labas ,mielos mergaites,likimo drauges.
QUOTE(Wiskute @ 2009 07 31, 12:40)
O aš kai pradėjau gerti
remeroną, žiauriai užsimaniau saldumynų pirmas dvi savaites, juos rijau tonom

dabar apsinormalizavo, bet vis tiek žiauriai noriu valgyt vakare

priaugau 2 kg per tris mėnesius, aišku, ne tragedija kaip mažai mazgei 13 kg per keturis mėnesius, bet vis tiek nesmagu...
QUOTE(**Luka** @ 2009 07 31, 14:40)
Kepu picas. Tuoj alaus uzsimanysiu

As priaugau - gal 1 kg per kelias savaites
as nuo remerono buvau is viso priaugusi apie gal 8-10 kg.cia per visa ta laika,kol ji geriau(apie 2 mt.)
db nuo zolofto krenta svoris.labai labai nesinori nuo jo valgyt,papykina visvien.apetito ner juodai.siandien net skambinau gydytojui-busiu prisigyrus jums vakar...

siandien vel sunkiai buvo nuo zolofto.sirdis vel dauzesi,karscio bangos...pasiskambinau,patare vel gert 3/4 keliaas dienas.po to vel 1.0 kelias dienas....sako,turetu susitvarkyti...as jau nebezinau,ka galvoti...
remerono nelabai noriu del to svorio augimo.

(jis jau uzsimine,kad galbut bandysime keisti i remerona).nezinau...ziuresiu,kaip bus per tas dienas...ar labai blogai...eisiu pas gyd.antradieni.tada spresime,ka darome toliau.
o jums labai labai aciu uz patarimukus!
Wiskute,net nzn,bijau klonazepama su zoloftu isgert.mane labai migdo nuo klonazepamo.as ji nakciai geriu nuo nemigos.

bijau,kad labai labai migdyt prades...
na,bet jegos siandien neprapuole.jau trecia diena is eiles jauciu daugiau jegu.ir nuotaika pakenciama gana.
Papildyta:
QUOTE(**Luka** @ 2009 07 31, 21:57)
Niu mes jau po baliaus

Buvo labai liuks, jokios blogos nuotaikos, nieko. Gimtadienio vieta nereali, maistas taip pat. Viskas autentiska, kaimo stiliuje. Arkliai, poniai, naminuke, ant peciaus kepti cirviniai blynai, su lupynom virtos bulves, grybu padazas, druskos ir selenu misinys bulviu patepimui, svieziai raugti agurkai, namine duona, lasiniai, cibuliai, gira su gradusais, kisielius, ciobreliu arbata.
**Luka**,na is aprasymo-tai superinis baliukas...
eit tu sau,kaip fainai...
Papildyta:
QUOTE(semke @ 2009 07 31, 20:40)
Bliamba, ta drauge nebeatvaziuos del tam tikru priezasciu, tai dabar nesuprantu saves-- jauciuosi dalinai nusivylus

atrodo- nenorejau kad atvaziuotu, o kai jau tikrai neatvaziuoja tai jau pasirodo - noriu kad atvaziuotu
durna kazkokia esu...
ir dar, nesuprantu kodel,bet nuo pat ryto labai skauda vienoj vietoj nugaroj ties stuburu, galima sakyt net jauciu ties kuriuo slanksteliu man skauda
lyg ir nepasiitempiau neuzsigavau.. gal napatogiai pasisukau ar ka..

tai dabar nei lankstytis negaliu nei pasisukt staigiau

.. patepe mama su kazkokiu tepalu- sako PRAEIS (kaip visada tie patys zodziai).
O man jau vaidenas gal kokia stuburo išvarza ar kas..
gi zinot kokia as ligu paranojike esu
semke,as tai labai daznai nesuprantu saves.tikrai yra teke nekart papulti i panasias situacijas.galbut vistik laukei tos drauges,

tik siek tiek nerimavai,ar nepervargsi nuo bendravimo.?as neretai pries susitikimus su draugemis jauciu lengva jauduliuka.bet noras susitikti,pasimatyti nugali...aisku,cia labai priklauso nuo to,kas per drauge.

(yra ir nemaloniu patirciu).
tikiuosi,tavo nugarai viskas gerai ir nieko rimto.
na neturetu but tos isvarzos taip nei is sio nei is to.
labai tikiuosi jog ryt jausiesi geriau.
Papildyta:
QUOTE(maža mazgė @ 2009 07 31, 20:34)
Pirmadieni tiesiog islekem i Sventaja ir praleidom nuostabias dienas, deginomes, maudemes, dviraciais vazinejome....
maža mazge,labai dziaugiuosi uz tave,kad sauniai praleidai atostogas.
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 07 31, 14:10)
sveikutes,na greit plepat,as retai uzeinu nes sode esu,man kazkaip nieks geresnio nuo ad nesikeicia ,eisiu rugpjuti pas gyd sakysiu kad nutrauktu ad geriau raminancius kokius israsytu
pandute,kiek laiko ir ka geri?....as tik po dvieju menesiu pradejau efekta sioki toki jaust...gal tik kantrybes reik pasisemt.
matau,esi klaipediete.

tai mano gimtas miestas,pats mylimiausias...siuo metu reziduoju kaune,bet svajoju apie klaipeda ir noriu ten sugrizti.

nelaikau saves kauniete,nepriprantu prie sio miesto,nors gyvenu jame pakankamai ilgai jau...