merginos, gal butu noriunciu imti abonementa i stimulus pakaitomis rugpjuciui?
Merginos, o kokiu nuolaidu abonimentams, jei kazkokia grupe susirenka Stimulus klube?

QUOTE(Rasma @ 2010 07 31, 15:59)
Daug labiau man atrodo apsimoka pirkti 20 treniruočių ir dalintis lankant pakaitomis

aha, dabar apsimoka, tik nebebus to abonemento pakaitomis nuo rugsejo

Rimtai nebebus? o gal tik kainos skirsis... gaila, nes labai gera galimybe buvo.
QUOTE(Norina @ 2010 08 03, 10:03)
Rimtai nebebus? o gal tik kainos skirsis... gaila, nes labai gera galimybe buvo.
sake nebebus

norėčiau nuo rudens lankyti šeškinės vaikų daržely kalanetiką, nes prie pat namų tai gal ir susiruoščiau
tik kažin ar surinks vakarinę grupę, nes pavasarį tai nebuvo

QUOTE(idn @ 2010 08 11, 11:53)
norėčiau nuo rudens lankyti šeškinės vaikų daržely kalanetiką, nes prie pat namų tai gal ir susiruoščiau
tik kažin ar surinks vakarinę grupę, nes pavasarį tai nebuvo 

o kurioj cia vietoj bus? man irgi visai netoli butu

Merginos,
Šokių ir sveikatingumo studijoje CITY DANCE jau paskelbta registracija kalanetikos užsiėmimams rudenį.
Kaina turbūt viena mažiausių Vilniuje, o personalas, kuris dirba, išties šaunus ir daug patirties turintis.
Studija jauki, 'nekonvejerinė'. Susidraugausite, gerai praleisite laiką ir, žinoma, patobulinsite figūrą.
Prisijunkite!
Daugiau: www.citydance.lt
Šokių ir sveikatingumo studijoje CITY DANCE jau paskelbta registracija kalanetikos užsiėmimams rudenį.
Kaina turbūt viena mažiausių Vilniuje, o personalas, kuris dirba, išties šaunus ir daug patirties turintis.

Studija jauki, 'nekonvejerinė'. Susidraugausite, gerai praleisite laiką ir, žinoma, patobulinsite figūrą.

Prisijunkite!
Daugiau: www.citydance.lt
Na ką, buvau girdėjusi, kad kalanetika - labai veiksmingas sportas, tačiau nelabai tuo tikėjau. Bet pasiskaičiusi jūsų nuomones susidomėjau ir parsisiunčiau keletą tų filmukų. Šiandien išbandžiau 10/10, na, buvau šlaputėlė, bet nebuvo per sunku
Tikiuosi pavyks pasiekti bent mažyčių rezultatų iki rugsėjo pirmosios 
Šiaip visad sportuoju, vasarą žaidžiu tenisą, žiemą lankiau sporto klube grupinius užsiėmimus, daugiausia aerobiką, nuo rudens su draugėm žadam lankyti šokius. Turiu raumeningą figūrą, bet ant tų raumenukų nemažai riebaliuko
o nuo visų sportų riebalai nė kiek nekrenta, tik raumenys auga
tai tikiuosi, gal bent kalanetika man padės...

Šiaip visad sportuoju, vasarą žaidžiu tenisą, žiemą lankiau sporto klube grupinius užsiėmimus, daugiausia aerobiką, nuo rudens su draugėm žadam lankyti šokius. Turiu raumeningą figūrą, bet ant tų raumenukų nemažai riebaliuko

QUOTE(rujo @ 2010 08 12, 10:57)
vaiku darzely, pavadinimo nebepamenu, info bodyflex.lt puslapyje, kaina man rodos 130 lt men du kartus per savaite, ten buna ir diena, bet man netinka, o vat puse septyniu vakare butu neblogai visai

QUOTE(idn @ 2010 08 15, 13:07)
vaiku darzely, pavadinimo nebepamenu, info bodyflex.lt puslapyje, kaina man rodos 130 lt men du kartus per savaite, ten buna ir diena, bet man netinka, o vat puse septyniu vakare butu neblogai visai 

Aciu