Įkraunama...
Įkraunama...

AD

mes jau grizom is gastroliu,viskas praejo gerai,kol mama man nuotaikos nesugadino grizus i namus verysad.gif
neviltis tokia apemus unsure.gif
Atsakyti
diskutuojate apie albumeli...naturali situacija,jog reikia igyti pasitikejima,kad taptumei pripazintu ir jau tinkamu "glausciau"bendrauti...manau,tai galbut laiko klausimas.bet privatumo poreikis tai puikiai man suprantamas. 4u.gif
as kazkuri laiko tarpa intensyviai(daug)bendraudavau tinklalapyje mama.lt.tai ten su dalimi mergaiciu irgi buvome susikurusios savo el.pasta,i kuri talpinome naujienas bei foto.tai tikrai taip yra,kad norejosi,jog "lankymosi"rakta gautu tiktai senbuves.nes skyrelis irgi gana delikatus buvo...apie pastojimo problemas ir sunkumus...nesinorejo labai viesintis... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Arūnė @ 2009 08 02, 21:05)
mes jau grizom is gastroliu,viskas praejo gerai,kol mama man nuotaikos nesugadino grizus i namus verysad.gif
neviltis tokia apemus unsure.gif

vaje,o ka pasake?
mamos zodziai kartais skaudziai zeidzia.zinau. verysad.gif
Atsakyti
inai uz kazka man negali atleisti,nors nezinau net uz ka doh.gif as jos klausiu ka as tau padariau,bet ji tik tyli,sako per daug nagla esi,ir taip pasake,kad jei lankausi pas psichologe man su proteliu yra negerai,ir jau du kartus ta yra pakartojus. verysad.gif verysad.gif subyrejo su mama musu santykiai geri. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arūnė @ 2009 08 02, 21:12)
inai uz kazka man negali atleisti,nors nezinau net uz ka doh.gif as jos klausiu ka as tau padariau,bet ji tik tyli,sako per daug nagla esi,ir taip pasake,kad jei lankausi pas psichologe man su proteliu yra negerai,ir jau du kartus ta yra pakartojus. verysad.gif  verysad.gif subyrejo su mama musu santykiai geri. verysad.gif

vaje,kaip sunku,kokie skaudus zodziai... verysad.gif
o ka pasako mamos,kitakart nepagalvojusios,labai skaudziai sminga i sirdi.
as daznai pamastau,kodel mamos kartais taip uzgauliai leidzia sau sakyti.juk pasijunti NEMYLIMAS ir NESVARBUS siame pasaulyje nuo tokiu zodziu...tu ,Arūne,nepatikesi,kaip as tave puikiai suprantu.man tieisog labai skaudu sneketi,as net nesugebeciau to padaryti turbut taip,kaip tu dabar ... verysad.gif (nuo to tik man blogiau).juk tuoj uzgriutu kalte,kad "gera dukra galvot ir kalbet blogai apie savo mama negali"...
manau,kad mamos gal ir myli mus.tik turbut kartais nemoka to parodyti. verysad.gif DEJA.
Atsakyti
Semke, ne taip mane supratai smile.gif As turejau omeny, kad nesu ta boba, kuri atejo nuotrauku patiharint biggrin.gif
Arune, santykiai pageretu (galbut) jei gyventumet atskirai.
Mano ir nera idealus. Va snd net anuko su gimimo diena nepasveikino. Nu ir nereikia. Nejaugi dar prasysiu jos ir jai pamokslausiu. Nenori ir nereikia. Aplamai vaiko nepasveikino nei kita mociute nei tevas. Eina jie visi velniop. Ir be ju gerai.
Atsakyti
Ojojjj Luka unsure.gif kaip liudna kad mociutes tokios ir tevas.. verysad.gif

Paveluoti sveikinimai tavo suneliui wub.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(**Luka** @ 2009 08 02, 21:22)
Va snd net anuko su gimimo diena nepasveikino. Nu ir nereikia.

