doh.gif

Žydi visi kaktusai,tik kai kurie turi sulaukti brandaus amžiaus-kartais ir kelių dešimčių metų ir reikia tinkamų sąlygų smile.gif Tiesa,namuose kai kuriuos pražydinti sudėtinga...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 08 22, 21:21)
vajė, tada fantastika, penki bus žiedai thumbup.gif Tiek metų nežydėjo, kažkaip buvau įsitikinus, kad jie net nežydi doh.gif

pas mane irgi toks yra, net nepagalvojau, kad jis zydintis blush2.gif reiks persodinti gal irgi zydeti prades wub.gif
Atsakyti
Nu mano tai nėkart nepersodintas, tik netyčia aplaužius kelis kart buvau, o ir neprižiūriu visai blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2009 08 22, 18:40)
Tai Echinopsis  wub.gif  paprastai jis žydi tik parą.... Ar kvepia žiedas ?

verysad.gif gaila, kad tik para.......jo labai kvepia wub.gif bet siandien jau susiskleides visas verysad.gif as galvojau kad del saules trukumo ,nes viena kaktusa turiu mazais ziedeliais zydinti tai jis kaip tik dingsta saule jie susikleidzia o ryte vel pilnai zydintis rolleyes.gif
ech gaila tokio grazaus ziedo,gerai kad bent spejau iamzinti ,o beto jis dar 3vaikus turi,tai ka man su jais daryti palikti,o gal geriau atskirti juos g.gif
Atsakyti
Maniškės pakepintos saulėje,šiandien prausiamos lietaus opuntijos pumpurėliai: cool.gif
user posted imageuser posted image
Visad žydinti euphorbia milii
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasiukasR: 23 rugpjūčio 2009 - 11:52
Ale pas tave tokie rausvi pumpurai, gal rausvai žydi? Pas mane tai tokie žalsvi, tai mąstau gal baltai arba geltonai g.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
kaip jaučiasi jūsų kaktusai ir sukulentai, kurie dar nakvoja lauke? Naktys jau dažniau šaltos būna. Mano augalai dar vis balkone sutupdyti unsure.gif
Atsakyti
Mano kaktusai keli irgi balkone, nu gal nieko nenutiks, 8 aukštas, žemiau gal vėsiau būna.
Atsakyti
Aš saviškius dar ilgai grynam ore laikyt ketinu smile.gif
Atsakyti