Įkraunama...
Įkraunama...

AD

Semke, ačiū už albumą 4u.gif
Gal svarbiausia ir yra tai, kad žiūrint nei į vieną iš jūsų nepasakytum, kad kamuojatės nuo PA, depresijos ar dar kokių ten problemų, vadinasi viskas tri būti ir bus gerai, išsikapstysit smile.gif

Ruošiuosi jau namučių, jei turėsiu laiko namučiuose pabandysiu pažaisti vakare su tuo albumu biggrin.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai- visos tokios grazios, laimingos nuotraukose.. tikrai niekaip nepasakytum kad kazkas mums visoms negerai biggrin.gif

mes pasveiksim- garantuotai wub.gif
Atsakyti
gaila kad as dar negaliu paziureti ax.gif
Atsakyti
Tiesiog reikia biski daugiau laiko ir pasitikejimo tavim, nepyk... 4u.gif cia tikrai ne namo vienos sprendimas 4u.gif
Atsakyti
nepykstu tikrai,juk ne del nuotrauku cia su jumis bendrauju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arūnė: 03 rugpjūčio 2009 - 16:04
Maza mazge, isinorejau pakomentuoti tavo posta apie nevykusi exB ax.gif

Zinok labai tave suprantu kodel tu su juo buvai.. unsure.gif tiesiog kai buna ivaryta daug kompleksu ir pan, kai jautiesi nieko verta tai ir lieki su tokiu bukaprociu, nes atrodo, kad geresnio nerasi nes tokio net nesi verta.. doh.gif
Pati buvau panasioj situacijoj... verysad.gif
Mane irgi vadino visokiais zodziais (tik isgeres budamas, blaivas nedrisdavo).. kentedavau bet atleisdavau, nes atrode kad nuosirdziai gailisi, atrode, kad is esmes jis geras zmogus yra. Bet dabar kai pagalvoju- reikejo man i ji spjauti po pirmo tokio zodziu puolimo... Juk iskart pasimate, kas jis per zmogus jei gali savo mergina vadinti *****, ziurke, idiote ir pan... O as to tikrai nenusipelniau schmoll.gif
Gerai kad as bent neiššvaisčiau jam kokiu 4-5 metu kaip kad tu padarei, man uzteko 9 men tokios "nuostabios" draugystes ir gyvenimo kartu.. O skirtis tai buvo sunku labai- juk gyvenom kartu, ne tik kad siaip draugavom..

Oi kiek man nervu kainavo, bet gerai kad buvo sitas forumas ir visos labai mane palaike wub.gif
Atsakyti
Sveikutes visos smile.gif seniai besilankiau,bet karts nuo karto paskaitinejau,juk teveliai yra atvaziave siuo metu,tai labai laiko nelieka prie kompo prisesti.. smile.gif matau visoms neblogai sekasi,labai optimistiskai nuteike,kad Puma gerai jauciasi,saunuole,linkiu tau visa likusi gyvenima geros savijautos,sveikateles,sveiku vaikuciu ir daugiau niekad negrizti prie AD..
Wiskute,kiek suprantu Seroxatas tau tinka ir jautiesi daug geriau,va balionelis tau 4u.gif
Ksenute,o as praleidau kazka ar tavo svente buvo jau? pasiruosimas laaaabai daug jegu atima,o dar tas nerimas ir tos emocijos ivairiausios doh.gif
tai va..tevu laukimas,ruosimasis ir t.t is manes taip pat daug energijos ateme..bet as didvyre-praeita antradieni kirpykloj isbuvau 4 val.ir nebuvo jokiu PA..bet uztai,kai tevai atvaziavo,matyt,buvo per daug emociju,negalejau visa nakti uzmigti,kankino nerimas ir bloga savijauta..gaila,kad negaliu niekur su jais kartu vaziuoti,nuvaziavom i Dublina sestadieni ir po pusvalandzio-namo,uzejo man PA.. verysad.gif tai jie su MB dabar keliauja ir su vaikais..
dar vienas dalykas mane kankina,rytoj i darba,po 3 savaiciu atostogu(aisku priverstiniu)..labai bijau,nes dar silpnai jauciuosi,tai toks nerimas nuo vakar kamuoja,kad nezinau kur detis doh.gif
Gaila,Luka,kad tavo maziuko niekas su tortadieniu nepasveikino,bet tu esi puiki mama ir tai jam atstoja visa kita..
Semkute,o kaip ta nuotrauka i ta albuma ikelti? smile.gif
Atsakyti
labutis visoms...kai geras oras uz lango, tai vis maziau laiko lieka cia uzsukti...
Luka sveikunu tavo maziu su praejusiu tortadieniu 4u.gif ....zinau, kad jis turi pacia geriausia ir stipriausia mama, kuri ji labai myli ir pasiruosusi viska del jo padaryti...aisku, liudna, kai artimiausi zmones pamirsta pasveikinti, bet tavo maziukui pilnai uztenka ir taves salia...gal gada nors susipras artimieji....
Arune, jeigu mama taip sneka, bent jau as, tai ismokciau jos nebegirdeti (jau gerus metus "nebegirdziu" savo anytos)...gyvenciau del saves ir vaiku...o vyras, manau, cia tik salimais prisiglaudes suvenyras, kuris greitai nebetures vertes....nesileisk zeminama ir pagalvok ar nevertetu kazko pakeisti...
Wiskute, skaitau tavo mintis ir zaviuosi, kaip tu jas destai, kaip moki suprasti ir palaikyti...visad randi reikalingus zodzius... wub.gif
Na, o mano savijauta kolkas lyg ir nebloga, pykinimas kaip ir praejes...bet apetitas kolkas dar vis negryzo, tik jau labai traukia saldumynai...ir regejimas mano kazkoks keistas, skaiciau informacija apie savo AD, tai parasyta, kad gali sukelti regos sutrikimus...gal kuri esat su tuo susidurusios? kaip ilgai tai gali trukti...
mmm, geras dalykas tos atostogos, ir as laukiu savuju...liko jau nedaug laiko, sulauksiu savo MB, atsvesim mazes tortadieni ir keliausim prie juros... wub.gif ...dievinu kalnus ir jura, jie man tarsi energijos saltinis...nezinau kodel, bet pasisemiu is ju energijos, atsigaunu ir pajuntu dideli nora gyventi ir dziaugtis gyvenimu....
Atsakyti
Puma, džiaugiuosi, kad tau gerai sekasi, ir pasirodyk dažniau, juk mums smagu žinoti, kad jautiesi puikiai thumbup.gif Tu suteiki vilties, kad galima vėl gerai jaustis ir nevartoti jokių vaistų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(semke @ 2009 08 03, 16:46)
Oi kiek man nervu kainavo, bet gerai kad buvo sitas forumas ir visos labai mane palaike  wub.gif