SVEIKINU,**Luka**,nors paveluotai,tavo suneli su gimtadieniu. 4u.gif
mano dukrytes irgi neseniai atsventem sesiu metuku sukakti.

nu negraziai tie seneliai... g.gif o gal...pamirso?.... g.gif gal bais uzimti??...gal ziurek ims ir ryt paskambins?
o va del tetes tai negerai.bet zinai ka.juo blogiau JAM PACIAM(mastant apie ateiti).tai va.
Atsakyti
Aciu merginos, perduosiu tam pypliu, kuris jau bando uzmigt smile.gif
Nezinau kaip galima pamirsti anuko gimtadieni, juolab 2 metus is eiles. Pernai mama ir nepasveikino, tai as ipykusi paklausiau kodel. Atsakymas buvo 'tu mane tai nevisad sveikini'. Nera ka ir pridurti. O del kitu sveikintoju tai dar geriau-nereikejo su jais bendraut. Tik mano tevas anuka pasveikino, sms parase, mat jis ne LT.
Atsakyti
QUOTE(**Luka** @ 2009 08 02, 21:42)
Atsakymas buvo 'tu mane tai nevisad sveikini'. Nera ka ir pridurti.

tikrai nera.kaip gali jaustis normaliai po tokiu zodziu.
Papildyta:
QUOTE(Wiskute @ 2009 08 02, 17:11)
O jums taip nėra, kad labai mylit savo mamą ar tėtį, nors jie nebuvo tobuli? Aš tiesiog nežmoniškai stipriai myliu tėtį, nors mama man daug daugiau savęs atiduoda wub.gif

o cia tai bent klausimelis..kazkodel man pasidare labai labai liudna.(va-moku atpazint emocijas-tai jau gerai tongue.gif ).
tecio mano gyvenime beveik nera.
mama myliu,bet musu santykiai sudetingi.
abu sakiniai skamba visiskai prastai,bet taip yra.

QUOTE(**Luka** @ 2009 08 02, 18:28)
Kaip apibudintumet 'euforija'? Negooglinkit biggrin.gif

saziningai?...zinau,kad si jausma esu patyrusi,bet neatsimenu,koks jis.
Atsakyti
musu su mama santykiai buvo labai geri,iki tada kol ji susirado drauga!as juk jei nedraudziu su juo draugauti,as net ja palaikau,kad ji susirado ji,kad nesedi namie visalaik,ir taip pasikeite,kaip pasakiau kad lankausi pas psichologe,kaip ji gali mane atstumti!anksciau visalaik turedama problemu eidavau pas ja,nes is jos daugavau patarimu ir paguodos,o dabar einu pas jus ir pas valgymo sutrikimo mergaites,nes nebeturiu kur kitur kreiptis,vyras visai nebesupranta,esam kartu,bet tokie svetimi vienas kitam...ir as mamai sakiau paklausk tu manes kodel as lankausi pas psichologe o ji:MAN NEIDOMU.taika as galiu po tokiu zodziu sneketi su ja,tik iseinu su dar didesniu skausmu viduj...
kol rasiau paverkiau verysad.gif nusivalai asaras ir gyveni toliau savo neikinga gyvenima...
Papildyta:
labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arūnė: 02 rugpjūčio 2009 - 22:07
Arune, isivaizduoju kaip skaudu. Bet turi jau nusispjaut i tai ir gyvent taip lyg jos nebutu. Zinau ne viena mergina, kurios nebendrauja su mama. Nusispjove ir toliau gyvena savo gyvenimus. Tiesiog nebegalvoja apie tai, nebededa vilciu i geresnius santykius, i pagalba ir pan. Taip iskart palengveja. Juk pries veja nepapusi.
Del meiles tevams. Istikruju net sau negaliu pasakyti kuri myliu labiau. Ir ar isvis myliu..Nors mama tai myliu, kad ir kaip ten.. O va teva, tai sunku nusakyti jausma. Ai isvis tai sunku su tais jausmais. As nesu labai atvira jausmuose.
Papildyta:
Jau ir as zygiuoju pas sapnu fejas. Labos smile.gif
Atsakyti
kaip man nusispjauti i zmogu,kaip mes gyvenam vienuose namuose,ir as dar esu labai toks zmogus kuris viska savyje isgyvena labai ilgai,as galiu apsimesti kad man yra gerai,bet vidus gali tiesiog verkti is skausmo ir sielvarto.
aciu kad jus mane palaikot 4u.gif
Atsakyti