Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

QUOTE(Ketus @ 2010 01 05, 13:20)
Sveikos 4u.gif  Aš irgi labai susidomėjau kalanetika. Kur rekomenduotumėt lankyti ją Vilniuje? (domina geriausia vieta kainos ir kokybės atžvilgiu).. Kaip tas stimulus? Dar kažkas minėjo ž. savickio sporto klubą, bet nieko apie jį nerandu (kaip vadinasi? kokios ten kainos?)  g.gif Bandysiu vėliau ir filmukus parsisiųsti, tik man įdomu, ar šimtą metu nesportavus aš suprasiu kas ten kaip? Dabar rezgu mintį kokius pora mėn palankyti treniruotes pas profesionalus, kad išmokti, o paskui jau namie darbuotis..O gal tai būtų pinigų švaistymas ir pilnai galima viską išmokti vien tik savo pastangom žiūrint video? ax.gif

http://www.savickosportoklubas.lt/web/ ten yra ir kainos ir tvarkarastis. As cia lankiau pora menesiuku, dabar teks bandyt namie po biski. Matyt pasitempiau nugara, nes gera savaite skaudejo labai ir dabar dar nepraejo iki galo. Todel iki pavasario zadu pati namie sportuot.
O seip, mano nuomone, geriau pradzioj sporto klube pasitreniruot, veliau jau ir namie pratest, nes paciai, nezinant, nesigaus taisiklingai visu pratimu atlikt.
Atsakyti
Na va, užsisakiau 1 mėn. abonementą į "Stimulus". 7madienį pirma treniruotė. Tikiuosi nenusivilsiu.. ax.gif
Atsakyti
Mane domintų užsiėmimai Kaune. Gal kas lankot kur?
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif
labai susidomejau kalanetika ir ju parsisiunciau super callanetics (daugiau nieko neisejo parsisiust), tad noriu pradet, taciau kai ziurejau tafilma iskilo daug klausimu... kai jus darot pagal tuos viedo sustabdot juos? nes kur as parsisiunciau tai parodo kaip padaryt bet nekartoja ju kiek reikia... na suprantat apie ka as blush2.gif gal galit padet man pradet kazkaip... o gal zinot kur butu kas praveda (ne sporto klube nes neipirkciau pakolkas - krize veikia blush2.gif )

lauksiu bet kokios pagalbos patarimais... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2010 01 10, 01:23)
labas vakaras 4u.gif
labai susidomejau kalanetika ir ju parsisiunciau super callanetics (daugiau nieko neisejo parsisiust), tad noriu pradet, taciau kai ziurejau tafilma iskilo daug klausimu... kai jus darot pagal tuos viedo sustabdot juos? nes kur as parsisiunciau tai parodo kaip padaryt bet nekartoja ju kiek reikia... na suprantat apie ka as blush2.gif  gal galit padet man pradet kazkaip... o gal zinot kur butu kas praveda (ne sporto klube nes neipirkciau pakolkas - krize veikia  blush2.gif  )

lauksiu bet kokios pagalbos patarimais...  blush2.gif

As parsisiunciau filmuku is torent.ru.Rusiska kalanetika man nepatiko, darau pagal "Callanetiks 10years younger in 10 hours", gaila nes nesuprantu ka aiskina nes nemoku anglu kalbos. Bet stengiuosi daryt su jom kartu ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(riam @ 2010 01 10, 10:05)
As parsisiunciau filmuku is torent.ru.Rusiska kalanetika man nepatiko, darau pagal "Callanetiks 10years younger  in 10 hours", gaila nes nesuprantu ka aiskina nes nemoku anglu kalbos. Bet stengiuosi daryt su jom kartu ir tiek.

as is kur tik bandziau parsisiust tai mokama arba reikia turet pakvietima, sakykit gal kuri zinot is kur galeciau parsisiust?

atrodo siuncia jau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanzania: 10 sausio 2010 - 11:26
QUOTE(riam @ 2010 01 10, 09:05)
...... darau pagal "Callanetiks 10years younger  in 10 hours"........ daryt su jom kartu ir tiek.

drinks_cheers.gif ir aš teip pat sportuoju namuos ne viena o su kompanija lotuliukas.gif bene 6 moteriškės ir 2 vyriškiai, užsidarau 3 kart per savaites ir sportuoju su chebra lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 10 sausio 2010 - 15:10
QUOTE(Žmona @ 2010 01 10, 16:10)
drinks_cheers.gif ir aš teip pat sportuoju namuos ne viena o su kompanija  lotuliukas.gif bene 6 moteriškės ir 2 vyriškiai, užsidarau 3 kart per savaites ir sportuoju su chebra  lotuliukas.gif

kaip smagu lotuliukas.gif va as ka tik atlaikiau pirmaja savo treniruote su Callanetiks 10years younger in 10 hours, siaip sunku buvo pilvo pratimai o visa kita visai normaliai sakyciau... iskart pastebejau kokie raumenys silpniausi mirksiukas.gif tikiuosi nemesiu as jos nes tikrai patiko ir taip raminanciai veikia... super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

man iskilo dar vienas klausimas... gal zinot kiek minimaliai kaloriju reikia sunaudot uzsiimant kalanetika? kai bodyflex tai zinau kad nemaziau 1500kcal, tai man idomu kiek cia, nes dietinosi ir nenoriu pamazint kaloriju, kad neprisisaukciau bedos... lauksiu nuomoniu, o gal ir tvirtai zinanciu mirksiukas.gif snd antra karta dariau kalanetika tai pasaka kaip gera thumbup.gif
Atsakyti
Nu aš ir po sporto biggrin.gif , ir aš dietinuos + dar maitinu, bet kolorijų neskaičiuoju, susimažinau porcijas, valgau 3 kart dienoj, 9..14 ir 18 val. toks rimtesnis startas gavos po švenčių smile.gif jaučiuos normaliai, nesilpna dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketus @ 2010 01 06, 21:48)
Na va, užsisakiau  1 mėn. abonementą į "Stimulus". 7madienį pirma treniruotė. Tikiuosi nenusivilsiu.. ax.gif

Ar jau buvo treniruotėsmile.gif?
aš irgi galvoju apie stimulus. O Tu pilates ar kalanetikoj buvai?
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2010 01 12, 15:36)
Ar jau buvo treniruotėsmile.gif?
aš irgi galvoju apie stimulus. O Tu pilates ar kalanetikoj buvai?

Jap, buvau ir labai patiko thumbup.gif Buvau kalanetika+press. Studija labai jauki, ir kolektyvas fainas susirinko wub.gif O pati mankšta tai sunkoka pasirodė, galvojau lengviau bus. Ir skruostukai nuraudo, ir šiek tiek prakaito lašelių nuo veido teko nubraukti tongue.gif Po treniruotės lipant laiptais žemyn kojos drebėjo, o kitą dieną rankas, pilvą ir šlaunų raumenis skaudėjo, bet taip maloniai ax.gif
Žodžiu likau patenkinta ir jau laukiu nesulaukiu kitos treniruotės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ketus: 12 sausio 2010 - 16:15