Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

na rase, kad jis kartais pabegiodavo ir paplaukiodavo, bet nemaciau kokiu intensyvumu kalanetika dare, bet faktas - pilvuza numete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinka @ 2009 11 11, 16:35)
o gal kam nors teko lankyti jogą, pilatesą ar kalanetiką LVJC? kokie atsiliepimai?  ax.gif

Šiek tiek lankiau 4u.gif Tiesa, ten nebuvo jogos, buvo joganetika - labai patiko, pilatesas - nieko, bet man patinka kiek intensyvesnis pilateso variantas, kalanetika - nepatiko, nes man ten tikrai per daug baleto biggrin.gif , nors daugumai labai patiko, ten daugiau tempimo (strech) pratimai. Tiesa, dar pirtis, baseinas, treniruokliai už tą pačią kainą.
Atsakyti
na va, po vakarykščios kalanetikos šiandien taip visur maloniai skauda. net rankas. kažkaip nesitikėjau kad rankas skaudės, nes ten daugiausia pratimu pilvui ir apatinei daliai smile.gif smagu. šiandien bandysiu dar
Atsakyti
Aš jau nuo rugsėjo lankau irgi jaučiu rezultatus.. Ypač pilvas, šlaunys.. negailestinga mūsų vadovė šlaunims.. sako geriau 10 sekundžių teisingai, nei minutę neteisingai. Iš vis mūsų trenerė labai taisyklingumui daug dėmesio skiria didis.gif
Dabar jogos "medžius" pradėjom daryt didis.gif

Vyrui namuose parodau kai kuriuos pratimukus .. nors jis "pasikočiojęs" ir bando atsumušti, kad "jam raumenys neleidžia" taip padaryt, bet daro dantis sukandęs laugh.gif sako, bet čia yr ką veikt... Sakau umn.gif: o tai ne tu galvoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 11 12, 11:54)
Aš jau nuo rugsėjo lankau irgi jaučiu rezultatus.. Ypač pilvas, šlaunys.. negailestinga mūsų vadovė šlaunims..  sako geriau 10 sekundžių teisingai, nei minutę neteisingai. Iš vis mūsų trenerė labai taisyklingumui daug dėmesio skiria didis.gif
Dabar jogos "medžius" pradėjom daryt didis.gif

Vyrui namuose parodau kai kuriuos pratimukus .. nors jis "pasikočiojęs" ir bando atsumušti, kad "jam raumenys neleidžia" taip padaryt, bet daro dantis sukandęs laugh.gif sako, bet čia yr ką veikt... Sakau umn.gif: o tai ne tu galvoji biggrin.gif

o kur tu lankai?
Atsakyti
Gargžduose
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 11 12, 12:27)
Gargžduose

o matei ta dvd 10/10? ar labai skiriasi ką darot sporto klube? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2009 11 12, 11:33)
o matei ta dvd 10/10? ar labai skiriasi ką darot sporto klube?  smile.gif

nemačiau. Buvau parsisiuntusi kažkokį filmuką, bet savarankiškai tikrai nebūčiau teisingai darius.
Atsakyti
Delfio straipsnis apie kalanetiką

geriausia mintis Anot mankštos pradininkės C. Pickney, užtenka dusyk per savaitę po valandą mankštintis, kad suaktyvėtų medžiagų apykaita ir kristų svoris. Net du trečdaliai pratimų yra skirti problemiškiausioms kūno vietoms dailinti.

Valanda tokių neskubių užsiėmimų prilygsta 7 valandoms klasikinė mankštos arba 24 valandoms aerobikos!
Atsakyti
tinginiukems biggrin.gif kaip komentaruose parasyta nieko panasaus, reikia ten padirbeti
as tai aptingau nutraukiau nors buvau gerai isivaziavus, bet reikia susikaupti ir vel pradeti zinau, kad ko nors kitokio tipo negu kalanetika man vistiek be sansu sportuot (pagalvojus apie treniruoklius arba aerobika purto)
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2009 11 10, 13:54)
Norejau paklausti, ar imanoma rasti dar kazka kalanetisko be jau mano minetu uzsiemimu interneto platybese, nes kazkaip kiek pati ieskojau randu tik am/pm ir 10/10, o noretusi ir nauja dvd isbandyti  rolleyes.gif

Esu mačiusi 'super callanetics' (pažengusiems jau), bet niekaip neatsimenu ar pilną treniruotę g.gif

Gal čia pažiūrėkit blush2.gif Esu vieną siuntusis, bet nebeprisimenu iš kur, o ir ištryniau vėliau, nes namie supratau, kad pati viena neišmoksiu ax.gif :
http://expertload.co.....tics download
http://www.filestube...ALLANETICS.html
http://www.torrentz....0c87a5f5eb65c45
http://www.torrentdo...ckney (workout)
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 11 12, 14:46)
Delfio straipsnis apie kalanetiką

geriausia mintis Anot mankštos pradininkės C. Pickney, užtenka dusyk per savaitę po valandą mankštintis, kad suaktyvėtų medžiagų apykaita ir kristų svoris. Net du trečdaliai pratimų yra skirti problemiškiausioms kūno vietoms dailinti.

Valanda tokių neskubių užsiėmimų prilygsta 7 valandoms klasikinė mankštos arba 24 valandoms aerobikos!

kokios protingos mintys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
zinot as jau antra menesi lankau kalanetika, ir galiu pasakyti tikrai, as grazeju savaitemis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti