Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

Laba, bijau garsiai sakyti, bet nam atrodo ,kad mano La PAZ antra vaikeli augina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 08 03, 09:19)
Laba, bijau garsiai sakyti, bet nam atrodo ,kad mano La PAZ antra vaikeli augina  blush2.gif

bigsmile.gif O tai pirmas auga man blush2.gif ar ne g.gif Ar šitą reikia rezervuotis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 08 03, 08:22)
bigsmile.gif O tai pirmas auga man  blush2.gif ar ne  g.gif Ar šitą reikia rezervuotis  rolleyes.gif

mirksiukas.gif aha, vienas tau kitas man wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 08 03, 09:45)
mirksiukas.gif aha, vienas tau kitas man wink.gif

karsta.gif jau maniau, kad kam kitam atidėjai blush2.gif

Ačiū aciuks.gif O kada jau jis bus pasiruošęs į naujus namučius persikraustyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 08 03, 08:52)
karsta.gif jau maniau, kad kam kitam atidėjai  blush2.gif

Ačiū  aciuks.gif O kada jau jis bus pasiruošęs į naujus namučius persikraustyti  bigsmile.gif

bandysiu sia savaitele skirti nuo svoguno, bet pirma zemiu reikia parsivesti wink.gif o paskui dar paauginti dar reik, aziureti ar prigis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 08 03, 10:44)
bandysiu sia savaitele skirti nuo svoguno, bet pirma zemiu reikia parsivesti wink.gif o paskui dar paauginti dar reik, aziureti ar prigis  mirksiukas.gif

Prašysiu saulytės, kad padabotų mano įvaikį ir jau vėlų rudenį manau lauksiu siuntinio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 08 03, 13:25)
Prašysiu saulytės, kad padabotų mano įvaikį ir jau vėlų rudenį manau lauksiu siuntinio  mirksiukas.gif

o kam siusti g.gif as irgi is Kauno tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 08 03, 17:20)
o kam siusti  g.gif  as irgi is Kauno tongue.gif

clap.gif clap.gif Dar geriau tada thumbup.gif thumbup.gif Bus vstriečia thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti

cia irgi amarilis blink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 08 04, 09:42)
user posted image

Fantastika wub.gif wub.gif wub.gif Iš kur tokį gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 08 04, 09:42)

Gali būti mirksiukas.gif Juk amarilis tai yra šeimos pavardė, o hiperastrumas jau vardas mirksiukas.gif

Nors LABAI gražus kvietkas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti