Sveikutes.Pasiskaiciau as jusu temele ir labai mane suzavejo si kalanetika.Pradejau pamazu daryt pagal aprasymus.Nemoku agliskai, deja negaliu parsisiust pagal nuorodeles.Ten kur gyvenu nera ir kursu.Mankstinuosi namuose pamazu savo ritmu.Bet idomus dalykas, po keliu dienu nuo pradzios prapuole buves zveriskas apetitas.Ar kuri nors is jusu patyret ta pati?
Labas vakaras, pradejau nuo siand daryti kalanetikos pratimus, na sunkoka, kojos dreba, baisu net pajudet
bet liuks siaip viskas
kadangi esu ne lietuvoj tai tenka tenkintis tik parsisiutais filmukais, tikiuos taisyklingai darau viska, labai issamus tas 10/10. Gaila kad man pirmos temos kalanetikos neatidaro, noretusi pasiskaitinet daugiau info.

QUOTE(riam @ 2009 12 09, 08:59)
Sveikutes.Pasiskaiciau as jusu temele ir labai mane suzavejo si kalanetika.Pradejau pamazu daryt pagal aprasymus.Nemoku agliskai, deja negaliu parsisiust pagal nuorodeles.Ten kur gyvenu nera ir kursu.Mankstinuosi namuose pamazu savo ritmu.Bet idomus dalykas, po keliu dienu nuo pradzios prapuole buves zveriskas apetitas.Ar kuri nors is jusu patyret ta pati?
o kad ir man taip būtų

Jungiuosi prie jūsų, pradėjau sportuoti pagal am/pm DVD kol kas labai patinka, aišku nepadarau visų pratimų iki galo, bet manau tai normalu, reikia po truputį pratintis prie krūvio, paskui gal jau pereikiu prie Super Callanetics DVD. Gal galėtų sportavusios klubuose arba namuose paaiškinti viena momentą: nelabai suprantu kaip teisingai reikia kai kuriuose pratimuose daryti: lyg sako įtraukti užpakaliuką, gaktikaulį pastūmti į priekį ir pakelti , man neaišku ar taip reikia ir laikyti įtraukus ir pakėlus darant partimą? Ir iš vis gal galit smulkiau ir aiškiau paaiškinti kaip reikia arba kaip jus moke ta itraukima ir pakelima?
QUOTE(riam @ 2009 12 09, 07:59)
QUOTE(Zavinga22 @ 2009 12 09, 23:10)
Labas vakaras, pradejau nuo siand daryti kalanetikos pratimus, na sunkoka, kojos dreba, baisu net pajudet
bet liuks siaip viskas
kadangi esu ne lietuvoj tai tenka tenkintis tik parsisiutais filmukais, tikiuos taisyklingai darau viska, labai issamus tas 10/10. Gaila kad man pirmos temos kalanetikos neatidaro, noretusi pasiskaitinet daugiau info. 

QUOTE(Bananamio @ 2009 12 11, 18:10)
Jungiuosi prie jūsų, pradėjau sportuoti pagal am/pm DVD kol kas labai patinka, aišku nepadarau visų pratimų iki galo, bet manau tai normalu, reikia po truputį pratintis prie krūvio, paskui gal jau pereikiu prie Super Callanetics DVD. Gal galėtų sportavusios klubuose arba namuose paaiškinti viena momentą: nelabai suprantu kaip teisingai reikia kai kuriuose pratimuose daryti: lyg sako įtraukti užpakaliuką, gaktikaulį pastūmti į priekį ir pakelti , man neaišku ar taip reikia ir laikyti įtraukus ir pakėlus darant partimą? Ir iš vis gal galit smulkiau ir aiškiau paaiškinti kaip reikia arba kaip jus moke ta itraukima ir pakelima?
Sveikos prisijungę bus linksmiau, o dar idomiau būtų pamatyt Jūsų svorių liniuotes ir kiek ketinat atsikratyt nereikalingo svorio

Užsieniniam forume skaičiau tai viena parašiusi kad 6 savaites sportinosi 3-4 kartus per savaitę ir pokyčiai akivaizdūs buvo...derino su dieta..gaila skaitydama neidėjau tų foto tingiu dabar ieškot

Bananamio tas pratimas apie kurį rašai tai

Sportuojančios, kiek laiko prieš ir po treniruotes negalima valgyti?

