Įkraunama...
Įkraunama...

AD

Aha ledus ir as kasdien valgau. Perku nes vaikas ju nori. Dabar pasinesiau ant sokoladiniu Dadu wub.gif Ir 2 dienas is eiles po snikersa. Nenuostabu, kad kg auga.
Atsakyti
QUOTE(**Luka** @ 2009 08 02, 17:47)
As tai noriu dar vieno vaiko smile.gif Tik jokiu budu ne viena.

Aš irgi viena nenorėčiau, net nežinau, ar gimdyčiau... Gal ir gimdyčiau, bet vienai? ;( ne, nesinori...
Papildyta:
QUOTE(CreteIsland @ 2009 08 01, 21:15)
mes su abiem vaikuciais ejome i lauka su dviratukais.tiksliau,mazute su triratuku(na nemoka dar,tik mokinasi...),o didzioji -su dviratuku(jau moka!).visai smagiai keturiese pasivaiksciojome. mirksiukas.gif
isgerusi siandien savo AD 3/4,o ne VISA TABLETE,vel jauciuosi normaliai(nera stipriu salut.pov.)
nuotaika normali. ax.gif
tai tiek trumpai trumpai.. 4u.gif

Aš atsimenu, dviračiu išmokau važiuoti anksti - 5 metukų, o plaukti viena pati - šešių smile.gif
CreteIsland, o būna taip, kad kartais nejauti jokio šalutinio poveikio nuo 3/4? Žinok, šalia visos tabletes 1/4 klonazepamo nemigdytų, bet jei bijai, paimk 1/8 (tik nežinau, ar tiek mažai padės, bet gal ką ir pajausi? Gal tiek užteks?) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(**Luka** @ 2009 08 02, 17:57)
Aha ledus ir as kasdien valgau. Perku nes vaikas ju nori. Dabar pasinesiau ant sokoladiniu Dadu wub.gif Ir 2 dienas is eiles po snikersa. Nenuostabu, kad kg auga.

Kad ledai neturi daug kalorijų smile.gif o snikersų man labai norėjosi, pradėjus remeroną. Žiauriai smile.gif
Atsakyti
jetau,rasiau,ir vaikutis istryne.

norejau parasyti,kad siandien esu labai dziugi-susilauke vaikucio mano drauge!!!ja turetu zinoti skyrelio "senbuves"-tai ama3. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
siandien apie pirma valanda dienos gime berniukas. thumbup.gif
o daugiau detaliu nezinau,bet nuotaikai susikurti man ju ir nereikia . thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tai va. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 08 02, 00:46)

maža mazge mano vyras dirba policijoje,skaitosi biudžėtinę organizaciją,jam jau ketvirtą kartą sumažino  atliginimą.  Žinok truksta žodžių,noriu tik keiktis. Kur teisybe, jeigu vienas gauna apie 10.000 tks. ir jam išeina kad jis dabar gaus apie 9.400,nematau tikrai didelio skirtumo.O mano vyras gaudavo apie 2600 o dabar gaus 1600. Mes mokam kreditą bankui už būtą, auginam su mažus vaikus.O ką apie mokiesčius kalbėti??? O dar ir pavalgyti reikia. O aš dabar gaunu mažiau nei 700 lt. Va ir gyvenk kaip nori....  Na išeisiu į darbą,bet keik aš ten gausiu? Duok dieve nors 1000 į rankas,bet kas iš tuo? Na atleiskit mergaites kad gal nelabai į temą,bet visi šitie piniginiai reikalai mane irgi labai veikia.

Aj,dar ir gera man naujėna, vyras nupirko kelelapį į Palangą. Važiuosim nuo 17 thumbup.gif  Aš jau maniau kad nepamatysiu savo mylimos juros....Na ir kaip galiu rašyti kad mano vyras blogas? Jis nuostabus.

Na jo, su tomis algomis tai tragedija... ir kaip gyventi? Košmaras kažkoks... bet tai rimtai net visu 1000 sumažėjo? Katastrofa...

Labai smagu, kad važiuosi į pajūrį, galėtume sau ten susimatyti pliaže thumbup.gif aš važiuosiu nuo kokios 13 dienos, o gal ir nuo 12 thumbup.gif biggrin.gif Net jei bus ir nekokie orai, vis tiek važiuosiu, man būtina pakeisti aplinką. Važiuosim su visa šeima, labai norim visi su tėvais nuvažiuoti smile.gif dar gal ir mano draugas savaitgalį prisijungs... wink.gif Nes vien su tėvais man labai nusibos smile.gif na dar sesė bus smile.gif