Svarbiausia, kad viskas baigėsi daug geriau, nei buvo galima pagalvoti thumbup.gif Tikrai super, kad taip greitai atsirado naujas draugas. Gal jau ir semkutė greitai prisijungs prie Pumos planuojančių temelėj mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry pie @ 2009 08 03, 20:38)
Svarbiausia, kad viskas baigėsi daug geriau, nei buvo galima pagalvoti  thumbup.gif Tikrai super, kad taip greitai atsirado naujas draugas. Gal jau ir semkutė greitai prisijungs prie Pumos planuojančių temelėj  mirksiukas.gif  tongue.gif

kad turbut dar ilgai man tos laimes nebus... unsure.gif verysad.gif
darbo nera, pinigu taip pat, vestuvem nekvepia nes mes dar neseniai bendraujam, tai kur gi bus ta laime turet vaikiuka...
rudeni švieciasi man vaziavimas i uzsieni dirbt, nes cia rast darba jau praradau vilti.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2009 08 03, 19:45)
kad turbut dar ilgai man tos laimes nebus...  unsure.gif  verysad.gif
darbo nera, pinigu taip pat, vestuvem nekvepia nes mes dar neseniai bendraujam, tai kur gi bus ta laime turet vaikiuka...
rudeni švieciasi man vaziavimas i uzsieni dirbt, nes cia rast darba jau praradau vilti..  verysad.gif

Semkut, tai dar tu jauna, gali kelis metus ir palaukti cool.gif O gal ir su draugu galit kartu išvažiuoti į užsienį? Na žodžiu, nemėginsiu aš čia jums ateities spėti biggrin.gif Bet svarbiausia juk yra surasti savo žmogutį, o kartu galima padaryti labai daug.

Pažiūrėjau albumą - oho bigsmile.gif pamatytų vaikinukai, tai irgi pradėtų į AD gretas jungtis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cherry pie: 03 rugpjūčio 2009 - 20:17
Aisku Cherry, MB gerutis, jis viska del manes daro.. Jei vaziuosim tai tik kartu bigsmile.gif (jis taip sake)..
Mato kad mano miestelyje man darbo nera tai galvoja ka cia padarius, abu kartu sprendziam sita reikala. Jis 4 m anglijoj prabuves, turi daug draugu ir pan, tai turbut ten ir vaziuosim.. man gerai, esu irgi buvus ten. MB planuoja kaip cia viska geriau padaryti.. Turbut vaziuos jis pirmas, apsidairys kas ir kaip, paieskos darbu, ras kur gyventi- o tada as pas ji nuvaziuosiu. Man bus daug paprasciau.. ax.gif
Ech.. kaip gera kai yra kas gali bent kazkuo pasirupinti.. ax.gif wub.gif

Ryt MB atvaziuoja, o poryt vaziuosim kartu su mano tevais prie juros i Latvija 3 dienoms cool.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(cherry pie @ 2009 08 03, 21:02)
Pažiūrėjau albumą - oho  bigsmile.gif pamatytų vaikinukai, tai irgi pradėtų į AD gretas jungtis biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif rimtai, jauciu butu faina berniuku cia sulaukti blush2.gif ax.gif
Atsakyti