Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai, vasara tęsiasi

QUOTE(aistutėlė @ 2009 07 30, 10:03)
o foto kur  g.gif  biggrin.gif

siandien bus pioneer.gif kai rasiau buvo gili naktis ir kaktusai miegojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 07 30, 00:46)
The show must go on ... 

[attachmentid=181841]
[attachmentid=181842]

kvapelis  doh.gif pasiuto jos pas mane  lotuliukas.gif

mmm... nuostabu wub.gif maniskis pumpuras dar sirpsta tongue.gif laukiu nesulaukiu ziedo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Nostalgie @ 2009 07 30, 16:30)
siandien bus  pioneer.gif kai rasiau buvo gili naktis ir kaktusai miegojo  biggrin.gif

labai laukiam foto mirksiukas.gif
Atsakyti
na, cia kazkiek is mano gyventoju.... kadangi dalis ju prie pora dienu nusiskriaude ir ju issiverte su visu pakabintu loveliu ant zemes, tai nefotkinu visu..... kai susodinsiu ir juos pademonstruosiu blush2.gif

tiesa sukulentai cia poros rusiu, kazkokokie smulkiaziedziai vieni, kur zydi, nesmirda, o kitas kur nezinau ar siemet prazys labai lavonu nesa doh.gif biggrin.gif

deja, kol kas graziausiai zydi orchidejos, jau antri metai is eiles g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Nostalgie, gražios nuotraukos ir augalai jau gerai paauginti thumbup.gif

pasitikrink antrą nuo viršaus vazonėlį - tą, kuris visiškai naujas - ar labai smarkiai akmenukai suklijuoti g.gif ten reikia viską išardyt, išsigręžt vazone skyles drenažui ir persodint kaktusėlius į kaktusinę žemę.........................
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 07 30, 15:18)
Nostalgie, gražios nuotraukos ir augalai jau gerai paauginti  thumbup.gif

pasitikrink antrą nuo viršaus vazonėlį ....

dekui 4u.gif

as ji nelabai seniai dovanu gavau, tai dar nespejau persodinti blush2.gif siaip as visus persodinu, bet dabar dar laukiu rudens.... nes tada uzveza zemiu i kurias perkuosi savo vazonams..... kai pabandziau i kitokias pasodinti, tai visa ziema musinejau skraidancias musytes doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif dziaugiuosi kad atradau sita temuke, labai patinka kaktusai man wub.gif tad jei leisite prisijungsiu prie jusu ax.gif
QUOTE(Oli_vija @ 2009 07 30, 16:18)
pasitikrink antrą nuo viršaus vazonėlį - tą, kuris visiškai naujas - ar labai smarkiai akmenukai suklijuoti  g.gif  ten reikia viską išardyt, išsigręžt vazone skyles drenažui ir persodint kaktusėlius į kaktusinę žemę.........................

as irgi toki kaktusa tusiu kai Nostalgie, keli menesiai kai turiu, siaip tai as pagalvojau kad taip turi buti blush2.gif keista kazkaip pasidare kai akmenukai sulipdyti yra, siaip kai kuriuos tai atlipdziau, nes atzaleles leidzia tai joms nera kaip augti, kol kas tai dar nepersodinau, nzn. blush2.gif
Atsakyti
Noriu parodyti savo naujausius sukulentus (beje, tas antras sukulentas???) ir gal zinote kaip jie vadinasi bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meda22: 30 liepos 2009 - 22:33
Nuo pavasario trečią kartą pražydo mano kaktusas. Buvo sukrovęs 3 žiedus, čia vienas iš jų:

user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2009 07 30, 00:37)
Tina..... ka reiktu nuzudyti, kad gauciau atzalele sito zydincio grazuolio  wub.gif

O tu...zudike unsure.gif ? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(meda22 @ 2009 07 30, 23:33)
gal zinote kaip jie vadinasi bigsmile.gif

zinome smile.gif nes turime toki, stai: http://public.fotki....ktusai/kal.html
Atsakyti
QUOTE(alduze @ 2009 07 31, 11:29)
Nuo pavasario trečią kartą pražydo mano kaktusas. Buvo sukrovęs 3 žiedus, čia vienas iš jų:

user posted image

4u.gif

kai grazu,ir as toki turiu,tik kad niekaip jis pas mane nezydi verysad.gif ,o siemet vaikus pradejo auginti,gal juos nuimti ? neleisti jam auginti vaiku,gal tada zydes g.gif
Atsakyti
Sveiki,
Turime iš Turikijos parsivežę kaktuso daigą, gal kas žinotumėte jo pavadinimą? Būtų įdomu apie jį daugiau pasiskaityt.
Štai jo nuotrauka:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(alduze @ 2009 07 31, 10:29)

labai, labai wub.gif pas man kol kas toks dar nezydejo unsure.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 07 31, 16:21)
O tu...zudike  unsure.giflotuliukas.gif

del svento reikalo, galiu patapt bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti