Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

QUOTE(visai_nauja @ 2009 09 22, 09:12)
O kaip jūs ten šaknis sukišate?  g.gif Aš į tokį vazoną vos vieną svogūną įtupdžiau, nes labai jau ilgos šaknys ir jų daug...

Dar kartą sakau, kad mano šitie buvo visi po operacijų, tai jie buvo be šaknų. Sutupdžiau aš juos, atrėmiau vieną į kitą ir jie taip sau įsišaknijo mirksiukas.gif

O tas vazonas nėra jau toks mažas- jo diametras kokie 25 cm mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 22 rugsėjo 2009 - 08:19
o kur jus cia tu amariliu dabar papirkot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 09 22, 09:33)
o kur jus cia tu amariliu dabar papirkot?  g.gif

Shetelig mirksiukas.gif
Atsakyti
cia mano naujai persodinti blush2.gif

user posted image

cia La paz user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 09 22, 10:16)
cia mano naujai persodinti blush2.gif

Nu SUPER atrodo- vaikų darželis thumbup.gif thumbup.gif
bigsmile.gif Mačiau savo vaiką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jahūūūūūūū yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 22, 09:18)
Nu SUPER atrodo- vaikų darželis  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

----------
mano tas operuotasis baltas, kuris taip ir nežydėjo, labai daug šaknų prileidęs, tai gal sulauksiu žiedų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 22, 09:55)

o kur tokia parduotuve Kaune yra g.gif
Atsakyti
Ice tea siuntinuka gavau thumbup.gif labai aciu 4u.gif na bet jau svoguno didumas blink.gif pats didziausias is visu turimu..Gal jau siemet ir uzbaigsiu amariliu pirkimo sezona g.gif gal lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 09 22, 11:03)
o kur tokia parduotuve Kaune yra  g.gif

Pagooglink mirksiukas.gif
QUOTE(zebrina @ 2009 09 22, 12:03)
Ice tea siuntinuka gavau thumbup.gif labai aciu 4u.gif na bet jau svoguno didumas blink.gif pats didziausias is visu turimu..Gal jau siemet ir uzbaigsiu amariliu pirkimo sezona g.gif gal lotuliukas.gif  g.gif

SUPER thumbup.gif thumbup.gif Sakiau, kad bombų pripirkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kaip tau tie raudonumai g.gif Gal nieko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 22, 11:05)
Pagooglink  mirksiukas.gif

SUPER thumbup.gif  thumbup.gif Sakiau, kad bombų pripirkau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O kaip tau tie raudonumai  g.gif Gal nieko  rolleyes.gif

Geros bombos doh.gif tik nesuprantu kaip juos iki tokiu bombu isaugina? g.gif na isaugint tai dar ..dar ,bet itariu kad jie nebus ilgaamziai visokiu chemiju prifarsiruoti g.gif ir kazi ar vaiku tures? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 09 22, 11:13)
Geros bombos doh.gif tik nesuprantu kaip juos iki tokiu bombu isaugina? g.gif na isaugint tai dar ..dar ,bet itariu kad jie nebus ilgaamziai visokiu chemiju prifarsiruoti g.gif ir kazi ar vaiku tures? doh.gif  lotuliukas.gif

tures, tures, pas mane Nympha jau su 2 mazuteliais, o mano pernyksciai milzinai matai kaip vaikuojasi tongue.gif
Atsakyti
Mader kada nors važiuosiu į Kauną (jei ne šiemet, tai kitąmet biggrin.gif ) Susirašyšim- ir dovanosiu. Iš Vilniaus jau kokius 2 m. nebuvau išvažiavus(neskaitant vasaros atostogų užsienin)- laukiu kol traukinukus iki pat Kauno paleis.

Nu jau vaikučių kiekis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti