Įkraunama...
Įkraunama...

AD

QUOTE(**Luka** @ 2009 07 31, 16:08)
As pamirsau sokolada nusipirkt sad.gif Geriu arbata ir einam ruostis, vaziuosim i gimtadieni.

linksmo gimtadienio 4u.gif ka deimiui esi sugalvojus per gimtadieni?
Atsakyti
Tiesa pasakius nieko, t.y.baliaus nebus. Planuojam papramogauti smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

Luka, gero gimtadienio 4u.gif

MB siandien pavakary isvaziavo, ryt atvaziuoja viena drauge is "ligonines laiku" pas mane i svecius kelioms dienoms, po to iskart vel atvaziuoja MB ir tada vaziuosim prie juros kartu su mano tevais kelioms dienoms..
ph34r.gif sveciu ir veiksmo maratonas pas mane... huh.gif teisybe pasakius- P-A-V-A-R-G-A-UUUUU.... wacko.gif

siandien esu išsunkta- neturiu jegu net pajudeti- nei eiti kazkur nei namu susitvarkyti, net atsistoti nuo sofos man sunku.. Nesuprantu, tiesiog neturiu jegu visiskai ir taip silpna man... verysad.gif kas cia man dabar yra...

Nuo MB nepavargau siaip, gera be galo buvo kartu, bet tai kad ryt atvaziuoja ta drauge pas mane (dar nei karto nebuvo buvusi) mane kazkaip pribloske, ateme visas jegas.. nemoku apsakyt to jausmo. ir noriu kad ji atvaziuotu- nes pasiilgau, gera drauge labai, bet kartu ir neturiu tam jegu ir sveikatos... verysad.gif
oi oi... gal kas suprantat mane...

Nepasakojau dar- MB pirma karta pristaciau tevams sia savvaite blush2.gif o tempiau jau ilgai vis atideliojau.. baisu ir man buvo ir jam turbut, nors neissidave cool.gif . viskas labai fainai, pasisedejom, arbatos pagerem su sausainukais, paplepejom.. mano tevams jis laaaaabai patiko thumbup.gif tai dziugu...
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Grizau is pajurio ir uzsukau pasidalinti savo dziaugsmais ir vargais... Pirmadieni tiesiog islekem i Sventaja ir praleidom nuostabias dienas, deginomes, maudemes, dviraciais vazinejome (as 10 metu ant jo nesedejus! O ir iki to laiko mazai vazinejau, nes savo dviracio neturejau, bet sekesi puikiai, nenorejau nulipti), zaideme biliarda, saudeme tire, prisigalvojome ivairiausiu pramogu thumbup.gif Galiu drasiai pasakyti, kad pirmos oficialios mano atostogos praejo nuostabiai: turiningai, prasmingai, bet ir su poilsiu!
vacation4.gif
Visko padoriai net neperskaiciau, labai daug prirasete doh.gif
Ksena, del migrenos, visus tuos brudelius iki vieno esu patyrusi, ir dabar kartais jauciu! Visi tirpimai, silpnumai, mirguliavimai - viskas, taciau kiek varinejau pas gydytojus ir jau pati sakiau, kokia man diagnoze, kazkodel nebuvau isgirsta, man pareiksdavo, kad jokios migrenos neturiu doh.gif
Wiskutei ir kitoms mergaitems silti linkejimai 4u.gif
Princesei noreciau pasakyti: tu ne viena, po tecio mirties tik save ir maciau karste, o jau apie mirties baime patylesiu... Aisku, beveik du metai praejo, bet dabar uzsibijau mirti, kai man labai gera. Tiesiog viska pervertinau ir pradedu bijoti..
Arune, foto dailios, ir tu graziai atrodai! O del vyru, kurie nelaukia biggrin.gif Yra vyru, kurie laukia kiek reikia tau, patikek. As esu Ksenos drauge berods siuose reikaluose, nors patiriu orgazma kiekviena karta praktiskai, sekso man gyvenime nereikia praktiskai, kartais pagalvoju, jog galeciau gyventi be jo. Ir maniskis visada laukia mano zenklo, VISADA, suprantu, kad 3 metai tik kartu ir viskas keiciasi, bet mano nuomone, taip jis parodo pagarba man, rupesti mano sveikata ir pageidavimais. Gal esu paskutine egoiste pasaulyje biggrin.gif bet is pasiaukojimo niekada nesimylejau. As taip nemoku, nenoriu, vadinasi neisileisiu rolleyes.gif

Tai del nuoskaudu...
Siandien vaziuojant i Palanga parase sms koleges, kad vyko pusmecio susirinkimas ir visiems sumazins algas dar 20 proc. Mano alga lieka nuo ankstesnio ir po sio nukarpymo vis ne 1000 verysad.gif Zinoma, atejo PA, dar masinoj, ir dabar nekaip jauciuosi, viduj tuscia-tuscia, ziauriai norisi verkti, saukti, nezinau.
Leidziu mylimaji prie kompo.
Grazaus savaitgalio, pailsekite wub.gif
Atsakyti
Bliamba, ta drauge nebeatvaziuos del tam tikru priezasciu, tai dabar nesuprantu saves-- jauciuosi dalinai nusivylus blink.gif atrodo- nenorejau kad atvaziuotu, o kai jau tikrai neatvaziuoja tai jau pasirodo - noriu kad atvaziuotu doh.gif
durna kazkokia esu... verysad.gif

ir dar, nesuprantu kodel,bet nuo pat ryto labai skauda vienoj vietoj nugaroj ties stuburu, galima sakyt net jauciu ties kuriuo slanksteliu man skauda unsure.gif
lyg ir nepasiitempiau neuzsigavau.. gal napatogiai pasisukau ar ka.. unsure.gif tai dabar nei lankstytis negaliu nei pasisukt staigiau blink.gif .. patepe mama su kazkokiu tepalu- sako PRAEIS (kaip visada tie patys zodziai).
O man jau vaidenas gal kokia stuburo išvarza ar kas.. blink.gif
gi zinot kokia as ligu paranojike esu doh.gif
Atsakyti
pas mane buvo sveciu,tai biski geresne nuotaika,tik liudnas savaitgalis laukia.
semke laikykis 4u.gif viskas susitvarkys tikrai 4u.gif
Atsakyti
Mazge, dziugu del tokiu geru tavo atostogu thumbup.gif

ir labai gaila del algos doh.gif bliamba, ta krize....

