Tina, nu žinok aš jau seniai juos apleidau, seniai jau jie mane užkniso, išdalinau daugumą, nebetręšiu, nors trąšų turiu, supilu tik nuo orchidėjų tręšimo vandenį, nepersodinu, nieko nedarau ir va nudžiugino
Zinok as panasioj statdijoj, jau mastau kuriu atsisakyt. Nors pas mane be kaktusu ir orchideju kitu kvietku kaip ir nera galima sakyti. Matyt senatve, kad jau kitokie pomegiai (pvz.patinginiaut, o ne su laistytuvu duotis) uzkariauja
Aš kažkaip irgi tingėt pradėjau, orchės nervina nes nežydi, va kai Metr. išėjau ir gavau dendrobį, daugiau ir nebežydėjo Kelios dar irgi nežydi jau nemažai metų. Kaktusai irgi nežydi, užkniso, jau noriu normalių gėlių
Na sveikos merginos, vel as su savo seti-echinopsiais, tai va vaikas namie atostogavo tai visai neturejau laiko nei cia uzsukti nei su kaktusais uzsiimti, tai jie per vasara gerokai paaugo ir dabar visai nebaisu juos atiduoti, tai noriu jusu paklausti ar noretumete kad as juos dabar rudeni atsiusciau, rugsejo pradzioje ar geriau pavasari?
Aš savo opuntiją nelabai turiu kur padėt tai galvoju per vasarą pakepinsiu lauke,o žiemai jau teks išmesti vistiek nežydės,tai vakar suskaičivau 22 pumpurus ,tai ką dabar jau negalėsiu išmest-sąžinė neleis