Įkraunama...
Įkraunama...

AD

QUOTE(semke @ 2009 08 03, 20:23)
Aisku Cherry, MB gerutis, jis viska del manes daro.. Ryt MB atvaziuoja, o poryt vaziuosim kartu su mano tevais prie juros i Latvija 3 dienoms  cool.gif  thumbup.gif
Papildyta:

thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  rimtai, jauciu butu faina berniuku cia sulaukti  blush2.gif  ax.gif

Bet semke,kaip fainai,turi zmogu kuris tavim rupinasi ir myli,kaip gera kai tavim kazkas rupinasi smile.gif as pamaciau tavo foto,ir kazkaip pagalvojau,kaip tu galejai buti su nieksu Exu unsure.gif tokia grazi,meili,silta,nuostabi sypsena,tiesiog is foto matosi jog esi siltas zmogutis. soriukas,kad priminiau apie exa. unsure.gif bet labai dziaugiuosi ,kad radai savo laime 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princese333: 03 rugpjūčio 2009 - 20:39
QUOTE(princese333 @ 2009 08 03, 21:38)
Bet semke,kaip fainai,turi zmogu kuris tavim rupinasi ir myli,kaip gera kai tavim kazkas rupinasi smile.gif  as pamaciau tavo foto,ir kazkaip pagalvojau,kaip tu galejai buti su nieksu Exu unsure.gif soriukas,kad priminiau unsure.gif bet labai dziaugiuosi ,kad radai savo laime 4u.gif

Ai zinai, kas as nesijauciu nei grazi nei gera kazkuo.. unsure.gif na dabar jau verte pakilus daugiau nei kad buvo su EXU, bet... Iš esmes tai man kazkaip sunku patiketi kad dabartinis MB buna su manim.. verysad.gif

Nezinau, jis toks geras, toks grazus bernas (bent man blush2.gif ) ir pan. Toks jausmas kad jis daug vertesnis nei as.. O mane tai slegia.. verysad.gif Ir baime jauciu kad kai jis pamatys kokia as netobula, negera ir negrazi- paliks mane.. toks jausmas kad neilgai as cia dziaugsiuos ji turedama verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Liudna kazkaip.. Ir isvis, mano nuotaika labai ziauriai svyruot pradejo.. verysad.gif
Papildyta:
Rimtai, toks jausmas kad nesu jo verta.. angel_sadangel.gif cray.gif ir labai bijau, kad kai jis tai supras- paliks mane... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2009 08 03, 20:44)
Ai zinai, kas as nesijauciu nei grazi nei gera kazkuo..  unsure.gif  na dabar jau verte pakilus daugiau nei kad buvo su EXU, bet...  Iš esmes tai man kazkaip sunku patiketi kad dabartinis MB buna su manim..  verysad.gif

Nezinau, jis toks geras, toks grazus bernas (bent man blush2.gif ) ir pan. Toks jausmas kad jis daug vertesnis nei as.. O mane tai slegia..  verysad.gif  Ir baime jauciu kad kai jis pamatys kokia as netobula, negera ir negrazi- paliks mane.. toks jausmas kad neilgai as cia dziaugsiuos ji turedama  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Liudna kazkaip.. Ir isvis, mano nuotaika labai ziauriai svyruot pradejo..  verysad.gif

Mergyt doh.gif ka tu kalbi, jus vienas kito verti,esate jauni ir grazus abudu. Tu tikrai neesi prastesne uz ji (mano skoniu geresne smile.gif ) mergyt nenukabink nosies,neprisigalvok nesamoniu,juk sakau esi grazi ir gera,uztai taviskis ir buna su tavimi,nes esi nuostabus zmogus.Tik tu negali taip galvoti,kad jis vertesnis uz tave,ne stai tikrai nesamone. 4u.gif patikek.tau visos ta pati gali pasakyti 4u.gif
Jei manai,kad nesi jo verta,gal gali argumentuoti kodel?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princese333: 03 rugpjūčio 2009 - 20:53
[quote=semke,2009 08 03, 21:46]
Ai zinai, kas as nesijauciu nei grazi nei gera kazkuo.. unsure.gif na dabar jau verte pakilus daugiau nei kad buvo su EXU, bet... Iš esmes tai man kazkaip sunku patiketi kad dabartinis MB buna su manim.. verysad.gif