O as darbo vis dar neturiu ir pašalpa kaip visada smarkiai veluoja.. jau puse menesio veluoja... ir net neaisku kada mokes... verysad.gif doh.gif
Papildyta:
Aciu arūne 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
nu semke kodel taip liudnai?reikia bloguose dalykuose izvelgti geru blush2.gif
siandien mane merginos mokino to.lyg ir pavyksta biggrin.gif
bent galiu pasigirti kad sausa esu 4d.bet ir svorio 2kg priaugau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arūnė: 31 liepos 2009 - 20:49
Niu mes jau po baliaus smile.gif Buvo labai liuks, jokios blogos nuotaikos, nieko. Gimtadienio vieta nereali, maistas taip pat. Viskas autentiska, kaimo stiliuje. Arkliai, poniai, naminuke, ant peciaus kepti cirviniai blynai, su lupynom virtos bulves, grybu padazas, druskos ir selenu misinys bulviu patepimui, svieziai raugti agurkai, namine duona, lasiniai, cibuliai, gira su gradusais, kisielius, ciobreliu arbata. Man kaip totaliai viduje kaimietei tai viskas labai tiko. Viskas vyko beveik arklidese. Zodziu super. Tiek prisikirtau, kad dabar kaip nescia biggrin.gif Naminuke ragavau pirma karta. Gerokai skaniau uz degtine, kurios nekenciu. Vaikas tiek prisidave, kad iskart luzo grizes. As ir pavargus. Tik nuovargis malonus smile.gif Ryt vel atrakciju diena smile.gif
Papildyta:
Niu mes jau po baliaus smile.gif Buvo labai liuks, jokios blogos nuotaikos, nieko. Gimtadienio vieta nereali, maistas taip pat. Viskas autentiska, kaimo stiliuje. Arkliai, poniai, naminuke, ant peciaus kepti cirviniai blynai, su lupynom virtos bulves, grybu padazas, druskos ir selenu misinys bulviu patepimui, svieziai raugti agurkai, namine duona, lasiniai, cibuliai, gira su gradusais, kisielius, ciobreliu arbata. Man kaip totaliai viduje kaimietei tai viskas labai tiko. Viskas vyko beveik arklidese. Zodziu super. Tiek prisikirtau, kad dabar kaip nescia biggrin.gif Naminuke ragavau pirma karta. Gerokai skaniau uz degtine, kurios nekenciu. Vaikas tiek prisidave, kad iskart luzo grizes. As ir pavargus. Tik nuovargis malonus smile.gif Ryt vel atrakciju diena smile.gif
semke, as ir 'algos' dar negavus. Nors didele dalis zmoniu gave. Sake neuzteko litu visiems. As vis pasiskambinu ten. Del to nuotaikos ir nebuvo wink.gif
Atsakyti
oho, Luka, kaip fainai thumbup.gif as ir noooriu tokio baliaus ir toookiu vaišiu..mmm.. essen.gif thumbup.gif

Na eisiu as jau i lovyte, kazko negera man ir ner nuotaikos... nors jauciu kad neuzmigsiu be pirmos val tai tikrai, kaip visada.. unsure.gif

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
labas ,mielos mergaites,likimo drauges. 4u.gif

QUOTE(Wiskute @ 2009 07 31, 12:40)
O aš kai pradėjau gerti remeroną, žiauriai užsimaniau saldumynų pirmas dvi savaites, juos rijau tonom smile.gif dabar apsinormalizavo, bet vis tiek žiauriai noriu valgyt vakare doh.gif priaugau 2 kg per tris mėnesius, aišku, ne tragedija kaip mažai mazgei 13 kg per keturis mėnesius, bet vis tiek nesmagu... verysad.gif

QUOTE(**Luka** @ 2009 07 31, 14:40)
Kepu picas. Tuoj alaus uzsimanysiu biggrin.gif
As priaugau - gal 1 kg per kelias savaites biggrin.gif

as nuo remerono buvau is viso priaugusi apie gal 8-10 kg.cia per visa ta laika,kol ji geriau(apie 2 mt.)
db nuo zolofto krenta svoris.labai labai nesinori nuo jo valgyt,papykina visvien.apetito ner juodai.siandien net skambinau gydytojui-busiu prisigyrus jums vakar... verysad.gif siandien vel sunkiai buvo nuo zolofto.sirdis vel dauzesi,karscio bangos...pasiskambinau,patare vel gert 3/4 keliaas dienas.po to vel 1.0 kelias dienas....sako,turetu susitvarkyti...as jau nebezinau,ka galvoti...
remerono nelabai noriu del to svorio augimo. verysad.gif (jis jau uzsimine,kad galbut bandysime keisti i remerona).nezinau...ziuresiu,kaip bus per tas dienas...ar labai blogai...eisiu pas gyd.antradieni.tada spresime,ka darome toliau.
o jums labai labai aciu uz patarimukus! wub.gif Wiskute,net nzn,bijau klonazepama su zoloftu isgert.mane labai migdo nuo klonazepamo.as ji nakciai geriu nuo nemigos. blush2.gif bijau,kad labai labai migdyt prades...
na,bet jegos siandien neprapuole.jau trecia diena is eiles jauciu daugiau jegu.ir nuotaika pakenciama gana. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(**Luka** @ 2009 07 31, 21:57)
Niu mes jau po baliaus smile.gif Buvo labai liuks, jokios blogos nuotaikos, nieko. Gimtadienio vieta nereali, maistas taip pat. Viskas autentiska, kaimo stiliuje. Arkliai, poniai, naminuke, ant peciaus kepti cirviniai blynai, su lupynom virtos bulves, grybu padazas, druskos ir selenu misinys bulviu patepimui, svieziai raugti agurkai, namine duona, lasiniai, cibuliai, gira su gradusais, kisielius, ciobreliu arbata.

