Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

QUOTE(jovana @ 2009 11 22, 12:20)
Esi sportavus kada kalanetiką?

nea....tik bodyflex...bet manau pagal dvd ismokciau g.gif ar sunku labai ?
Atsakyti
Kaip MB parodžiau kelis pratimus, jis sakė, kad yra ką veikt.. sakau čia tau ne 100 kg štanga laugh.gif
Manau kad svarbu teisingai daryt, o kaip tu nusistatytsi ar teisingai, jei nieks tavęs nekontroliuos? Skype galim video pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Uzsidegiau ir as kalanetika, o ar ji tokia stebuklinga kaip pasakoja moterys amerikos forumuose, tai paziuresime, noretusi tiketi.... doh.gif
Nelabai pasakojate apie savo pasiekimus temeleje? gal kuri galetu papasakoti ko realiai pasieke? buciau labai dekinga, manau, kad ir kitoms naujokutems butu idomu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš jau gavau kompakta, 2 dieneles pasisportinau tai po jokių mano sportų man visas k8nas teip neskaudėjo biggrin.gif tas yr gerai manau.kai kurių pratimų nepadarau 100 kartų ka nepersitemčiau nes pirma diena net raumenai virpėjo biggrin.gif uch gera mankštelė biggrin.gif ryt mano rimtų rimčiausias startas su dieta kartu....turiu ką numest ui ui rolleyes.gif o ir sutvirtint reik visus šonus 4u.gif
Bandysiu 5 kartus per savaitę jei užteks jėgų ir valios...savaitės gale galėsiu prisiduot biggrin.gif
Paraše mano svoriai blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2009 11 22, 16:13)
Aš jau gavau kompakta, 2 dieneles pasisportinau tai po jokių mano sportų man visas k8nas teip neskaudėjo  biggrin.gif tas yr gerai manau.kai kurių pratimų nepadarau 100 kartų  ka nepersitemčiau nes pirma diena net raumenai virpėjo  biggrin.gif uch gera mankštelė  biggrin.gif ryt mano rimtų rimčiausias startas su dieta kartu....turiu ką numest ui ui  rolleyes.gif o ir sutvirtint reik visus šonus  4u.gif
Bandysiu 5 kartus per savaitę jei užteks jėgų ir valios...savaitės gale galėsiu prisiduot  biggrin.gif
Paraše mano svoriai  blush2.gif  rolleyes.gif

as irgi neseniai po gimdymo,bet dietu man nepataria nieks blush2.gif nes aisku maitinu...kai tik maziau pavalgau -iskart jauciasi per piena verysad.gif o mankstintis tai jau galiu ir noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mileina @ 2009 11 22, 15:59)
Nelabai pasakojate apie savo pasiekimus temeleje? gal kuri galetu papasakoti ko realiai pasieke? b

Aš su mielu noru papasakočiau, bet kiek bepasakotų apie stebuklus, na nebūna nieko be pastangų ir laiko ax.gif
O aš buvau dar tik 6 treniruotėse per 2 sav.
Nežinau ką turėčiau pastebėti per tiek laiko g.gif Na, kaskart vis lengviau atlikti pratimus, po pirmųjų kartų jaučiau savo kūną (ne tiek skausmą, kiek tai, kad kiekvienas raumenukas gavo pasportuot), kadangi dar laikausi dietologės sudaryto valgiaraščio, tai maždaug po gerą puskilogramį per 10 d. numetu (bet tai ne vien kalanetikos dėka biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 22, 19:20)
...........kadangi dar laikausi dietologės sudaryto valgiaraščio, tai maždaug po gerą puskilogramį per 10 d. numetu (bet tai ne vien kalanetikos dėka biggrin.gif ).

tai aišku būtų kvaila ikėtis, kad valgysim už du, kalanetisimes ir svoris kris....taigis kad ir aš tai darysiu kartu su valgiaraščio peržiūra drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti
aš šian su vaikinu dariau smile.gif nors jis pas mane sportininkas (sporto salėj belenkokias štangas kilnoja), bet sunku jam buvo ir visko nepadare biggrin.gif įsirašė iš manęs ta filma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2009 11 22, 18:13)
Aš jau gavau kompakta, 2 dieneles pasisportinau tai po jokių mano sportų man visas k8nas teip neskaudėjo  biggrin.gif tas yr gerai manau.kai kurių pratimų nepadarau 100 kartų  ka nepersitemčiau nes pirma diena net raumenai virpėjo  biggrin.gif uch gera mankštelė  biggrin.gif ryt mano rimtų rimčiausias startas su dieta kartu....turiu ką numest ui ui  rolleyes.gif o ir sutvirtint reik visus šonus  4u.gif
Bandysiu 5 kartus per savaitę jei užteks jėgų ir valios...savaitės gale galėsiu prisiduot  biggrin.gif
Paraše mano svoriai  blush2.gif  rolleyes.gif