O jums taip nėra, kad labai mylit savo mamą ar tėtį, nors jie nebuvo tobuli? Aš tiesiog nežmoniškai stipriai myliu tėtį, nors mama man daug daugiau savęs atiduoda wub.gif
Papildyta:
QUOTE(CreteIsland @ 2009 08 02, 18:07)
jetau,rasiau,ir vaikutis istryne.
norejau parasyti,kad siandien esu labai dziugi-susilauke vaikucio mano drauge!!!ja turetu zinoti skyrelio "senbuves"-tai ama3. bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
siandien apie pirma valanda dienos gime berniukas. thumbup.gif
o daugiau detaliu nezinau,bet nuotaikai susikurti man ju ir nereikia . thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
tai va. mirksiukas.gif

Kokia žavi naujiena! Gaila, kad ama3 beveik nepažįstu, tik kažką prabėgom atsimenu apie ją wink.gif visai prieš kokius porą mėnesių ji buvo pasirodžiusi wink.gif
O jūs gal ir susipažinote supermamose?
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 08 02, 17:04)
plaukti viena pati - šešių smile.gif

CreteIsland, o būna taip, kad kartais nejauti jokio šalutinio poveikio nuo 3/4? Žinok, šalia visos tabletes 1/4 klonazepamo nemigdytų, bet jei bijai, paimk 1/8 (tik nežinau, ar tiek mažai padės, bet gal ką ir pajausi? Gal tiek užteks?) smile.gif
Papildyta:

oho,Wiskute,kaip anksti ismokai plaukti... blush2.gif as visai nemoku.labai bijau vandens. unsure.gif

taip,buna,kad nuo 3/4 nejauciu visai salutinio poveikio.
pabandysiu padaryti kaip sakai.tik gal tikrai maziau.aciu uz patarima. 4u.gif
tom dienom,kai geriu 3/4,atrodo,nieko cia tokio ir visa tablete isgerti.o kai isgeriu sekancia diena visa tablete-jau negerai.

skydliaukes hiperfunkcija ir as esu turejusi.senokai nesityriau...reiketu gal.
Atsakyti
QUOTE(princese333 @ 2009 08 02, 13:17)
oj mergaites kaip pagalvoji,tas musu gyvenimas,kankinames,na bet ka vistiek stengemes nenuleisti ranku,vistiek kabiname si gyvenima ir dziaugiames juo.Del

Aš tai stengiuosi negalvot, koks blogas gyvenimas ar kaip mes kankinamės. Tik kartais pratrūkstu, bet tik tada, kai būna tikria blogai. O nuo ko taip užeina - neaišku. Beje, Ksėna, klausė, ar mano tėvėliai kitame mieste gyvena, tai satakau, taip. Jie gyvena labai gražiame mieste smile.gif
Papildyta:
QUOTE(CreteIsland @ 2009 08 02, 18:12)
oho,Wiskute,kaip anksti ismokai plaukti... blush2.gif as visai nemoku.labai bijau vandens. unsure.gif

taip,buna,kad nuo 3/4 nejauciu visai salutinio poveikio.
pabandysiu padaryti kaip sakai.tik gal tikrai maziau.aciu uz patarima. 4u.gif
tom dienom,kai geriu 3/4,atrodo,nieko cia tokio ir visa tablete isgerti.o kai isgeriu sekancia diena visa tablete-jau negerai.

skydliaukes hiperfunkcija ir as esu turejusi.senokai nesityriau...reiketu gal.

Na, aš nemanau, kad labai anksti. Aš nuo mažens negalėjau susitaikyt, kad esu ne geriausia bigsmile.gif biggrin.gif Tai mokiausi tol, kol išmokau. Atsimenu, vienas tėvas mokė savo dukrą plaukti. Aš atėjau prie jų ir tol klausiau, ką tas tėvas liepė savo dukrai, ir tol dariau, kol pagaliau išėjo. Tada grįžau ir pasigyriau tėvams biggrin.gif

Pabandyk, pradžiai kokias dvi savaites manau, kad padėtų tikrai, paskui jau ir nereikės. Nes gaunasi, kad tu perstimuliuota. O kai išgersi raminančių lašiuką tabletytės, tau veiks kaip visa, tik nuims pašalinį poveikį, t.y. šoką organizmui. Sako, kad trečią kartą sergant depresija sunkiau pritaikyti vaistukus.

Esi labai jautri, CreteIsland, pažįstamus jausmus aprašinėji smile.gif o skydliaukę išsitirk. Mano tai sveika.

Na viskas, aš einu žiūrėt krepšinio. Žaidžia U18.
Papildyta:
QUOTE(Arūnė @ 2009 08 01, 13:50)
o as gaminu pietus ax.gif vaikai po laukuti duodasi,biski man ramiau
saunuole semke kad buvai isejus iki parduotuves 4u.gif
o sveciu siandien neturesi jokiu?
ir ar pas tevus tu gyveni ar kazkur nomuojies?