QUOTE(Bananamio @ 2009 12 11, 19:10)
Gal galėtų sportavusios klubuose arba namuose paaiškinti viena momentą: nelabai suprantu kaip teisingai reikia kai kuriuose pratimuose daryti: lyg sako įtraukti užpakaliuką, gaktikaulį pastūmti į priekį ir pakelti , man neaišku ar taip reikia ir laikyti įtraukus ir pakėlus darant partimą? Ir iš vis gal galit smulkiau ir aiškiau paaiškinti kaip reikia arba kaip jus moke ta itraukima ir pakelima?
taip, reikia itraukti sedmenis ir gaktikauli stumti i prieki, ir pratimus daryti tokioj padetyj. kojos siek tiek sulenktos.
Papildyta:
QUOTE(Bananamio @ 2009 12 16, 14:36)
pries treniruote, manau, geriausia nevalgyti 1-2 val. pilnu skrandziu bus sunku treniruotis. o po treniruotes kazin ar noresis iskart prisikirsti

Labutis,
ir aš susidomėjau kalanetika, bet susidūriau su problema. Man po pratimų skauda nugarą. Nugara nėra mano stiprioji pusė, visada paskaudėdavo. Bet kai padarius pratimus, dar labiau skauda, kažkaip nustojau aš juos daryti. Ir dar vienas pastebėjimas: nežinau ar čia visos sportininkės susirinkusios, kad jums taip nesunkiai sekasi daryti tuos pratimus?
Aš vos 1/4 pratimų tesugebu padaryti iš to 10/10 dvd (ir tai ne po 100 kartų).
daug kas čia šneka apie Vilnių, bet gal vyksta Kaune kalanetikos užsiėmimai? gal aš netaisyklingai darau ir dėl to man nugarą skauda?
ir aš susidomėjau kalanetika, bet susidūriau su problema. Man po pratimų skauda nugarą. Nugara nėra mano stiprioji pusė, visada paskaudėdavo. Bet kai padarius pratimus, dar labiau skauda, kažkaip nustojau aš juos daryti. Ir dar vienas pastebėjimas: nežinau ar čia visos sportininkės susirinkusios, kad jums taip nesunkiai sekasi daryti tuos pratimus?

daug kas čia šneka apie Vilnių, bet gal vyksta Kaune kalanetikos užsiėmimai? gal aš netaisyklingai darau ir dėl to man nugarą skauda?
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 12 17, 11:37)
taip, reikia itraukti sedmenis ir gaktikauli stumti i prieki, ir pratimus daryti tokioj padetyj. kojos siek tiek sulenktos.
O man taip patogu.. dabar kai tenka stovėti (ne sporto metu), kartais save taip "pastatau"

QUOTE(saturnija @ 2009 12 17, 23:30)
Labutis,
Aš vos 1/4 pratimų tesugebu padaryti iš to 10/10 dvd (ir tai ne po 100 kartų).

Raumenys gauna apkrovą. normalu. Pastiprės raumenukai - nebeskaudės. mano irgi nugarytė "pavargus" po vaikystės sportų... Dabar jau padarau tai ko 1-2 trenituotę neįsivaizdavau kad tai įmanoma....
Gerklę pradeda skaudinėti - einu išbandysiu "Liūto" pozą. Ir lauksiu rezultatų
QUOTE(jovana @ 2009 12 18, 12:46)
O man taip patogu.. dabar kai tenka stovėti (ne sporto metu), kartais save taip "pastatau"
Raumenys gauna apkrovą. normalu. Pastiprės raumenukai - nebeskaudės. mano irgi nugarytė "pavargus" po vaikystės sportų... Dabar jau padarau tai ko 1-2 trenituotę neįsivaizdavau kad tai įmanoma....

O kas cia per poza?

Sveikos
Aš irgi labai susidomėjau kalanetika. Kur rekomenduotumėt lankyti ją Vilniuje? (domina geriausia vieta kainos ir kokybės atžvilgiu).. Kaip tas stimulus? Dar kažkas minėjo ž. savickio sporto klubą, bet nieko apie jį nerandu (kaip vadinasi? kokios ten kainos?)
Bandysiu vėliau ir filmukus parsisiųsti, tik man įdomu, ar šimtą metu nesportavus aš suprasiu kas ten kaip? Dabar rezgu mintį kokius pora mėn palankyti treniruotes pas profesionalus, kad išmokti, o paskui jau namie darbuotis..O gal tai būtų pinigų švaistymas ir pilnai galima viską išmokti vien tik savo pastangom žiūrint video?