Nezinau, jis toks geras, toks grazus bernas (bent man blush2.gif ) ir pan. Toks jausmas kad jis daug vertesnis nei as.. O mane tai slegia.. verysad.gif Ir baime jauciu kad kai jis pamatys kokia as netobula, negera ir negrazi- paliks mane.. toks jausmas kad neilgai as cia dziaugsiuos ji turedama verysad.gif verysad.gif verysad.gif

semkute, nesnekek taip, kiekviena is musu esam tobulos savaip...pirmiausia pati turi pradeti savimi zavetis, tada ir kiti zavesis...jeigu jis galvotu, kad tu netobula ir panasiai, neplanuotu ateities kartu su tavimi...o jis jau parode, kad tu jam rupi... mirksiukas.gif ...reikia kazkaip ismokti ziureti i prieki tik teigiamai...nes kaip save nuteiksim, taip ir bus... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu jums mergytes 4u.gif
Kaip as jus visas myliu, uz tai kad stengiates ikvepti optimizmo, randat gero zodziu, palaikot wub.gif

Bet esme ta, kad mano saviverte visada buvo labai zema.. verysad.gif

QUOTE(princese333 @ 2009 08 03, 21:50)
Jei manai,kad nesi jo verta,gal gali argumentuoti kodel?

Pirma karta ant jo buvau supykusi praeita savaite, tik jums dar nesiguodziau nes kazkaip geda sakyt buvo verysad.gif
zodziu.. situacija buvo su tortu ir ant "bajerio" jis pasake, kad ant mano pilvo yra barankeliu.. (nu ta prasme- lasinuku, preso nera) cry.gif cray.gif tai as norejau prasmegti skradziai zeme cray.gif Cia pati jautriausia mano vieta, o jis ja rado. Aisku, nieko pikto jis nenorejo, tiesiog pajuokavo, bet man taip isireze i smegenis.. Praktiskai nesikalbejau su juo visa vakara o jam buvo sunku suprast kas mane taip uzgavo.. Nu zodziu.. verysad.gif cray.gif
(tiesiog jis nezino apie mano ligas, nezino kiek man kainavo atrodyti taip kaip atrodau dabar.. cray.gif Sirgau bulimija daug metu, buvau priaugus 13 kg, sunkia depresija, bet va dabar lyg ir susitvarke mano sveikata, numeciau tuos kilogramus, ir atrodau dabar taip kaip budama 16 ir dar nesirgdama, bet va, jis mato mano lasinukus ) cray.gif
Aisku yra tos "barankeles" del to kad nesportuoju... O jis sportuoja- jo kunas idealus cray.gif Jis gali juo didziuotis, ne taip kaip as.. cray.gif
Ai nu zodziu.. sedziu ir zliumbiu cray.gif
Jis mokykloj visos 12 metu lankes šokius, drasus, megsta šokti, o as durnele- bijau zmoniu, bijau kad nemoku sokti, bijau apsijuokti ir pan..
Jo grazi sypsena, grazus dantys (ne taip kaip pas mane, per ta bulimija as savo dantis suvariau cray.gif )
Va, matai kiek argumentu...
O ju dar galeciau surasti...