Arūne, semke, kaip jūs laikotės?
Papildyta:
QUOTE(CreteIsland @ 2009 08 01, 14:31)

**Luka**,LAIKYKIS.man tai vakar taip buvo.zinokit rimtai galvojau,kad jau mirstu.savijauta baisi buvo nuo AD.bet snd pamazinau vel doze.lyg ir nieko.

CreteIsland, nuo to mirti NEĮMANOMA, mergaitės, nuo daugumos AD net visos dėžutės mirti neįmanoma smile.gif tiesiog labai nelamonus perstimuliavimo jausmas.
Papildyta:
QUOTE(semke @ 2009 08 01, 14:34)
matai, jai svarbu kad jis kvepalu vogtu padovanoja, dar kazka dovanoja, pinigu uz nuoma duoda, uz kazka sumoka  doh.gif
jis vietinis vagis, tipo "mafukas"  lotuliukas.gif
o ji blondine, kuriai svarbiausia skudurai, pasipuosti ir graziai atrodyti bei buti "kudai"  doh.gif  daugiau nieko jai ir nereikia...
tai jie kaip ir tinka vienas kitam  doh.gif

Kažkokia tragedija... tai jauna tas dukrytes pasigimdė? Ką toks mažvaikis mafukas gali duoti jos vaikams? Nebent blogą pavyzdį... Ir žeminamos mamos vaizdą jų atminčiai. Kaip žiauru.
Papildyta:
QUOTE(**Luka** @ 2009 08 01, 11:59)
Sveikos smile.gif
Mano nuotaika snd gera, tokia rami, tik siaip savijauta nelabai. Jauciu simptomus, kuriuos jus daznai jauciat. Ir jau ne pirma karta. Siaubas negi neissiversiu be vaistu sad.gif Sirdis tabaluojas, kunas dreba, nu i k ciortu. Na gal tuoj praeis. Priguliau, bandau atsipalaiduot. Vaziuosim i vandens parka. Tik kazkaip nelaiku. Man 'mano dienos', vaikas su koja nubalnota. Teks abiem po varlinykus braidyt biggrin.gif

Luka, na, jei negerės, nusipirk bent ko nors raminančio kartais. Arba apsilankyk pas kokį gydytoją, pasipasakok, kas vyksta, nereikia laukti, kol visai pablogės, nors ir žinau, kad nenori eiti pas gydytojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 08 02, 17:20)
Na, aš nemanau, kad labai anksti. Aš nuo mažens negalėjau susitaikyt, kad esu ne geriausia bigsmile.gif  biggrin.gif Papildyta:

na taip...perfekcionizmas..neveltui megsti krepsini ziureti,juk ten varzomasi,kas geresnis... mirksiukas.gif

del jautrumo-man butent taip ir sake daktaras,kad pas mane kazkaip labai jautrus serotonino receptoriai.
man tai atrodo,jei zinotum/butum tikra,kad tas sirdies plakimas ner pavojingas ir nepranasauja kokios rimtos bedos,tai gal pavyktu ramiau i tai zvelgti.bet visalaik kyla minciu-o gal koks sirdies priepuolis ar pan.,??tada jau nerimas arba PA,na ir uzburtas ratas,kuri visos puikiai zinom....panika->negilus kvepavimas-> hipoksija,->rezultate-dar greitesnis sirdies plakimas. verysad.gif
Papildyta:
bet jautrumas mano tikrai nenormalus. blink.gif blink.gif
rasant apie nerima ir PA,taip viska puikiai pradejau isivaizduoti,kad nerimas pradejo kilti. blink.gif
viskas,einu nuo kompo pailset,apie ka nors grazaus pagalvot...
..
ka tik skambino drauges vyras,leliukas didelis pasirodo gime,vos ne 4kg, wub.gif bet viskas gerai,grazutis sveikutis. wub.gif
nu va praejo nerimas. biggrin.gif vel sypsausi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CreteIsland @ 2009 08 02, 18:34)
na taip...perfekcionizmas..neveltui megsti krepsini ziureti,juk ten varzomasi,kas geresnis... mirksiukas.gif

del jautrumo-man butent taip ir sake daktaras,kad pas mane kazkaip labai jautrus serotonino receptoriai.
man tai atrodo,jei zinotum/butum tikra,kad tas sirdies plakimas ner pavojingas ir nepranasauja kokios rimtos bedos,tai gal pavyktu ramiau i tai zvelgti.bet visalaik kyla minciu-o gal koks sirdies priepuolis ar pan.,??tada jau nerimas arba PA,na ir uzburtas ratas,kuri visos puikiai zinom....panika->negilus kvepavimas-> hipoksija,->rezultate-dar greitesnis sirdies plakimas. verysad.gif
Papildyta:
bet jautrumas mano tikrai nenormalus. blink.gif  blink.gif
rasant apie nerima ir PA,taip viska puikiai pradejau isivaizduoti,kad nerimas pradejo kilti. blink.gif
viskas,einu nuo kompo pailset,apie ka nors grazaus pagalvot...
..
ka tik skambino drauges vyras,leliukas didelis pasirodo gime,vos ne 4kg, wub.gif bet viskas gerai,grazutis sveikutis. wub.gif
nu va praejo nerimas. biggrin.gif vel sypsausi. blush2.gif

