Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

QUOTE(jediara @ 2009 07 30, 20:43)
Geras - tik svogūnas ir žiedas  bigsmile.gif
Maniškė tai šauniai augina lapus .

Ten kitoj pusej zieduko irgi yra nedideli keli lapeliai,gal kai nuzydes ,irgi lapai prades augti g.gif
Kazkur skaiciau ,kad pilnaviduriai amariliai gali zydet tik kas antri metai(tipo kaip kad obuoliai dera,nors cia ne taisykle)kazi ar tai pasitvirtina? g.gif Ar kiekvienais metais zydi?
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 07 31, 08:55)
Ten kitoj pusej zieduko irgi yra nedideli keli lapeliai,gal kai nuzydes ,irgi lapai prades augti g.gif
Kazkur skaiciau ,kad pilnaviduriai amariliai gali zydet tik kas antri metai(tipo kaip kad obuoliai dera,nors cia ne taisykle)kazi ar tai pasitvirtina? g.gif Ar kiekvienais metais zydi?

Mano baltas pilnaviduris pūkis žydi kas metai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 07 31, 08:30)
Mano baltas pilnaviduris pūkis žydi kas metai  mirksiukas.gif

Tai thumbup.gif Tada ir as turiu vilciu ir kitais metais sulaukt ziedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 07 30, 20:12)
Stai mano bekotis sodo gyventojas biggrin.gif

user posted image

wub.gif ale akip idomiai
QUOTE(zebrina @ 2009 07 30, 20:12)
Mader o koks ten pas tave darze vaikus augina? ax.gif

RED LION ax.gif tikriausiai tokio tai niekas nenorit biggrin.gif as dar 2 atskirtus nemazus turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 07 31, 13:20)
RED LION  ax.gif  tikriausiai tokio tai niekas nenorit biggrin.gif as dar 2  atskirtus nemazus turiu  ax.gif

O tu tuos raudonus pamaišyk peiliu su kokiu baltu ar pan mirksiukas.gif
Aš vakar nupjoviau savo pūkiaus žiedukus du ir tuo pačiu peiliu prasimaliau pro raudonojo svogūną, lapuką dar nupjoviau ne į temą tongue.gif Sakau, gal gausis raudonas su baltais dryžiais bigsmile.gif Būtų SUPER thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
registruojuos ir as naujoj temutei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 07 31, 14:15)
O tu tuos raudonus pamaišyk peiliu su kokiu baltu ar pan  mirksiukas.gif
Aš vakar nupjoviau savo pūkiaus žiedukus du ir tuo pačiu peiliu prasimaliau pro raudonojo svogūną, lapuką dar nupjoviau ne į temą  tongue.gif Sakau, gal gausis raudonas su baltais dryžiais  bigsmile.gif Būtų SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif

Lauksime Tavo bandymų rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 07 31, 13:15)
O tu tuos raudonus pamaišyk peiliu su kokiu baltu ar pan  mirksiukas.gif
Aš vakar nupjoviau savo pūkiaus žiedukus du ir tuo pačiu peiliu prasimaliau pro raudonojo svogūną, lapuką dar nupjoviau ne į temą  tongue.gif Sakau, gal gausis raudonas su baltais dryžiais  bigsmile.gif Būtų SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif

sakai siaip lapukus papjaustyti? g.gif
Atsakyti
Buvau šiandien EG, bet visi amariliai tie patys. Bobulensija turėjo vieną nežydintį amarilį, tipo, raudoną su baltais, bet nepirkau. Taip, kad gryžau be amarilių verysad.gif
Atsakyti
Amariliu myletojos, prasau pagalbos: mano amarili uzpuole juodos skruzdeles blink.gif verysad.gif . Gal kam teko susidurt su tokia beda? help.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyteee @ 2009 08 02, 14:31)
Amariliu myletojos, prasau pagalbos: mano amarili uzpuole juodos skruzdeles blink.gif  verysad.gif . Gal kam teko susidurt su tokia beda? help.gif

Naudokite Decį nuo neprašytų svečių ... 4u.gif
P.S. dažniausiai skruzdės "gano" ant augalų amarus, nes mėgsta jų išskyras !
Decis padės nuo visokio gyvio ant augaliukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 02 rugpjūčio 2009 - 13:39
QUOTE(Irmavi @ 2009 08 02, 14:34)
Naudokite Decį nuo neprašytų svečių ... 4u.gif
P.S. dažniausiai skruzdės "gano" ant augalų amarus, nes mėgsta jų išskyras !
Decis padės nuo visokio gyvio ant augaliukų mirksiukas.gif

aciu uz patarima, begsiu siandien paziuret i ermitaza, gal ka surasiu 4u.gif
Atsakyti