Sveikutes

,
na ir prirasete...
bet saziningai skaitau viska.
ka tik perziurejau foto.visos merginos nerealios.jaunatviskos,grazios.visos mes foto-linksmos....kaip teisingai pastebejo Wiskute,tai tikrai net sunku patiketi,kad sergame tikrai sunkiom(gal ne tiek sunkiom,kiek BJAURIOM)ligom...
bet kokiu atveju,smagu pamatyti,su kuo bendrauji
Papildyta:
QUOTE(semke @ 2009 08 03, 22:26)
Kai pagalvoji, negi visi meluotu kad esu simpatiska? vadinasi taip ir yra..

(reik tuo imt ir viena karta patiketi..)
tikrai,semke,tikrai taip yra,tu LABAI LABAI GRAZI MERGINA,ir jam LABAI pasiseke,jog jis turi tave.vat taip stenkis ir mastyti.

patikek.
Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2009 08 03, 22:16)
jis pasake todėl kad nežinojo kaip iskaudins tave.Jis tiesiog pajuokavo, bet žinoma ne todėl kad mato kad tavo pilvukas nestangrus o todėl kad esi jam labai artimas žmogutis.
va butent,as irgi taip manau...
kai pagalvoji,turbut kiekvienas zmogus turi kompleksu.
mano vyras labai del savo svorio pergyvena,vis pries veidrodi "pasibedavoja",kad jis storas.o as ji nuolat guodziu,kad jis nera storas...jis tikrai perdeda...o tai tik del to,kad kazkas kazkada(keli draugai,mociute)lyg tarp kitko uzmete jam,kad va,"esi storas".tai jis sau isikalbejo sita nesamone.net nezinau,kaip jam tai is galvos ismusti ir svarbiausiai-kaip itikinti,kad jis man patinka toks ,koks yra,as su juo esu ne del jo papildomu kilogramu,ir man net nereik,kad jis butu"sakalys",nemegstu kudu vyru.

nors pati nesu susidurus su antsvoriu,bet va zinau ir tikiu,kad zmogus tikrai gali del to pergyvent ,kompleksuot ir nerimaut.ir net jaustis blogai del to.