QUOTE(Ketus @ 2010 01 05, 13:20)
Sveikos
Aš irgi labai susidomėjau kalanetika. Kur rekomenduotumėt lankyti ją Vilniuje? (domina geriausia vieta kainos ir kokybės atžvilgiu).. Kaip tas stimulus? Dar kažkas minėjo ž. savickio sporto klubą, bet nieko apie jį nerandu (kaip vadinasi? kokios ten kainos?)
Bandysiu vėliau ir filmukus parsisiųsti, tik man įdomu, ar šimtą metu nesportavus aš suprasiu kas ten kaip? Dabar rezgu mintį kokius pora mėn palankyti treniruotes pas profesionalus, kad išmokti, o paskui jau namie darbuotis..O gal tai būtų pinigų švaistymas ir pilnai galima viską išmokti vien tik savo pastangom žiūrint video? 

http://www.savickosportoklubas.lt/web/ ten yra ir kainos ir tvarkarastis. As cia lankiau pora menesiuku, dabar teks bandyt namie po biski. Matyt pasitempiau nugara, nes gera savaite skaudejo labai ir dabar dar nepraejo iki galo. Todel iki pavasario zadu pati namie sportuot.
O seip, mano nuomone, geriau pradzioj sporto klube pasitreniruot, veliau jau ir namie pratest, nes paciai, nezinant, nesigaus taisiklingai visu pratimu atlikt.