Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai, vasara tęsiasi

Tai kad laistau auros nesutapo

Ne pas tave viena jos neauga ir pas mane kazkodel nenori nors ir laistau schmoll.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 28 liepos 2009 - 17:09
QUOTE(Crassula @ 2009 07 27, 15:20)
du vazoniukai. Laisvi, kaip pauksciai:
pirmasis:
user posted image
user posted image

Ir antrasis:
user posted image

Po 23 lt.

Nu, turgus koks netykes, tai as ircia skelbiuos. Labai noriu kavos Vienoj pagerti, pasigailekit taip sakant. O prie viso to, ten tas puodas tai tikrai su 3 rinktinem crassulom. Patikekit.

Deg trichodiomu ( plempa, suprantat apie ka as cia) smile.gif smile.gif) - tai kazko man toks itarimas kad gerai auga tik sita mano turima. Kitos gal ir lieka smulkutes.
O savaji "bonsiuka" laikiau lietuje- be jokios priedangos.O tom dienom kai nelydavo dar paliedavau. O tr. Densum, tipo irgi neaugo, tai as ja irgi salia pastaciau...
Atsakyti
Padėkit atpažinti kaktusą? (manau, kad tai kaktusas)smile.gif) jis šviesiai žalsvas, stypsta į viršų, yra kokių 4 cm pločio koto, su spygliais, žinoma,smile.gif labai mėgsta drėgmę, iš viršaus leidžia atšakėlės naujas. atrodo, tarp nuorodų neradau, o gal blogai žiūrėjau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbyte: 29 liepos 2009 - 13:22
QUOTE(Simbyte @ 2009 07 29, 14:21)
Padėkit atpažinti kaktusą? (manau, kad tai kaktusas)smile.gif) jis šviesiai žalsvas, stypsta į viršų, yra kokių 4 cm pločio koto, su spygliais, žinoma,smile.gif labai mėgsta drėgmę, iš viršaus leidžia atšakėlės naujas. atrodo, tarp nuorodų neradau, o gal blogai žiūrėjau g.gif

na be foto rizikinga spėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 07 29, 12:13)

Deg trichodiomu ( plempa, suprantat apie ka as cia) smile.gif smile.gif) - tai kazko man toks itarimas kad gerai auga tik sita mano turima. Kitos gal ir lieka smulkutes.
O savaji "bonsiuka" laikiau lietuje- be jokios priedangos.O tom dienom kai nelydavo dar paliedavau. O tr. Densum, tipo irgi neaugo, tai as ja irgi salia pastaciau...

Tai vadinasi joms drėgmės daugiau reikia. O į kokią žemę jos pasodintos pas tave? Na taip apytiksliai - ar daugiau žemės , ar daugiau smėlio? Turiu aš kelias šakeles jau su šaknim bet dar nepersodintos.
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 07 29, 12:21)

nu gi pokstininke tu,be foto?......su foto dar gincinasi zmones del rusies,o tu....net nufotogr negali?bandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 07 28, 14:50)
Aistutele, turiu as to bonsiuko atkarpeles ikisusi i vazoniuka, siuo metu zydi. Tai gal rugpjucio gale bus imanoma kazkaip kazka tau atiduoti. Nesuprantu, koks tavo miestas???

aš iš kito lietuvos galo smile.gif . Prašluosiu visas gėlių parduotuves, gal ką panašaus rasiu biggrin.gif . Kažkaip mane labai pradėjo sukulentai traukti blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
The show must go on ...

[attachmentid=181841]
[attachmentid=181842]

kvapelis doh.gif pasiuto jos pas mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2009 07 29, 17:23)
Tai vadinasi joms drėgmės daugiau reikia. O į kokią žemę jos pasodintos pas tave? Na taip apytiksliai - ar daugiau žemės , ar daugiau smėlio? Turiu aš kelias šakeles jau su šaknim bet dar nepersodintos.

Zvyro, daugiau zvyro!!!

Tina, nugi sveikinu!!!! Adamsienei patiktu sitas grozis!!!! Ispudinga!!!!
user posted image
Atsakyti
Tina bigsmile.gif ,nu grooozis,pavydeti pradejau,tik ne kvapo. mirksiukas.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

as taip pat prie kaktusu ir sukulentu myletoju..... jei neisvarysit, tai noriu draugauti rolleyes.gif ax.gif

turiu bemaz 20 vazonu su skirtingais dygliuotaisiais, tame tarpe ir sukulentu pora...
kazkada turejau ir sita Tinos grazuoli bigsmile.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 07 29, 22:46)
The show must go on ... 

[attachmentid=181841]

ir iskart noriu kreiptis su prasymu flirt.gif Tina..... ka reiktu nuzudyti, kad gauciau atzalele sito zydincio grazuolio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2009 07 30, 00:37)
laba  4u.gif
as taip pat  prie kaktusu ir sukulentu myletoju..... jei neisvarysit, tai noriu draugauti  rolleyes.gif  ax.gif

o foto kur g.gif biggrin.gif
Atsakyti