Labuciai drauges (manau jau galiu jums taip sakyti

),
Semkute, esi vienas prie vieno as

As niekad saves nelaikiau isoriskai bjauria nesimpatiska ar kazkokia, turiu pripazinti si ta Dievulis man dave... Baronku ant sonu jis nedave, bet cia pasistengiau pati - negalvodama ka dedu i burna... Vyras man niekad jokiu priekaistu del svorio nera net menkiausios uzuominos daves - sake visos problemos yra mano galvoje

Aisq tai yra sventa tiesa... netikedavau kai jis man sakydavo kad mano kojos grazios,
uzpakaliukas, ar kad jam patinka mano pilvas (galvodavau - jezau, kam gali patikti drebanti zelatina

) Po visu musu seima istikusiu kriziu suvokiau kad jei neigausiu pasitikejimo savim - man galas... suvalgysiu pati save grauzdama is vidaus... pirmiausia emiausi svorio - MB tai nepatiko, tipo esu grazi kokia esu (vos neleptelejau kam tada i silke buvo isiziurejes

) - veliau paaiskejo kad bijo jok sukudus ieskosiu kitu vyru demesio

pavyduoklis mat pasidare

Dar daug dirbu su savim... praeita savaite kirpikloje isikalbejau su kirpeja, pasirodo ji pries 4 metus isgyveno ta pati... kaip palengvejo kai suzinojau kad ir jai tokie nuotaiku suoliai ir panikos priepuoliai uzeidavo... gavau sauniu patarimu... stengsiuosi ju laikytis

Galvoju profesija keisti jau gal veloka, bet dabar labai noreciau igyti interjero dizaino specialybe... kaip man si veikla teikia pasitenkinima- pamirstu pavalgyt, gert ir visus kitus reikalus... Ne siaip sau emiausi remontuot miegama (sedziu dabar visa po sienu spakliavimo "miltuota"

) - tiesiog uzsidesiu sau viena pliysa - kad ad pati galiu net remonta pasidaryti... Aisq vyrui siurpriza padaryt ne paskutinej vietoj svarbu

Tai vat, kaip ir visos tau sake - reikia kazkaip nustot save esti... Pamokykim viena kita, ka?
Arune, po tokiu tavo vyro zodziu susivyniociau vaikus ir jam spyga po nosim... ***** net kraujas uzvire... Nafik jis tau toks... Jau atvirom kortom su tavim zaidzia o tu zeminsies? Nosi aukstyn mergyt! Jei butum iki galo atvira - isdestutum situacija, ka nors manau tau patart bet kuri is musu galetu - nera padeties be iseities... Buk protinga net tik del savo vaiku, bet ir del saves!!!! Matydami toki teva vaikai uzsiaugins savo galvytese toki tevo modeli, o tu tikiu nenori kad taip gyventu ir tavo vaikai - jie nusipelne gyventi laimingi, kai busi laiminga tu - bus laimingi ir jie!!! (Noreciau pridubasinti ta tavo beri

***** viena yra veidmainiauti isduodant, bet taip nachaliskai tai ... Uch negaliu kaip susinervinau

)
maza mazge - ramiai, nesnervuok, svente visvien ivyks

visi 100% niekad turbut nesusirenka, o svarbiausi visvien esate judu
kazka dar norejau pakomentuoti

bet atmintis isejo pasivaikscioti...
Aj... buitinis klausimas - gal zinot ar galima veidroti kabinti priesais lova? MB kazkada svajojo kad but veidrodis miegamam neblogai

man si ideja siaip sau - bet padaryciau jam siurpriza