Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai, vasara tęsiasi

Kaip malonu kad tokie supratingi pas mus žmonės 4u.gif
Pas mane Huernia quinta krauna žieduką , bet ko gero nudžius , toks mažiukas nupiepęs verysad.gif

laukiau šiandien pražystant echinopsio , bet nea , matyt šaltos naktys neskuba , vienu metu turėtu pražysti 14 žiedų ir dar 7 lieka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 25 rugpjūčio 2009 - 19:59
QUOTE(Augė @ 2009 08 25, 19:57)

laukiau šiandien pražystant echinopsio , bet nea , matyt šaltos naktys neskuba , vienu metu turėtu pražysti 14 žiedų ir dar 7 lieka

Nerealus turėtų būt vaizdelis wub.gif
Atsakyti
17 žiedų iš karto bigsmile.gif geras... Būtinai pasirodyk kai pražys.
Atsakyti
tikiuos ryt pražys smile.gif
tikrai parodysiu , galit ir gyvai atlėkt pažiūrėti , dar ir kava pavaišinsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rekordinį skaičių vienu metu 28 žiedus esu mačius, nu žinokit kažkas neapsakomo, kaip stebuklas.
O čia irgi pas draugės anytą ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 08 25, 09:51)
KAM DAR SETI ECHINOPSIS I KAUNA???[/color]
echinopsiu turiu mazdaug 30-35 nereikalingus, tai kiekviena gausite po kelis

Prisijungčiau ir aš prie norinčių į Kauną group.gif
Daivike greičiau augink šitą grožį,padėsi Tinai dalintis atžalomis,nes pas ją nespėja priaugti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasiukasR: 25 rugpjūčio 2009 - 21:42
Daivike, kaip smagu, kad jau ir pas tave prazydo. Maniske zvaigzdute irgi mazute, bet as vis aplauzau ja, apdaliju norincius, tai simet kad zydi tai zydi. Pilna zieduku. Vieni vysta -kiti auga. Jau net nepamenu kurioms esu davusi doh.gif

Auge, o as @asta'i nesu davusi? jus kartu vis bunate, tai gal pasidalintumet? ar man visai atmintis slubuoja unsure.gif

Huernia quinta? wub.gif kaip noriu ax.gif blush2.gif

Atsakyti
[quote=Tina*,2009 08 25, 21:45]
Daivike, kaip smagu, kad jau ir pas tave prazydo. Maniske zvaigzdute irgi mazute, bet as vis aplauzau ja, apdaliju norincius, tai simet kad zydi tai zydi. Pilna zieduku. Vieni vysta -kiti auga. Jau net nepamenu kurioms esu davusi doh.gif
Nu labai norėtūsi šito jūsų grožio,labai bijau pražiopsot dalybas.Tina gal turi kokia idomesnę šeimynėlę kurią būtų neblogai praretinti?Buvau šiandie pas vieną pažystamą,tai grožių prisižiūrėjau wub.gif ,norėtūsi kažkokios naujos gyvasties namie rolleyes.gif
Atsakyti
Zinok kolkas bijau prasiziot, nes tik pazadu jog leisiu paaugt ir vel aplauzau. kantrybes truputi, OK? nes siaip tai man tikrai niekada negaila. Zinau, kad buna zmoniu, kurie idomius augalus kolekcijose nori tureti tik patys vieni, bet as ne is tokiu smile.gif o dar ir straipsniuka spejau pries metus i 'Sodo spalvas' apie zvaigzdute parasyt, tai kaip jau ir pirmoji kolekcioniere buvau hihihi.gif
Papildyta:
Be to ir pas kitas is manes gauta auga ir vaikucius augina smile.gif bus tu zvaigzduciu smile.gif
Papildyta:
O man dabar jau knieti pas Auge eiles prieky atsidurti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 08 25, 21:57)
Zinok kolkas bijau prasiziot, nes tik pazadu jog leisiu paaugt ir vel aplauzau. kantrybes truputi, OK? nes siaip tai man tikrai niekada negaila. Zinau, kad buna zmoniu, kurie idomius augalus kolekcijose nori tureti tik patys vieni, bet as ne is tokiu  smile.gif o dar ir straipsniuka spejau pries metus i 'Sodo spalvas' apie zvaigzdute parasyt, tai kaip jau ir pirmoji kolekcioniere buvau  hihihi.gif
Papildyta:
Be to ir pas kitas is manes gauta auga ir vaikucius augina smile.gif bus tu zvaigzduciu smile.gif
Papildyta:
O man dabar jau knieti pas Auge eiles prieky atsidurti  tongue.gif

Aš anksčiau nukrapštidavau visus vaikelius,bet ne todėl kad viena toki kaktusą turėčiau,bet kad pagrindinio nealintų ir jis turėtų jėgų žydėjimui.O dabar jau pradėjau palikinėti vaikelių kad galėčiau su jumis į ką nors pasimainyti.Gal darot kada ekskursijas savo kolekcijoms apžiūrėti?
Beje turiu kelis kaktusėlius bevardžius,gal galėtumėt įvardinti???Nuo šito:
http://public.fotki....picture093.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasiukasR: 25 rugpjūčio 2009 - 22:14
Aš tai labai daug atidaviau, nes užkniso, jog jie auga kaip ant mielių pas mane, nu nesveiku greičiu, nebeturėjau jau kur dėti doh.gif pažiūriu pas kitus, mažutukai, fainučiai, o pas mane kažkokie gigantai tuoj pat pasidaro g.gif
Atsakyti
Sveikos,kaktusų mylėtojos.
O sakykite prašau,pas mane kaktusas peržydėjo,tai ką man dbar daryti su tuo ilgu žiedakočiu?Nukirpti,nulaužti ar kaip?Man dar taip nebuvę,tai nežinau blush2.gif

user posted image
Atsakyti