Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

QUOTE(Parissiene @ 2010 05 20, 02:32)
Suprakaituojat , todel kad dabar silta. mirksiukas.gif

niu nezinau, nemanau,kad turi itakos siltas oras..as nuo at pirmuju uzsiemimu suprakaituoju..
Atsakyti
As irgi noriu i jusu bureli prisijungti 4u.gif bandziau siustis per torentus tuos visus video, bet niekaip nepavyksta blush2.gif gal kas galit padeti? ax.gif
Atsakyti
Ziuriu kazkaip viena sportuot noriu blink.gif tongue.gif
Kiba visos sportininkes dar miega? doh.gif
Atsakyti
sestadieni isbandziau treniiruote 10/10. kazkaip nepatiko man - siek tiek per silpna schmoll.gif teko dadet savo pratimu, kad visi raumenys butu apkrauti...
Atsakyti
Man kalanetika l.patinka.O pavargti ir suprakaituoti,jei teisingai darai (ypač pradžioje) yra dėl ko biggrin.gif Jau vien užpakaliuko sustangrinimas darant pratimus kiek sveikatos atima mirksiukas.gif
Salėje žymiai geriau,nei namuose sportuoti,tik brangoka -17 lt 1 kartas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 25 birželio 2010 - 08:56
vakar pirmakart buvau kalanetikos treniruoteje, taciau kaip bebutu keista, siandien nejauciu nei kazkokiutempimo skausmu, nei dar kazko, apie ka rasete, kaip kelias dienas skauda kuna. labai keista g.gif siandien bus 2 treniruote.
Atsakyti
beje, skaiciau diskusijas apie kvepavimo svarba, tai siandien, trefkesmetu isitikinau,kad teisingas kvepavimaslabai svarbus ir zymiai palengvima paciu pratimu atlikima,o ir kokybe smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ismeginau ir as kalanetika. Supratau, kad nelabai lanksti esu, paziurejus treniruoteje i man i mamas tinkancia moteri, kuri tokius lanskstumo dalykelius rode bigsmile.gif
Zodziu treniruote patiko, siandien jauciu visus raumenukus, nors tikrai nepavyko visko padaryti, ka rode trenere.Jegos siektiek truksta:)))
Gal kas Stimulus klubelyje kokia grupele renkate ir sportuojate pigiau? Noreciau prisijungti:)
Atsakyti
Merginos, o gal kas su manim pakaitini abonimenta menesiukui noretu isigyti stimulus klubelyje?
Gal kam diena super tinka ar vakarais susiderintume. Ten bus negalima tik i tuos pat uzsiemimus kartu eiti. Bet uztat pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2010 07 08, 08:58)
Merginos, o gal kas su manim pakaitini abonimenta menesiukui noretu isigyti stimulus klubelyje?
Gal kam diena super tinka ar vakarais susiderintume. Ten bus negalima tik i tuos pat uzsiemimus kartu eiti. Bet uztat pigiau 4u.gif

o gal žinot, kurie kiti klubai turi pakaitinius abonementus turi? taip pat norėjau užklaust, gal pas lankot kalanetiką power gym klube? kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2010 07 10, 12:18)
o gal žinot, kurie kiti klubai turi pakaitinius abonementus turi? taip pat norėjau užklaust, gal pas lankot kalanetiką power gym klube? kokie atsiliepimai?  g.gif

Nors buvau tik kartą, bet labai patiko, ir trenerė Aušra labai šauni. Šiaip geras klubas...
Atsakyti
Merginos, kam idomu pabandyt stimulus kalanetika arba pilates, liepos 29 d. vakare tai galima padaryt ant Europos stogo smile.gif http://www.stimulus....uropos-stogo-2/
Atsakyti