Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai, vasara tęsiasi

QUOTE(RasiukasR @ 2009 08 24, 20:11)
Aš savo opuntiją nelabai turiu kur padėt tai galvoju per vasarą pakepinsiu lauke,o žiemai jau teks išmesti vistiek nežydės,tai vakar suskaičivau 22 pumpurus thumbup.gif ,tai ką dabar jau negalėsiu išmest-sąžinė neleis blush2.gif

na jeigu balkonas uzstiklintas ar turite sklepa, tai ja galima ziemai ten padeti ir niekam netrugdis
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 08 24, 14:55)
Na sveikos merginos, vel as su savo seti-echinopsiais, tai va vaikas namie atostogavo tai visai neturejau laiko nei cia uzsukti nei su kaktusais uzsiimti, tai jie per vasara gerokai paaugo ir dabar visai nebaisu juos atiduoti, tai noriu jusu paklausti ar noretumete kad as juos dabar rudeni atsiusciau, rugsejo  pradzioje ar geriau pavasari?

BE GALO NORIU clap.gif
Atsakyti
Na ziuriu jau 2 norincios yra is kauno, gal dar atsirastu? tada siusciau vienai o jus issidalintumete ir pigiau ir jums i man bus, is jusu noresiu kokiu irgi kaktusiuku mainais, taip pat susidesit i viena diezute, po lita susimesit ir atsiusite man smile.gif ar tinka?

KAM DAR SETI ECHINOPSIS I KAUNA???

echinopsiu turiu mazdaug 30-35 nereikalingus, tai kiekviena gausite po kelis
Atsakyti
As tau asmeniskai noriu siunta paruosti, OK ? smile.gif man paprasciau, nes neturiu laiko prie kazko derintis.
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 08 25, 10:51)
Na ziuriu jau 2 norincios yra is kauno, gal dar atsirastu? tada siusciau vienai o jus issidalintumete ir pigiau ir jums i man bus, is jusu noresiu kokiu irgi kaktusiuku mainais, taip pat susidesit i viena diezute, po lita susimesit ir atsiusite man  smile.gif ar tinka?

KAM DAR SETI ECHINOPSIS I KAUNA???

echinopsiu turiu mazdaug 30-35 nereikalingus, tai kiekviena gausite po kelis

norėčiau 4u.gif , tik nežinau ką tau mainais pasiūlyt , reik pagalvoti smile.gif
Atsakyti
O sakykit, kaip reikia kaktusus pražydint? Turiu jau kokius 8 metus, nei karto dar nežydėjo. kraupu net kai pagalvoji. Patys pertįsę, peraugę, bet nežydi...
Atsakyti
O maniškio šiandien vienas žiedas jau pražydo, fantastiškas geltonas, dar laukiu keturių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2009 08 25, 15:54)
norėčiau  4u.gif , tik nežinau ką tau mainais pasiūlyt , reik pagalvoti smile.gif

na jeigu nieko neatsirastu visvien atsiusiu, kitos ka nors pasiulys, tik tada kartu susimesit uz siuntyma sumoketi ir viskas- visoms gerai bus smile.gif
Atsakyti
Stapelia flavopurpurea pirmasis žydėjimas.
Ačiū Tinai 4u.gif wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Taniushka tikrai atsiras kas nors mirksiukas.gif pažiūrėsiu ir pasiūlysiu ką nors

Daivike labai gražu , laistyk ir trešk daugiau , tegu dauginasi greičiau blush2.gif
Atsakyti
Daivike,kaip faina wub.gif kaip jums pavyksta susidraugauti su tais stapelijiniais g.gif man kažkaip nelabai sekas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 25 rugpjūčio 2009 - 19:39
Supratau Auge mirksiukas.gif
Pati nelabai suprantu kaip čia man pavyko žiedų sulaukt blush2.gif stengiuos mylėt ir lepint aš ją, bet lėtai ji kažkaip dauginasi, g.gif per sezoną tik dvi šakeles užsiaugino.
Atsakyti