Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

Va ką radau "kalanetika-vilniuje.lt":
"Kvėpavimas turi būti toks, koks ir įprastai. Stenkitės jo nesustabdyti, kitaip organizmas negaus reikiamo kiekio deguonies, kurio tikisi, o raumenys „maisto“ jų darbui."
Atsakyti
skaityti, tik tuo atveju, jei isiskaitysit i teksta, kitu atveju, geriau palikti viska kaip yra tongue.gif

klustelejau savo treneres kodel ji akcentuoja kvepavima. Tiesa sakant, ji nusisypsojo ir pasake, kad sportuoti galima dvejopai. Paprastai, kai pas ja ateina zmones pasiziureti kalanetikos uzsiemimu, ji siulo, ne ziureti, bet dalyvauti. Is sono, visu niuansu, juolab kvepavimo nepamatysi. Tai reikia isbandyti. Treniruoja ji jau 15 metu, buvo viena pirmuju pradejusi cia Lietuvoje. Uzsiiminejanciu nestokoja. Jei tai neveiktu, manau pas ja taip zmones nesiverztu. Dziaugiuosi, galedama mokytis pas toki zmogu.
O savo pasisakymuose, neradau nieko kategorisko, meilikaujanchiai bendrauti sorry as nemoku., tiesiog tikiu tuo, ka darau, ir jauciuosi esanti teisingame kelyje.
Man pasirode, kad butu nesazinga nepapasakoti apie kvepavimo subtilumus Kalanetikos diskusijoje. Ypac kai rezultatas skiriasi.
Tad dekui ir atsiprasau uz jusu sugaista laika 4u.gif
Mano zinuciu kiekis nuo 2006 metu labai nedidelis, tad manau tai rodo, kiek man tos paskolos svarbios lotuliukas.gif
Pelesis... bigsmile.gif dekui, zinau as apie ji nemazai..kaip bebutu..
Atsakyti
[quote=Nikolia,2010 02 03, 02:06]
skaityti, tik tuo atveju, jei isiskaitysit i teksta, kitu atveju, geriau palikti viska kaip yra tongue.gif

klustelejau savo treneres kodel ji akcentuoja kvepavima. Tiesa sakant, ji nusisypsojo ir pasake, kad sportuoti galima dvejopai. Paprastai, kai pas ja ateina zmones pasiziureti kalanetikos uzsiemimu, ji siulo, ne ziureti, bet dalyvauti. Is sono, visu niuansu, juolab kvepavimo nepamatysi. Tai reikia isbandyti. Treniruoja ji jau 15 metu, buvo viena pirmuju pradejusi cia Lietuvoje. Uzsiiminejanciu nestokoja. Jei tai neveiktu, manau pas ja taip zmones nesiverztu. Dziaugiuosi, galedama mokytis pas toki zmogu.

Nikolia, o kur Kaune lankai kalanetika? Nes jei taip atsiliepi apie savo trenerę manau, kad ji savo darbą išmano ir jei tai nebūtų per visą miestą nuo namų, norėčiau pas ją pabandyt palankyt. mirksiukas.gif
Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolia @ 2010 02 03, 02:06)

O savo pasisakymuose, neradau nieko kategorisko, meilikaujanchiai bendrauti sorry as nemoku., tiesiog tikiu tuo, ka darau, ir jauciuosi esanti teisingame kelyje.
Man pasirode, kad butu nesazinga nepapasakoti apie kvepavimo subtilumus Kalanetikos diskusijoje. Ypac kai rezultatas skiriasi.
Tad dekui ir atsiprasau uz jusu sugaista laika  4u.gif
Mano zinuciu kiekis nuo 2006  metu labai nedidelis, tad manau tai rodo, kiek man tos paskolos svarbios lotuliukas.gif
Pelesis... bigsmile.gif dekui, zinau as apie ji nemazai..kaip bebutu..

Nikolia, o kur tavo trenerė mokiusis, kaip suprantu taip pat oficialiai neatestuota kalanetikos trenerė? ax.gif
Atsakyti
Nikolia, o kur Kaune lankai kalanetika? Nes jei taip atsiliepi apie savo trenerę manau, kad ji savo darbą išmano ir jei tai nebūtų per visą miestą nuo namų, norėčiau pas ją pabandyt palankyt. mirksiukas.gif
Ačiū už atsakymą smile.gif
[/quote]
4u.gif man irgi idomu, bent i viena treniruote noreciau nueiti ,paziureti, palyginti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 03 vasario 2010 - 12:33
QUOTE(Ketus @ 2010 02 01, 15:57)
Nusiunčiau "Stimulus"'ui klausimą dėl kvėpavimo. Įdomu, ką atsakys smile.gif

Kątik gavau atsakymą. Mano manymu jis labai išsamus ir bus naudinga visoms pasiskaityti. Tikrai džiaugiuosi, jog paklausiau ax.gif

ATSAKYMAS DĖL KVĖPAVIMO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ketus: 10 vasario 2010 - 11:38
saunus atsakymas..gilus ir sveikas diafragminis kvepavimas.

kam idomu..kvepavimo testas...
reikia susirasti dvi vienodo svorio knygas, atsigulti ant nugaros, atsipalaiduoti, panasiai kaip yogoj - savasanos padetis. Viena knyga pasideti ant krutines, o kita ant pilvo ir ikvepti, bei iskvepti, taip kaip jums atrodo..
Teisingai kvepuojant juda tik knyga padeta ant pilvo, krutine ir ant jos gulinti knyga turetu nejudeti arba sujudeti labai nezymiai..
jei taip nera...na isvadas pasidarykit pacios...