Bliamba, nu ir išsiliejau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semke: 03 rugpjūčio 2009 - 21:07
QUOTE(Ksėna @ 2009 08 03, 00:47)
Sveikute Evitae mirksiukas.gif Prieš metus bandžiau nutraukti Seroxata nuo 10 mg iki nulio,t,y geriau geriau ir be visokio pasiruošimo gydytoja lėpę nutraukti .Irgi gėrau 6 mėnesius. Man šalutinai prasidėjo jau vakare nuo neišgertos tablėtes .Man kaip ir tau siaubingai svaigo galva ir nuo to svaigimo dar neramiau darydavosi. Negalėjau ne gerti nei valgyti,atrode kad skrandis irgi dreba... Na siaubingai jaučiausi ,galiu pavadinti savo savijauta "narkomanu lomkes". Neištveriau tokios savijautos ir pradėjau vėl nuo 10 mg. Seroxato ir  vėl grįžau prie 20 mg. Man gydytoja paaiškino kad mano atvėju reikia mesti AD labai atsargiai ir palaipsniui. Nežinau ar tai normalu kad tu dabar taip jautesi, bet kaip rašo kitos beveik nieko nejaute kai nustodavo gerti AD, jeigu ir pasireikšdavo šalutiniai tai tikrai ne tokios baisios kai tavo ir mano. Bet dar girdėjau ir pati mano gydytoja patvirtino kad būtent nuo Seroxato nutraukimo dažniausiai pasitaiko tokie sunkus šalutiniai.  Labai noriu kad tu rašytum mums į forumą,man labai svarbu sužinoti kaip tu laikaisi .Man irgi vistiek reikės mažinti AD ir pabandyti gyventi be jų. Labai palaikau tave, žinau kaip dabar jautesi ir tikrai nepavydžiu tau,labai bjauri savijautą. Jeigu bus dar blogiau nelauk ir išgerk nors 10 mg. Seroxato,man iškarto kai paskambinau pasake kad jeigu bus labai blogai išgerti raminančius o jeigu nepraeis vėl sugrižti prie 10 mg. ir ateiti pas savo gydytoja.
  Būtinai parašyk kaip tu,labanaktis ir laikykis Evitae 4u.gif

Ačiū , Ksėna 4u.gif .Tai aš irgi sakau, kad man lomkės biggrin.gif .Šiandien tokia pati apsvaigus vaikštau.Bet vaistų jau neturiu.Be to, juk vistiek kadanors reikės nutraukti.Tikiuosi, kad praeis.Gydytojai dar neskambinau.O tai Tu taip toliau ir geri? O kiek laiko vėl sakė gerti?
Atsakyti
semke, nu klausyk, atrodai nuostabiai - pasirodei mums, tai dabar jau neapgausi tongue.gif

man MB irgi kartais kažką pasako dėl pilvuko, nu man atrodo aš jo neturiu, tai net nežinau ar jis rimtai kalba ar nea biggrin.gif tai jam taip ir pasakau - ką čia kalbi, jokio pilvo nėra. Bet aišku, jei turėjai problemų su svoriu, tada tau tikriausiai daug skaudžiau tokie žodžiai skamba. Na bet... iš to ką mačiau, tau mažiausiai reikia bijoti, jūs abu atrodot puikiai, esat labai graži pora ir tai tikrai nuoširdžiai sakau. Esi graži, miela, protinga mergina.
Atsakyti
QUOTE(Evitae @ 2009 08 03, 22:28)
Ačiū , Ksėna  4u.gif .Tai aš irgi sakau, kad man lomkės  biggrin.gif .Šiandien tokia pati apsvaigus vaikštau.Bet vaistų jau neturiu.Be to, juk vistiek kadanors reikės nutraukti.Tikiuosi, kad praeis.Gydytojai dar neskambinau.O tai Tu taip toliau ir geri? O kiek laiko vėl sakė gerti?

