Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

Gal kas norite kartu per puse pirkti Stimulus abonementa 20kartu?
Turiu lojalios narystes statusa.
Rasykite i az. As pati labiau i pilates noreciau vakarais vaiksciot, tad su "kalanetikem" dalintis butu pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Netyčia sužinojau apie kalanetiką ir labai užsimaniau pabandyti. Norėčiau lankyti sporto klube nuo rudens. Pasidalinkite kur einate kaunietės? Ačiū iš anksto.
Atsakyti
merginos, o Stimulus turi BOSU kamuolius?
Atsakyti
QUOTE(Ugdona @ 2009 08 20, 10:51)
Sveikos  4u.gif

Noriu paklausti: kuo skiriasi kalanetika ir pilatesas? Mano akimis žiūrint labai panašu. Ar čia tik pirmas toks įspūdis? Ir čia, ir ten yra jogos, tempimo raumenų pratrimų... O kuriuo geriau užziiminėti norint numesti svorio ir sutvirtinti kūną? Kuris labiau stiprina nugarą, stuburą? Turiu stuburo išvarža ir per daug slankstelių  tongue.gif  tai bijau, kad nepakenkčiau...  doh.gif  Ir šiaip smalsu: Kodėl jūs pasirinkot būtent kalanetiką, o ne kažką kitą?

Ačiū už atsakymus  4u.gif

pilatese i kvepavima akcentuojamasi
Atsakyti
antra karta siandien buvau pas Egle A. palyginus su treneriais apskritai, kiek man teko susidurti, ji man labai patinka. miela, silta, kompetetinga savo srityje ir labai prieinamai aiskina:)

mano tikslas kalanetikoje - numesti svorio. merginos, pasidalinkite, ar pakanka kalanetikos + maitinimosi sureguliavimo kilogramams tirpdyti? kiek kartu per savaite lankete? is ankstesniu sportavimu turiu ziniu, kad svoris deginamas ant kardio treniruokliu. noreciau jusu patirties, pasidalinkite! smile.gif
Atsakyti
mano tikslas kalanetikoje - numesti svorio.

Lasini meta tik kardio pratimai ir dieta. Sakydama dieta turiu omenyje maisto reguliavimas
http://www.youtube.c...h?v=sgGNBue6gXg
Atsakyti
QUOTE(zanuda @ 2010 07 27, 16:03)

Lasini meta tik kardio pratimai ir dieta. Sakydama dieta turiu omenyje maisto reguliavimas
http://www.youtube.c...h?v=sgGNBue6gXg

teorijas zinau
noreciau kad lieknejimo klausimu pasakytu praktikuojancios kalanetika:)
deklaruojama, kad praktikuojant kalanetika 4-6 kartus per savaite, sekmingai lieknejama. todel kreipiuosi i merginas, kurios lieknejimui taike kalanetika+maisto derinimas.
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 07 27, 17:58)
teorijas zinau
noreciau kad lieknejimo klausimu pasakytu praktikuojancios kalanetika:)
deklaruojama, kad praktikuojant kalanetika 4-6 kartus per savaite, sekmingai lieknejama. todel kreipiuosi i merginas, kurios lieknejimui taike kalanetika+maisto derinimas.

Daug kas praktikuojancios kalanetika perėjo į Pilates
Atsakyti
QUOTE(zanuda @ 2010 07 28, 11:35)
Daug kas praktikuojancios kalanetika perėjo į Pilates

is pilateso i kalanetika irgi nemazai pereina. arba is pilates i joga
manau reikalas tik tame, kad kiekvienas sau ieskome priimtiniausio mankstos tipo
Atsakyti
aciu Rasma, labai issamiai atsakai:)
o kiek laiko jau praktikuoji kalanetika?
Atsakyti
uzmaciau sia temuke, skaitau ir ziurau kad atsiliepimai apie grazejancia figura smile.gif thumbup.gif
is kur galeciau as parsisiusti tu pratimuku... gal pavadinimai yra kazkoki tai...
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 07 29, 07:30)
o kiek laiko jau praktikuoji kalanetika?

Oi, nepažiūrėjau tiksliai nuo kada..bet žinau, kad esu atlankiusi apie 70-80 treniruočių, tai kažkur pan. virš pusės metų lankau g.gif
Atsakyti