Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

QUOTE(sunbeam @ 2010 02 12, 00:52)
Kol kas rezultatai nera itin stulbinami, po dvieju men. uzsiemima nuo klubu numeciau 3 cm, nuo liemens 4cm, bet kas keisciausia, kad nors dzinsai jau krenta, bet svoris vis dar nepakites, pradedu prarasti vilti susigrazinti svori koks buvo iki gimdymo.

Man atrodo, kad čia labai geri rezultatai, kaip per du mėnesius ax.gif Aš tai į svorį mažiausiai žiūriu, svarbiausia, kad apimtys keistųsi ir kada lašiakai tirptų biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Nikolia,as ir dar viena forumiete klauseme, kur Kaune lankai kalanetika,kodel neatrasai? ax.gif
Atsakyti
atsiprasau, bet mano isitikinimu, neetiska viesai reklamuoti klubus.

Liepa27, jei tu kada sugalvosi nueiti padalyvauti, o ne is sono paziureti ax.gif , mielai parasysiu AZ

QUOTE(liepa27 @ 2010 02 12, 18:45)
4u.gif Nikolia,as ir dar viena forumiete klauseme, kur Kaune lankai kalanetika,kodel neatrasai? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Nikolia @ 2010 02 02, 19:11)

Milana,
tikiuosi tu ne blondine..

Cia geras bigsmile.gif intelektas neispasakytas lotuliukas.gif tiesiog be komentaru..
Atsakyti
QUOTE(Nikolia @ 2010 02 13, 03:52)

Liepa27, jei tu kada sugalvosi nueiti padalyvauti, o ne is sono paziureti  ax.gif , mielai parasysiu AZ

4u.gif gerai, aciu.aisku eiciau ne ziuret, o dalyvaut.dabar irgi lankau kalanetika stulginskio vid.m-kloj.bet noriu ir kitur pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketus @ 2010 02 12, 10:26)
Man atrodo, kad čia labai geri rezultatai, kaip per du mėnesius  ax.gif Aš tai į svorį mažiausiai žiūriu, svarbiausia, kad apimtys keistųsi ir kada lašiakai tirptų  biggrin.gif

pritariu, juk niekas akimis nepasveria blush2.gif o vat jau apimciukes musu - tai is karto doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolia @ 2010 02 13, 03:52)

Liepa27, jei tu kada sugalvosi nueiti padalyvauti, o ne is sono paziureti  ax.gif , mielai parasysiu AZ

ir aš norėčiau sužinoti, kur dar Kaune galima būtų lankyti kalanetiką? Aš lankau vienoje vietoje, bet ten ne visada būna kalanetika, dažnai tenka strakalioti aerobikos žingsneliu sad.gif. Taigi, ir aš norėčiau tos asmeninės žinutės su kontaktais. iš anksto dėkoju
Atsakyti
Noriu patarimo iš daugiau lankiusių ir išmanančių: jei po pirmųjų kalanetikos užsiėmimų kasdien jaučiu, kad 'turiu" nugaros ir pilvo raumenis, ar eiti į kitą kalanetikos treniruotę ar geriau palaukti, kol raumenų maudimas praeis?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 02 19, 09:53)
Noriu patarimo iš daugiau lankiusių ir išmanančių: jei po pirmųjų kalanetikos užsiėmimų kasdien jaučiu, kad 'turiu" nugaros ir pilvo raumenis, ar eiti į kitą kalanetikos treniruotę ar geriau palaukti, kol raumenų maudimas praeis?
Ačiū

turbut smagus jausmelis drinks_cheers.gif
as manau, nelygu kaip maudzia. jei nepakenciamai, tai zinoma, nereiketu forsuoti. bet jei tik siek tiek, tai normalu. Kogero drasiai reiketu toliau "kalanetintis" smile.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vija @ 2010 02 19, 09:53)
Ačiū

jei gavot kontakciukus ir rekomendacijas, gal galite ir man i a.z. ? 4u.gif
Atsakyti
tai ar kas nors galetu pasidalinti rimtos kalanetikos uzsiemimu kontaktais Kaune ? juk i a.z., ne viesai - tai rekomendacija tiktai juk.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2010 02 21, 16:11)
tai ar kas nors galetu pasidalinti rimtos kalanetikos uzsiemimu kontaktais Kaune  ? juk i a.z., ne viesai - tai rekomendacija tiktai juk..  unsure.gif

aš irgi nesuprantu, kokia čia paslaptis. Bet kokiu atveju laukiam infomacijos į a.ž. ar viešai, jokio skirtumo. Kaip suprantu, Nikolia čia visažinė, tai tikiuosi nepagailėsi savo brangaus ir pasidalinsi turima informacija.
Šiaip aš žinau , kur dar Kaune, be stulginskio vid. m-klos vyksta kalanetikos užsiėmimai, jei kam įdomu galėsiu parašyti, man negaila. Bet abi man žinomos vietos man nepatogios nuvažiuoti schmoll.gif
Atsakyti
http://www.kalanetik...reniruotes.html

taigi gūglinkit smile.gif
Atsakyti