**Luka**,na is aprasymo-tai superinis baliukas... thumbup.gif
eit tu sau,kaip fainai... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(semke @ 2009 07 31, 20:40)
Bliamba, ta drauge nebeatvaziuos del tam tikru priezasciu, tai dabar nesuprantu saves-- jauciuosi dalinai nusivylus  blink.gif  atrodo- nenorejau kad atvaziuotu, o kai jau tikrai neatvaziuoja tai jau pasirodo - noriu kad atvaziuotu  doh.gif
durna kazkokia esu...  verysad.gif

ir dar, nesuprantu kodel,bet nuo pat ryto labai skauda vienoj vietoj nugaroj ties stuburu, galima sakyt net jauciu ties kuriuo slanksteliu man skauda  unsure.gif 
lyg ir nepasiitempiau neuzsigavau.. gal napatogiai pasisukau ar ka..  unsure.gif tai dabar nei lankstytis negaliu nei pasisukt staigiau  blink.gif .. patepe mama su kazkokiu tepalu- sako PRAEIS (kaip visada tie patys zodziai).
O man jau vaidenas gal kokia stuburo išvarza ar kas..  blink.gif
gi zinot kokia as ligu paranojike esu  doh.gif

semke,as tai labai daznai nesuprantu saves.tikrai yra teke nekart papulti i panasias situacijas.galbut vistik laukei tos drauges, mirksiukas.gif tik siek tiek nerimavai,ar nepervargsi nuo bendravimo.?as neretai pries susitikimus su draugemis jauciu lengva jauduliuka.bet noras susitikti,pasimatyti nugali...aisku,cia labai priklauso nuo to,kas per drauge. unsure.gif (yra ir nemaloniu patirciu).

tikiuosi,tavo nugarai viskas gerai ir nieko rimto.
na neturetu but tos isvarzos taip nei is sio nei is to.
labai tikiuosi jog ryt jausiesi geriau. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maža mazgė @ 2009 07 31, 20:34)
Pirmadieni tiesiog islekem i Sventaja ir praleidom nuostabias dienas, deginomes, maudemes, dviraciais vazinejome....

maža mazge,labai dziaugiuosi uz tave,kad sauniai praleidai atostogas. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 07 31, 14:10)
sveikutes,na greit plepat,as retai uzeinu nes sode esu,man kazkaip nieks geresnio nuo ad nesikeicia ,eisiu rugpjuti pas gyd sakysiu kad nutrauktu ad geriau raminancius kokius israsytu

pandute,kiek laiko ir ka geri?....as tik po dvieju menesiu pradejau efekta sioki toki jaust...gal tik kantrybes reik pasisemt. 4u.gif

matau,esi klaipediete. blush2.gif tai mano gimtas miestas,pats mylimiausias...siuo metu reziduoju kaune,bet svajoju apie klaipeda ir noriu ten sugrizti. blush2.gif nelaikau saves kauniete,nepriprantu prie sio miesto,nors gyvenu jame pakankamai ilgai jau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CreteIsland: 31 liepos 2009 - 22:15
Oho koki dviguba posta pavariau, net nemaciau. Einu jau miegot. Labanakt smile.gif
Atsakyti