Sveikos, manau, kad 5 k. per savaitę daugoka, patariama kalanetika užsiimt 2-3 kartus per savaitę po 1 val. kol yra viršsvoris, o paskui kasdien po 15 min. Tarp užsiėmimų daryti 1 dienos pertrauką, kad skaudantys raumenukai pailsėtų. Aš pati tai nuo pavasario darau, žinoma, kažkiek pasižiūriu, ką į burną dedu, o ir dukrytę sėkmingai maitinu ( jai jau 11 mėn.), nukrito 17 kg, apimtys žymiai sumažėjo, kūnas tikrai dailesnis. Pas mane didžiausia problema klubai, šlaunys, užpakalis, tai šlaunis suplonėjo 8 cm, klubai 13 cm. Bet tam reikia užsidegimo ir kantrybės. Sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė28 @ 2009 11 24, 13:39)
Sveikos, manau, kad 5 k. per savaitę daugoka, patariama kalanetika užsiimt 2-3 kartus per savaitę po 1 val. kol yra viršsvoris, o paskui kasdien po 15 min.  Tarp užsiėmimų daryti 1 dienos pertrauką, kad skaudantys raumenukai pailsėtų. Aš pati tai nuo pavasario darau, žinoma, kažkiek pasižiūriu, ką į burną dedu, o ir  dukrytę sėkmingai maitinu ( jai jau 11 mėn.), nukrito 17 kg, apimtys žymiai sumažėjo, kūnas tikrai dailesnis. Pas mane didžiausia problema klubai, šlaunys, užpakalis, tai šlaunis suplonėjo 8 cm, klubai 13 cm. Bet tam reikia užsidegimo ir kantrybės. Sėkmės  thumbup.gif

Gerai cia su kilogramais smile.gif bet gal cia dar tas svoris krenta, kuris po gimdymo liko g.gif Na , bet kokiu atveju faina. O as priaugau 4-5 kg nuo tada, kai pradejau kalanetika lankyt (dar tik geras menesiukas). Bet manau, kad cia turi itakos 1.Nesureguliuotas maitinimas 2.Maziau judejimo, nei vasara. Kitaip nezinau, kaip pateisint svorio priaugima. Nors is kitos puses tai raumenukai matos ir lakstesne pasidariau, bet kai svoris padidejo, tai jau ir kita nebedziugina doh.gif Kiti ramina, sako palauk, pradzioj priaugsi, veliau numesi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė28 @ 2009 11 24, 14:39)
Sveikos, manau, kad 5 k. per savaitę daugoka, patariama kalanetika užsiimt 2-3 kartus per savaitę po 1 val. kol yra viršsvoris, o paskui kasdien po 15 min.  Tarp užsiėmimų daryti 1 dienos pertrauką, kad skaudantys raumenukai pailsėtų. Aš pati tai nuo pavasario darau, žinoma, kažkiek pasižiūriu, ką į burną dedu, o ir  dukrytę sėkmingai maitinu ( jai jau 11 mėn.), nukrito 17 kg, apimtys žymiai sumažėjo, kūnas tikrai dailesnis. Pas mane didžiausia problema klubai, šlaunys, užpakalis, tai šlaunis suplonėjo 8 cm, klubai 13 cm. Bet tam reikia užsidegimo ir kantrybės. Sėkmės  thumbup.gif

thumbup.gif o Jus pati namie uzsiiminejate pagal kazkokia programa?
Atsakyti
QUOTE(mamytė28 @ 2009 11 24, 13:39)

oho kaip fainei čia biggrin.gif tiesiog super thumbup.gif aš matai baisiai užsidegus svoriu atsikratyt, jei jau pamatysiu kad per sunku...darysiu pertraukeles ..dekui tau..geri pavyzdžiai užkrečia 4u.gif
Atsakyti