QUOTE(Milana @ 2009 11 24, 16:36)
Gerai cia su kilogramais
bet gal cia dar tas svoris krenta, kuris po gimdymo liko
Na , bet kokiu atveju faina. O as priaugau 4-5 kg nuo tada, kai pradejau kalanetika lankyt (dar tik geras menesiukas). Bet manau, kad cia turi itakos 1.Nesureguliuotas maitinimas 2.Maziau judejimo, nei vasara. Kitaip nezinau, kaip pateisint svorio priaugima. Nors is kitos puses tai raumenukai matos ir lakstesne pasidariau, bet kai svoris padidejo, tai jau ir kita nebedziugina
Kiti ramina, sako palauk, pradzioj priaugsi, veliau numesi 

Dar prieš nėštumą turėjau viršsvorį, po gimdymo man buvo likę 4 kg, kurie per pirmą mėnęsį dingo, bet ieškojau būdo kaip pilvą pasitvarkyti ir klubus. Pradžioj ėmiausi bodyflexo, bet buvo pabodę, tada atradau kalanetiką, pabandžiau ir patiko. Man buvo įdomu išbandyti ir pasižiūrėt, ar tikrai toks stebuklingas jos poveikis, kaip aprašo. Net nežinau, kada pastebėjau poveikį, nes nesisvėriau, o tik buvau apimtis pasimatavusi. Pajutau, kai reikėjo į svečius eit ir pradėjau matuotis savo drabužius, kurie ne tik, kad lengvai užsisegdavo, bet ir gerokai laisvesni buvo. Tada tai motyvacija atsirado

QUOTE(rujo @ 2009 11 24, 16:51)
darau namie, pirma pagal parsisiųstus filmukus, o paskui ir spausdintos medžiagos internete radau.
Papildyta:
QUOTE(Žmona @ 2009 11 24, 18:24)
oho kaip fainei čia
tiesiog super
aš matai baisiai užsidegus svoriu atsikratyt, jei jau pamatysiu kad per sunku...darysiu pertraukeles ..dekui tau..geri pavyzdžiai užkrečia 

Smagu, bet paskui, kad nedingtų užsidegimas, jei visą skaudės