Labukas mergaites mirksiukas.gif
Evitae jeigu jauti kad ištversi ir esi rami dėl to tai manau tau reikia išlaukti ,sako kad per dvi-tris savaites turetu šalutiniai nevarginti.Esi šaunuolė ,laikykis ir toliau taip 4u.gif Matai negaliu paliginti kaip jatesi tu ir kaip aš kai nustojau gerti Seroxatą. Bet mano psichoterapeute iškarto pasake kad per greitai nutraukem AD,man dar ir PA po nutraukimo užėjo tai vadinasi man dar reikėjo AD. Geriu aš nuo nutraukimo metus bet supranti esu visiškai rami dėl to,man netrukdo gyventi ir gerti AD. Gerai pažistu save ,žinau kad esu labai jautri, man dažnai sviruoja nuotaiką,užeidavo pykčio priepuoliai ir depresija,panikos atakos,pastoviai svaigdavo galva,drebėjo rankos ir t.t. Man tikrai dar ne laikas gyventi be AD ir manau dar metelius jos gersiu. Mane laukia labai daug permainu :vyresnėlis eis į pirmą klase,mažiuką pratinsiu prie lopšelio, ir svarbiausia kad aš vėl išeisiu į darbą,o man tai labai didelis stresas.Žinau kad be vaistų neištvesrsiu tai kam dabar taip rizikuoti jeigu galiu dar pagerti AD, o kada praeis adaptacija darbe ir vaikams viskas bus gerai manau tada tikrai galesiu bandyti mažinti ir nustoti gerti AD.
semkute ,saulute kaip aš tave suprantu.Esu tip top kaip tu dėl visų šitų kūno reikalu. Ne duok dieve man kas taip pasakytu irgi mano reakcija būtu labai neigiama. Tikriausiai kaip ir tu ilgai galvočiau apie tai. Bet tai nėra gerai, pati supranti kad jis pasake todėl kad nežinojo kaip iskaudins tave.Jis tiesiog pajuokavo, bet žinoma ne todėl kad mato kad tavo pilvukas nestangrus o todėl kad esi jam labai artimas žmogutis. Man atrodo jis pats nesuprato kodėl tu supikai, gal reikia jam tiesiai šviesiai pasakyti ne apie tai kad sirgai o pradžioje pasakyti kad nepatinka kada žmones kalba apie tavo kūną ir dar apie trukumus ,nors semkute tu neturi trukumu. Esi graži, liekna bet aš labai gerai suprantu kodėl netiki kai sakom kad esi graži, tai bulimijos ir kitu psichologinių problemų pasekmes. Tau nuo vaikyste kaip ir man ivare nemažai komplesu kad esi stora ne tokia kaip sesuo ( man irgi taip sake) kad esi kvaila ne tokia protinga kaip sese ir t.t Na ką man tau aiškinti semkute,pati viską labai gerai žinai. Tavo vaikinas nekur iš tavęs nepabėgs, bet pasakysiu tau kaip draugei ir galvoju kad visos man pritars, jeigu tu pati taip galvosi, rodysi jam kad esi neverta jo žinok visko gali būti. Tai labai noriu kad tu pakeltu savo nosyte kuo auksčiau, paimtu servetele ir nušluostytu sau ašarytes ir pagalvotum kaip jis tave karštai myli ir kaip jam pasiseke kad turi tokia mylinti ji mergina kaip tu semkute wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 03 rugpjūčio 2009 - 22:21
Jėzau, Ksėnut, kaip aš tau dekinga.. wub.gif Kaip gera kad supranti ir padedi man wub.gif Bandysiu labiau save mylet ir vertinti... Kai pagalvoji, negi visi meluotu kad esu simpatiska? vadinasi taip ir yra.. cool.gif (reik tuo imt ir viena karta patiketi..)

MB man šimtus kartu sako kad esu labai grazi ir miela ir svelni ir nuostabi ir gera ir net nepakartojama.. wub.gif Ech... noreciau viena karta imti tuo ir patiketi... cool.gif Kada nors taip tikrai ir bus ax.gif
Papildyta:
Kazko stipriai galva svaigti pradejo, turbut del to kad susijaudnau ir susinervinau... unsure.gif

Labanakt brangiosios wub.gif
Saldziu ir graziu sapnu group.gif
Atsakyti
labanaktukas... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,
na ir prirasete...
bet saziningai skaitau viska. ax.gif
ka tik perziurejau foto.visos merginos nerealios.jaunatviskos,grazios.visos mes foto-linksmos....kaip teisingai pastebejo Wiskute,tai tikrai net sunku patiketi,kad sergame tikrai sunkiom(gal ne tiek sunkiom,kiek BJAURIOM)ligom...
bet kokiu atveju,smagu pamatyti,su kuo bendrauji bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(semke @ 2009 08 03, 22:26)
Kai pagalvoji, negi visi meluotu kad esu simpatiska? vadinasi taip ir yra..  cool.gif  (reik tuo imt ir viena karta patiketi..)