Bet darbe aš kažkodėl nesu perfekcionistė g.gif negerai... tiksliau, šitame darbe nesu tokia, o kodėl - nežinau. Mane slegia, kad nesu geriausia, aš pratusi daug kur būti geriausia g.gif
Pas mane irgi labai jautrūs tie receptoriai, bet čia dėl tų visų persirgtų ligų viskas išsiderino. Žinoma, kad tas plakimas nepavojingas, nors tu manimi gali ir netikėti, aš juk ne gydytoja, bet man mama sako, kad tada tiesiog reikia gerti labai daug skysčių ir pan - taip ir visa tabletė suveikia, ir organizmas išsivalo smile.gif

Aš, pvz., gimiau 4 kg 400 gr lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(CreteIsland @ 2009 07 31, 23:45)
pastebejau,jog pastaruoju laiku ivykusiose situacijose dominavo vien stiprus neigiami jausmai.stai kokie jie: blush2.gif
panika,baime,
nerimas,susirupinimas,
neviltis,pyktis,pazeminimas,
panika,nesaugumas,
pyktis,nusivylimas.
panika ir baime visur ivertinau didziausias procentais.situacijos,isprovokave baime ir panika,buvo grynai socialinio pobudzio. verysad.gif kontaktai su zmonem... verysad.gif

Wiskute,visiskai pritariu tavo pasvarstymams.
siuo atveju esminiai niuansai yra du: pirmas-nesinoretu pastoti vartojant sitiek ir SITOKIU vaistuku,nes tikrai realiai bijociau del kudikio sveikatos.antras niuansas-pacios KT gali PALAIKYTI DEPRESIJA.tai yra ir ju anotacijoje rasoma. verysad.gif ginekologe ir del to nuo ju atkalbinejo mane.
zinokite,dar nenusprendziau,ka darysiu su tom KT.si menesi nieko keist nenoriu,nes rugpjucio vidury isvykstame i kelione,ir nesinori ten sulaukt kokiu savo ciklo "staigmenu"..
o keliones tai laukiu... wub.gif vaziuosime i turkija... vacation4.gif

CreteIsland, oho, tikrai kokie stiprūs neigiami jausmai. Aš kai bandžiau susirašyti jausmus, tai pas mane po lygiai gavosi. ir buvo tokių kaip euforija, ir pan. Čia dar tame etape, kai buvo geriau, paskui pablogėjo, dabar vėl neblogai. Tai maždaug birželio pradžioje smile.gif
Nemanyk, kad tu geri didžiulę dozę vaistų, taip tikrai nėra. Viena tabletė zolofto ir viena tabletė klonazepamo man būtų jau tikras pasiekimas, net neįtikėtinas g.gif
Oj, atvažiavo draugas, ikiukas smile.gif
Atsakyti
Kaip apibudintumet 'euforija'? Negooglinkit biggrin.gif
Atsakyti
Vaje... Didziausi sveikinimai amai3 r jos vaikeliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif valiooooo 4u.gif Butinai jai perduok kad senbuves labai dziaugiasi wub.gif as ja puikiai atsimenu bigsmile.gif
Atsakyti
mergaites kalbejom apie albuma,kada kuriam? smile.gif
Atsakyti
davai kuriam biggrin.gif
bet nzn ar patikesit man ta reikala? matot, MB pas mane vel atvaziuoja antradieni, varysim prie juros i latvija su mano teveliais trim dienom.. tai as kazkaip laiko mazokai turiu, bet galiu sukurt dabar, o papildyt galesit kiekviena kai tik noresit- nauju idesit mirksiukas.gif
ar gerai?
parasysiu prisijungimo varda ir slaptazodi, ten foto ikelti tikrai nesudetinga... ax.gif
kiek man atsiusit iki antradienio pietu tiek as sukelsiu, o ko neatsiusit- pacios pabandysit ikelti, ar gerai?

Prisijungimo varda ir slaptazodi gaus kiekviena i AZ tik tada, kai man i el.pasta atsius savo foto ir tik tos, kurios jau yra seniau bendraujancios, o ne neseniai prisijungusios ax.gif
naujokems- bandomasis laikotarpis maziausiai 2-3 sav aktyvaus bendravimo mirksiukas.gif

ar visos sutinkat????

Papildyta:
Jau sukuriau ir save idejau bigsmile.gif
kas sekanti? mirksiukas.gif
Atsakyti