Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

QUOTE(zebrina @ 2009 09 22, 12:13)
Geros bombos doh.gif

Parašyk savo mintį apie tuos raudonumus rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 22 rugsėjo 2009 - 12:09
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 22, 12:02)
Parašyk savo mintį apie tuos raudonumus  rolleyes.gif

user posted image

Zinok istikruju tai net neatkreipiau demesio g.gif turbut kad jau pripratus prie tu raudonumu,nes maniskiu dauguma raudoni,ypac kai isnesu i lysve sodint tas raudonumas pasireiskia g.gif nesuprantu kodel taip..bet siaip gi atrodo nieko blogo jis nedaro,geliukai auga-zydi mirksiukas.gif na gal tik neestetiskai atrodo ax.gif gal reiks geliu pardoj paklaust nuo ko tai,i ka taip reaguoja..gal kokiu medziagu truksta -ar perdaug g.gif kai issiaiskinsiu-parasysiu smile.gif
Mader-aciu ,nuraminai drinks_cheers.gif na gal ir sulauksiu rolleyes.gif bet apie toki buri kaip tavo tai tik pasvajot,nesu dar niekad nei macius nei girdejus doh.gif
Tiesa gi ir mano LADY JANE nu atrodo lyg ir vaikiuka augina g.gif (bijau kad tas zirniukas neistystu ir nepavirstu i paprasta sakni g.gif ,nes saknies nei vienos,o jis taip prie sonelio prikibes)
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 09 22, 14:43)

Tiesa gi ir mano LADY JANE nu atrodo lyg ir vaikiuka augina g.gif (bijau kad tas zirniukas neistystu ir nepavirstu i paprasta sakni g.gif ,nes saknies nei vienos,o jis taip prie sonelio prikibes)

Tavo Lady Jane neturi nei vienos šaknies? g.gif
Atsakyti
Ice Tea - labai dėkoju už gėlytę, kurią šiandien gavau aciuks.gif , o jau svogūnas thumbup.gif Pasodinau, tikriausiai klaidos nepadariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 09 22, 20:34)
Ice Tea - labai dėkoju už gėlytę, kurią šiandien gavau  aciuks.gif , o jau svogūnas  thumbup.gif  Pasodinau, tikriausiai klaidos nepadariau  ax.gif

Smagu girdėti mirksiukas.gif
Aš tai saviškių nesodinau dar- lai pamiega tongue.gif Lauksiu, kol žiedstiebį pradės leisti rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tik pasodinau ir palikau ilsėtis, žiūrėsiu, kaip čia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 09 22, 14:30)
Tavo Lady Jane neturi nei vienos šaknies? g.gif

Neturi schmoll.gif kol zydejo-buvo,o po to svogunas siek tiek pavargo(na gal ne siek tiek-gerokai,nes isleido net du ziedkocius)tai pats svogunas siek tiek apvyto ir saknytes nupuvo,tai dabar sedi pasodintas ant kaktusines zemes,nes ji su smeliuku mirksiukas.gif ir ta zirniuka isperejo biggrin.gif laukiu ir saknu pasirodant..ir lapu...svogunas dabar toks atsigaves atrodo g.gif
Ice tea tai gal ir man saviski traukt is zemiu? g.gif cia as apie Nymfa mirksiukas.gif ar gerai zemese ir neliet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 09 23, 15:49)
Ice tea tai gal ir man saviski traukt is zemiu? g.gif cia as apie Nymfa mirksiukas.gif ar gerai zemese ir neliet? g.gif

Žinok, nežinau schmoll.gif Aš juos migdau dėžutėj, tai tu geriau paklausk tų mergaičių, kurios migdo vazonuose- kaip ten ką reikia daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos panos jus cia profes....
ar galima keliu rusiu amarilius susodint i viena vazonikiuka...
nieko jom neatsitiks..? g.gif
Atsakyti
As susodinus ir nieko nenutiko
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 09 23, 16:50)
sveikos panos jus cia profes....
ar galima keliu rusiu amarilius susodint i viena vazonikiuka...
nieko jom neatsitiks..? g.gif

Galima nieko nenutiks
zebrina as migdau zemese, tai nelieju visai, ir pradedu tik kai ziedstiebis islenda mirksiukas.gif Zeme isdziusta ir nieko jam nenutinka schmoll.gif
Atsakyti
dar turiu klausimuka gal kas turit ismene dar vadinama himenokalis...kada jos zydi...
Atsakyti