tikrai,semke,tikrai taip yra,tu LABAI LABAI GRAZI MERGINA,ir jam LABAI pasiseke,jog jis turi tave.vat taip stenkis ir mastyti. mirksiukas.gif patikek.
Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2009 08 03, 22:16)
jis pasake todėl kad nežinojo kaip iskaudins tave.Jis tiesiog pajuokavo, bet žinoma ne todėl kad mato kad tavo pilvukas nestangrus o todėl kad esi jam labai artimas žmogutis.

va butent,as irgi taip manau...
kai pagalvoji,turbut kiekvienas zmogus turi kompleksu.
mano vyras labai del savo svorio pergyvena,vis pries veidrodi "pasibedavoja",kad jis storas.o as ji nuolat guodziu,kad jis nera storas...jis tikrai perdeda...o tai tik del to,kad kazkas kazkada(keli draugai,mociute)lyg tarp kitko uzmete jam,kad va,"esi storas".tai jis sau isikalbejo sita nesamone.net nezinau,kaip jam tai is galvos ismusti ir svarbiausiai-kaip itikinti,kad jis man patinka toks ,koks yra,as su juo esu ne del jo papildomu kilogramu,ir man net nereik,kad jis butu"sakalys",nemegstu kudu vyru. g.gif nors pati nesu susidurus su antsvoriu,bet va zinau ir tikiu,kad zmogus tikrai gali del to pergyvent ,kompleksuot ir nerimaut.ir net jaustis blogai del to. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele-75 @ 2009 08 03, 18:03)
  Ksenute,o as praleidau kazka ar tavo svente buvo jau? pasiruosimas laaaabai daug jegu atima,o dar tas nerimas ir tos emocijos ivairiausios doh.gif
  tai va..tevu laukimas,ruosimasis ir t.t is manes taip pat daug energijos ateme..bet as didvyre-praeita antradieni kirpykloj isbuvau 4 val.ir nebuvo jokiu PA..bet uztai,kai tevai atvaziavo,matyt,buvo per daug emociju,negalejau visa nakti uzmigti,kankino nerimas ir bloga savijauta..gaila,kad negaliu niekur su jais kartu vaziuoti,nuvaziavom i Dublina sestadieni ir po pusvalandzio-namo,uzejo man PA.. verysad.gif tai jie su MB dabar keliauja ir su vaikais..

Sveikute dianele mirksiukas.gif Malonu vėl tave pamatyti forume mirksiukas.gif Mano gimtadienis šį šeštadienį, bet ketvirtadieni vakare jau išvažiuosiu,tai reikes su jums šampaniuko jau ketvirtadienį išgerti biggrin.gif Ir tortčiukui pasivaišinti visas mirksiukas.gif O atvažiuosiu tik po kokios savaites ir 17 išvažiuosim į Palangą savaitei. vacation4.gif Labai laukiu kada ir vėl pamatysiu nors ir nelabai šiltą bet mano širdelei mielą Baltijos jurą. lotuliukas.gif
Aš irgi užmiršau pasigirtis kad šiandien kirpykloje buvau, trupučiuka man plaukučius nukirpo, bet malonu dabar į save žiureti,jau toks bardakas ant galvos buvo. Tai žinokit net patiko kirptis, ne tai kad kirptis o sėdėti krėsle ir ilsietis kol kirpėja savo darbą dirbo lotuliukas.gif Va jums ką AD gali padaryti...O anksčiau o dievuli tu mano kas buvo. Viena karta galvojau išprotėsiu kėdėje, o pasakyti bijau kad man baisu ir PA užeina,taip ir iškentėjau, bet apie pusmetį nesirodžiau kirpykloje. Ir taip pastoviai, prieš AD vartojimą negalėjau visiškai ramiai kirpykloje išbūti, tai man oro trukdavo,arba PA prasidedavo arba sipnumas nežmoniškai užeidavo.O jau kaip man budavo baisu kad visi pamatys kad man negera...Oj, geriau neprisiminti tą siaubą. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 03 rugpjūčio 2009 - 23:07