Ne pas tave viena jos neauga ir pas mane kazkodel nenori nors ir laistau
Tai kad laistau auros nesutapo
QUOTE(Crassula @ 2009 07 27, 15:20)
Nu, turgus koks netykes, tai as ircia skelbiuos. Labai noriu kavos Vienoj pagerti, pasigailekit taip sakant. O prie viso to, ten tas puodas tai tikrai su 3 rinktinem crassulom. Patikekit.
Deg trichodiomu ( plempa, suprantat apie ka as cia)
O savaji "bonsiuka" laikiau lietuje- be jokios priedangos.O tom dienom kai nelydavo dar paliedavau. O tr. Densum, tipo irgi neaugo, tai as ja irgi salia pastaciau...
QUOTE(Simbyte @ 2009 07 29, 14:21)
Padėkit atpažinti kaktusą? (manau, kad tai kaktusas)
) jis šviesiai žalsvas, stypsta į viršų, yra kokių 4 cm pločio koto, su spygliais, žinoma,
labai mėgsta drėgmę, iš viršaus leidžia atšakėlės naujas. atrodo, tarp nuorodų neradau, o gal blogai žiūrėjau 
na be foto rizikinga spėti
QUOTE(Crassula @ 2009 07 29, 12:13)
Deg trichodiomu ( plempa, suprantat apie ka as cia)
O savaji "bonsiuka" laikiau lietuje- be jokios priedangos.O tom dienom kai nelydavo dar paliedavau. O tr. Densum, tipo irgi neaugo, tai as ja irgi salia pastaciau...
Tai vadinasi joms drėgmės daugiau reikia. O į kokią žemę jos pasodintos pas tave? Na taip apytiksliai - ar daugiau žemės , ar daugiau smėlio? Turiu aš kelias šakeles jau su šaknim bet dar nepersodintos.
QUOTE(Simbyte @ 2009 07 29, 12:21)
Padėkit atpažinti kaktusą? (manau, kad tai kaktusas)
) jis šviesiai žalsvas, stypsta į viršų, yra kokių 4 cm pločio koto, su spygliais, žinoma,
labai mėgsta drėgmę, iš viršaus leidžia atšakėlės naujas. atrodo, tarp nuorodų neradau, o gal blogai žiūrėjau 
nu gi pokstininke tu,be foto?......su foto dar gincinasi zmones del rusies,o tu....net nufotogr negali?bandyk
QUOTE(Crassula @ 2009 07 28, 14:50)
Aistutele, turiu as to bonsiuko atkarpeles ikisusi i vazoniuka, siuo metu zydi. Tai gal rugpjucio gale bus imanoma kazkaip kazka tau atiduoti. Nesuprantu, koks tavo miestas???
aš iš kito lietuvos galo
The show must go on ...
[attachmentid=181841]
[attachmentid=181842]
kvapelis
pasiuto jos pas mane
[attachmentid=181841]
[attachmentid=181842]
kvapelis
QUOTE(anril @ 2009 07 29, 17:23)
Tai vadinasi joms drėgmės daugiau reikia. O į kokią žemę jos pasodintos pas tave? Na taip apytiksliai - ar daugiau žemės , ar daugiau smėlio? Turiu aš kelias šakeles jau su šaknim bet dar nepersodintos.
Zvyro, daugiau zvyro!!!
Tina, nugi sveikinu!!!! Adamsienei patiktu sitas grozis!!!! Ispudinga!!!!
laba
as taip pat prie kaktusu ir sukulentu myletoju..... jei neisvarysit, tai noriu draugauti
turiu bemaz 20 vazonu su skirtingais dygliuotaisiais, tame tarpe ir sukulentu pora...
kazkada turejau ir sita Tinos grazuoli
ir iskart noriu kreiptis su prasymu
Tina..... ka reiktu nuzudyti, kad gauciau atzalele sito zydincio grazuolio
as taip pat prie kaktusu ir sukulentu myletoju..... jei neisvarysit, tai noriu draugauti
turiu bemaz 20 vazonu su skirtingais dygliuotaisiais, tame tarpe ir sukulentu pora...
kazkada turejau ir sita Tinos grazuoli
QUOTE(Tina* @ 2009 07 29, 22:46)
ir iskart noriu kreiptis su prasymu
QUOTE(Nostalgie @ 2009 07 30, 00:37)
laba
o foto kur