Nulaužk aišku, nebežydės daugiau jau

QUOTE(naktine_plastake @ 2009 08 25, 16:05)
O sakykit, kaip reikia kaktusus pražydint? Turiu jau kokius 8 metus, nei karto dar nežydėjo. kraupu net kai pagalvoji. Patys pertįsę, peraugę, bet nežydi...
Taigi pati atsakei į klausimą. Reikia visų pirma normaliai prižiūrėt

QUOTE(Tina* @ 2009 08 25, 21:45)
Auge, o as @asta'i nesu davusi? jus kartu vis bunate, tai gal pasidalintumet? ar man visai atmintis slubuoja

Esi esi

Tina tu jau eilėje , nors nėr ką laužyti , atsisiunčiau 2008 vasara , bet kol kas tikrai nėra ką nulaužti

kaip cia tu eiliu nepamirsus
man tai visos eiles nusimusa, kai naturiniai mainai prasideda

Aga, labai gražu, o maniškis ne toks kaip tavo?
kažkaip nedžiugina manęs žiedais , tik labai auga
http://public.fotki....aktusai174.html

http://public.fotki....aktusai174.html
Lauk, va manasis po keturių ar dar daugiau metų pražydo, tikrai nesitikėjau, ir nelepinau, nieko, būčiau atidavus ir jį, bet man jis kažkaip gražus

mano echinopsis irgi skleidžiasi , 12 žiedų šiandien ie ko gero ryt 2 , nors tikėjaus kad visi 14 išsiskleis
reportažas ryt
jei kas gyvai norit pažiūrėt prašau ryt iš ryto , galit atlėkti kavos
reportažas ryt
QUOTE(Augė @ 2009 08 26, 20:14)
mano echinopsis irgi skleidžiasi , 12 žiedų šiandien ie ko gero ryt 2 , nors tikėjaus kad visi 14 išsiskleis
reportažas ryt
reportažas ryt
oi nežadėk, ryt kaip tik Palemone būsiu

Vis dar norėjau paklaust, gal pameni savo echinopsį - ar žydėjo pas tave. Kažko jis nenori žydėt pas mane, nors auga gražiai

QUOTE(pabirze @ 2009 08 26, 20:46)
oi nežadėk, ryt kaip tik Palemone būsiu
Vis dar norėjau paklaust, gal pameni savo echinopsį - ar žydėjo pas tave. Kažko jis nenori žydėt pas mane, nors auga gražiai

Ko gero dar jaunas , palauk pražys
o į svečius visad prašom