Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

QUOTE(Milana @ 2009 11 24, 16:36)
Gerai cia su kilogramais  smile.gif bet gal cia dar tas svoris krenta, kuris po gimdymo liko g.gif  Na , bet kokiu atveju faina. O as priaugau 4-5 kg nuo tada, kai pradejau kalanetika lankyt (dar tik geras menesiukas). Bet manau, kad cia turi itakos 1.Nesureguliuotas maitinimas 2.Maziau judejimo, nei vasara.  Kitaip nezinau, kaip pateisint svorio priaugima. Nors is kitos puses tai raumenukai matos ir lakstesne pasidariau, bet kai svoris padidejo, tai jau ir kita nebedziugina  doh.gif  Kiti ramina, sako palauk, pradzioj priaugsi, veliau numesi  blush2.gif

Dar prieš nėštumą turėjau viršsvorį, po gimdymo man buvo likę 4 kg, kurie per pirmą mėnęsį dingo, bet ieškojau būdo kaip pilvą pasitvarkyti ir klubus. Pradžioj ėmiausi bodyflexo, bet buvo pabodę, tada atradau kalanetiką, pabandžiau ir patiko. Man buvo įdomu išbandyti ir pasižiūrėt, ar tikrai toks stebuklingas jos poveikis, kaip aprašo. Net nežinau, kada pastebėjau poveikį, nes nesisvėriau, o tik buvau apimtis pasimatavusi. Pajutau, kai reikėjo į svečius eit ir pradėjau matuotis savo drabužius, kurie ne tik, kad lengvai užsisegdavo, bet ir gerokai laisvesni buvo. Tada tai motyvacija atsirado thumbup.gif Tuomet mankštinausi ir maistą derinau tikslingai ( ir dabar tai darau, nes dar nepasiekiau savo tikslo). Oho, memuarai išėjo lotuliukas.gif 4u.gif

QUOTE(rujo @ 2009 11 24, 16:51)
thumbup.gif  o Jus pati namie uzsiiminejate pagal kazkokia programa?

darau namie, pirma pagal parsisiųstus filmukus, o paskui ir spausdintos medžiagos internete radau.

Papildyta:
QUOTE(Žmona @ 2009 11 24, 18:24)
oho kaip fainei čia  biggrin.gif tiesiog super  thumbup.gif aš matai baisiai užsidegus svoriu atsikratyt, jei jau pamatysiu kad per sunku...darysiu pertraukeles ..dekui tau..geri pavyzdžiai užkrečia  4u.gif

Smagu, bet paskui, kad nedingtų užsidegimas, jei visą skaudės mirksiukas.gif
Atsakyti
Nike, bandei kažką daryt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė28 @ 2009 11 24, 17:53)
..
Smagu, bet paskui, kad nedingtų užsidegimas, jei visą skaudės  mirksiukas.gif

o visai nieko sėkėsi bigsmile.gif raumenukai diena jautėsi...ale sportuot tai netrukdė..nejaučiau net... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 12, 22:27)

Rasma, dekui 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sakyčiau per savaitę apie 1.5 kg susiubavo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif nusprendziau ir as prisijungti prie jusu ir pradeti sportuoti kalanetika smile.gif gal galetumet patarti nuo ko pradeti? turiu tris video: am/pm, super, 10/10.

labiausiai noreciau begginings callanetics. bet sito video neiseina atsisiusti verysad.gif
Atsakyti
oho as tik su tuo 10/10 dirbu...mazai???????
Atsakyti
Sveikos,

Po gimdymo nemazai liko kg, gal kokie 13... blush2.gif jauciuosi kaip bomba.
Pradejau lankyti kalanetika, bet ne visada gaunasi nueiti, todel noreciau pasportuoti namuose, tik niekaip nesigauna parsisiusti tu irasu su treniruotem. Gal kuri galetu i el. pasta imesti ax.gif Parasykit i a.z. 4u.gif

Jau kokius 3kg pavyko numesti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
kas gali papasakot kuriuos DVD dar verta isigyt???????Bandžiau žiūrėt youtubej tai kad tie pratimai kartojas, jei turiu 10/10 ką dar verta įsigyt???
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fajeta @ 2009 12 04, 14:42)
Sveikos,

Po gimdymo nemazai liko kg, gal kokie 13...  blush2.gif  jauciuosi kaip bomba.
Pradejau lankyti kalanetika, bet ne visada gaunasi nueiti, todel noreciau pasportuoti namuose, tik niekaip nesigauna parsisiusti tu irasu su treniruotem. Gal kuri galetu i el. pasta imesti  ax.gif Parasykit i a.z.  4u.gif

Jau kokius 3kg pavyko numesti smile.gif

labukas,

i el.pasta nepavyks,nes didele apimtis mirksiukas.gif galeciau per skype.parasyk i az
Atsakyti
QUOTE(moniqiu @ 2009 12 02, 12:23)
sveikos smile.gif  nusprendziau ir as prisijungti prie jusu ir pradeti sportuoti kalanetika  smile.gif  gal galetumet patarti nuo ko pradeti? turiu tris video: am/pm, super, 10/10.

As pradejau nuo 10/10, bet neprilipo man kazkaip schmoll.gif o siuo metu darau am/pm vienu kartu, pasikraunu energija ir galva nuo minciu atsipalaiduoja thumbup.gif

QUOTE(Žmona @ 2009 12 04, 16:40)
Sveikos,
kas gali papasakot kuriuos DVD dar verta isigyt???????Bandžiau žiūrėt youtubej tai kad tie pratimai kartojas, jei turiu 10/10 ką dar verta įsigyt???
Ačiū  4u.gif

Pabandyk am/pm tikrai vertas demesio, nera lengvas, bet ir nesudetingas. Parsisiunciau supercallanetics pagal Rasmos nuorodele (aciu jai rolleyes.gif ), bet turiu pripazinti, kad dar esu nepasiruosusi, nes man siek tiek per sudetinga, atidesiu ateiciai blush2.gif

Atsakyti
Sveiki, noreciau Jusu patarimu, kur Vilniuje galeciau pradeti lankyti kalanetikos uzsiemimus, nes namie viena niekaip neprisiverciu net atsilenkimu padaryti, o yra keli kilogramai, kuriu nebenoriu ir pasiskaiciau siek tiek , tai labai jau man patiko tokie uzsiemimai, nes vaikysteje teko lankyti gimnastika...smile.gif ir siaip esu gan lanksti, manau tai man tiktu. Butu malonu je kas atsilieptu. Parasykite i Az.
Aciu labai,smile.gif
Atsakyti