Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai, vasara tęsiasi

QUOTE(kaktusas20 @ 2009 07 31, 18:46)
Sveiki,
Turime iš Turikijos parsivežę kaktuso daigą, gal kas žinotumėte jo pavadinimą? Būtų įdomu apie jį daugiau pasiskaityt.

ar tik ne delosperma?
Atsakyti
Gal kas norėtų? (45 lt.)
user posted image

tel. 8 657 68134 Vilnius
Atsakyti
Taip tai delosperma biggrin.gif Ar ji pas tave lauke auga ir ziemoja?Turiu tokia ,bet as ja pirkau kaip kambarine gele. g.gif
Atsakyti
As vasara laikiau lauke o atejus ziemai inesdavau i rusi tai kad isbujojus buvo bet viena ziema surizikavau ir palikau ziemot ir susalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 07 31, 22:08)
As vasara laikiau lauke o atejus ziemai inesdavau i rusi tai kad isbujojus buvo bet viena ziema surizikavau ir palikau ziemot ir susalo  doh.gif

nu tikrai doh.gif tokį grožį suvarei.. reikėjo nors šakelę pasilikt kambary.
Atsakyti
Tina turi ir jei neklystu, pas ją peržiemojo.
Atsakyti
aš šiemet pirkau,tik geltoną,tai pardavėja sakė,kad pati lauke augina,tik patarė rudenį išskirstyti,tipo tada geriau peržiemoja.Sakė,jei neišskirstai,tai didesnė tikimybė,kad nušals.Kas augina tokią,gal patars,kur per žiemą laikyti? g.gif
Atsakyti
Ar galėčiau paprašyti jūsų pagalbos 4u.gif
Gal žinote pavadinimą? Nes nežinau kaip jį auginti, pradėjo svirti žemyn, o ant viršunėlių šaknis leidžia unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2009 08 01, 09:41)
Ar galėčiau paprašyti jūsų pagalbos 4u.gif
Gal žinote pavadinimą? Nes nežinau kaip jį auginti, pradėjo svirti žemyn, o ant viršunėlių šaknis leidžia unsure.gif

user posted image

Gal aporokaktusas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 07 31, 18:21)
zinome  smile.gif nes turime toki, stai:

aciu Tina 4u.gif

stai ir as sulaukiau ZIEDO siryt thumbup.gif
user posted image

Tina, jau pas tave kaktusu ir sukulentu kolekcija doh.gif thumbup.gif
o ar cia pas mane tikrai stapelia grandiflora? nes pas tave ziuriu grandifloros ziedai be tu sviesiu dryziuku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meda22: 01 rugpjūčio 2009 - 10:17
sveikos, turiu klausima rimta visoms kurioms pavyko isnaikinti erkutes..nimezilis man negelbejo, tai parasykit kas ir su kuo isnaikino jas su visam? nes kolekcija pas mane siokia tokia yra.. gaila butu ja visa ismesti, bet erkutes juoda darba ir daro kas nepuosia kaktusu..
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2009 08 01, 12:39)
sveikos, turiu klausima rimta visoms kurioms pavyko isnaikinti erkutes..nimezilis man negelbejo, tai parasykit kas ir su kuo isnaikino jas su visam? nes kolekcija pas mane siokia tokia yra.. gaila butu ja visa ismesti, bet erkutes juoda darba ir daro kas nepuosia kaktusu..

Mano liūdna patirtis su erkutėm. Išbandžiau viską, kad tuo metu buvo LT parduotuvėse turbūt. Ir vis tiek žuvusių daug... Turbūt pusę kolekcijos palaidojau unsure.gif Dabar geriausią vaistą radau - grynas oras ir lietus. Tiesa, luethy mačiau erkės vėl atsinaujino, tai bandysiu purkšt. Daugiau turbūt visi pasveiko. Bent vasarą neplinta, auga visi sveikai gražiai. Žiūrėsim, kaip toliau bus g.gif
Atsakyti