Atsakyti
QUOTE(Nikolia @ 2010 02 11, 16:33)
saunus atsakymas..gilus ir sveikas diafragminis kvepavimas.

kam idomu..kvepavimo testas...
reikia susirasti dvi vienodo svorio knygas, atsigulti ant nugaros, atsipalaiduoti, panasiai kaip yogoj - savasanos padetis. Viena knyga pasideti ant krutines, o kita ant pilvo ir ikvepti, bei iskvepti, taip kaip jums atrodo..
Teisingai kvepuojant juda tik knyga padeta ant pilvo, krutine ir ant jos gulinti knyga turetu nejudeti arba sujudeti labai nezymiai..
jei taip nera...na isvadas pasidarykit pacios...

O kaip tada, kai, pvz., pilatese, aktyvuoji Power house g.gif Juda knyga ant pilvo ar jau ir ta nebe? g.gif Ar čia kalbama ne apie lateralinį arba šoninį tarpslankstelinį kvėpavimą?
Atsakyti
cia grubus budas patikrinti kuo zmogus daugiau kvepuoja: pilvu (diafragma) ar krutine.
o jei jau kapstyti toliau..yra moksle.lt neblogas referatas apie kvepavima;
http://www.mokslai.l...-puslapis1.html
yra ir aprasyti pratimai taisyklingam kvepavimui ugdyti..
Kazkaip neturiu entuziazmo apie tai daugiau diskutuoti..

power house- japoniskai "hara", lietuviskai -zmogaus svorio centras, apie ji as buvau rasiusi.

QUOTE(Bezdžionė @ 2010 02 11, 16:14)
O kaip tada, kai, pvz., pilatese, aktyvuoji Power house g.gif Juda knyga ant pilvo ar jau ir ta nebe?  g.gif Ar čia kalbama ne apie lateralinį arba šoninį tarpslankstelinį kvėpavimą?

Atsakyti
Sveikos, merginos,

ohoho, ziuriu cia karsta diskusija prasidejo apie kvepavima ir apie pelesius biggrin.gif
Taciau man butu idomiau suzinoti, kokiu rezultatu pasiekete uzsiimdamos kalanetika. Pati esu isbandziusi ir bodyflex ir joga ir pilates, taciau po gimdymo nusprendziau isbandyti kalanetika. Kol kas rezultatai nera itin stulbinami, po dvieju men. uzsiemima nuo klubu numeciau 3 cm, nuo liemens 4cm, bet kas keisciausia, kad nors dzinsai jau krenta, bet svoris vis dar nepakites, pradedu prarasti vilti susigrazinti svori koks buvo iki gimdymo. O kaip jums su kilogramais, ar kas nors pasikeite?
Atsakyti
QUOTE(Nikolia @ 2010 02 12, 01:51)
cia grubus budas patikrinti kuo zmogus daugiau kvepuoja: pilvu (diafragma) ar krutine.
o jei jau kapstyti toliau..yra moksle.lt neblogas referatas apie kvepavima;
http://www.mokslai.l...-puslapis1.html
yra ir aprasyti pratimai taisyklingam kvepavimui ugdyti..
Kazkaip neturiu entuziazmo apie tai daugiau diskutuoti..

power house- japoniskai "hara", lietuviskai -zmogaus svorio centras, apie ji as buvau rasiusi.

Diskutuoti nenoriu, juolab temoje, nes ir taip karšta smile.gif Noriu paklausti smile.gif Ar galiu per AŽ?
Atsakyti
QUOTE(sunbeam @ 2010 02 12, 00:52)
Sveikos, merginos,

ohoho, ziuriu cia karsta diskusija prasidejo apie kvepavima ir apie pelesius biggrin.gif
Taciau man butu idomiau suzinoti, kokiu rezultatu pasiekete uzsiimdamos kalanetika. Pati esu isbandziusi ir bodyflex ir joga ir pilates, taciau po gimdymo nusprendziau isbandyti kalanetika. Kol kas rezultatai nera itin stulbinami, po dvieju men. uzsiemima nuo klubu numeciau 3 cm, nuo liemens 4cm, bet kas keisciausia, kad nors dzinsai jau krenta, bet svoris vis dar nepakites, pradedu prarasti vilti susigrazinti svori koks buvo iki gimdymo. O kaip jums su kilogramais, ar kas nors pasikeite?

geriausias budas matuot rezultata apimtimis, nes raumenys sunkesni uz lasinus, todel ir atrodo,kad svoris nekrenta, taciau dzinsai kalba savo;)
Atsakyti