Įkraunama...
Įkraunama...

AD

4m esam kartu,ir tik per siuos metus pas mus kofliktai prasidejo doh.gif
o kas atsitiko,visko nepasakosiu,o tik pasakysiu kas man nedave ramybes kokia jo fraze kad jam nerupi ka mes valgysim su vaikais,o jis uz paskutinius pinigus nusipirks telefona....
tai paliko mane be pinigu...
Atsakyti
Labas rytas, mergytes 4u.gif
Visu pirma, semkutei noreciau padekoti uz supratinguma, is tiesu labai sunku myleti save, kai saviverte kritusi zemiau nulio. Bet viskas praeity, atsistojame ant savo dailiu koju ir atsikratome kompleksu. Semočka, dievazi nezinau, kur pas jumi ten lasinukai, pati priaugusi 10 kilu gerdama remerona atrodau kaip celiulito kalnas biggrin.gif Bet dzin, mane tokia myli, todel pernelyg nesigrauziu. O del dantuku noreciau pasakyti stai ka: jei labai del ju kompleksuoji, kai isidarbinsi pradek kaupti kapeikas ir pradek juos tvarkyti, dabar su bet kokiais dantukais padaro stebuklus. Is tiesu dantys bene labiausiai kompleksus varantis dalykas, nes juos nuolat rodai biggrin.gif Suprantu, kodel jautiesi prastesne, bet as patarciau issiaiskinti, ar jisai nesijaucia taip pat, nes labai daznai pasitaiko mirksiukas.gif
Arune, papasakok placiau, kas atsitiko, kad taip susinervinai.

Man irgi itemptas periodas prasidejo doh.gif Vakar nuejome ziedu uzsakyti, o juos gamina 3 savaites, bandysime tartis doh.gif Kvietimu dar net maketo neturiu doh.gif Daug kas atsisako del krizes, taip skaudu ir liudna, labai tikejausi visus pacius artimiausius surinkti kartu unsure.gif Prisapnavau, kad nusilauziau nagus (auginu vestuvems) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2009 08 03, 21:06)
Aciu jums mergytes  4u.gif
Kaip as jus visas myliu, uz tai kad stengiates ikvepti optimizmo, randat gero zodziu, palaikot  wub.gif

Bet esme ta, kad mano saviverte visada buvo labai zema..  verysad.gif
Bliamba, nu ir išsiliejau...

Semkute, kiekvienas zmogus turi kazkokiu trukumu,pas mane irgi yra baronkeliu doh.gif bet jis mane myli ir su jom smile.gif o taviskis tik pajuokavo,ir nezinodamas paliete tavo siplna vieta unsure.gif Jis yra su tavimi,ir tik su tavimi,jis atvaziuoja pas tave,jis kelias dienas praleidzia pas tavevaziuoja su tavim tavo teveliais ilsetis,kuria ateiti su tavimi... visur tik TU! Esi jam be galo svarbi,ir neturi saves nuvertinti jokiais budais! Ir tikek visu musu zodziais ,kad esi be galo GRAZI! turi pasitiketi savimi,ivertinti save! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 08 04, 10:21)
Labas rytas, mergytes  4u.gif
Visu pirma, semkutei noreciau padekoti uz supratinguma, is tiesu labai sunku myleti save, kai saviverte kritusi zemiau nulio. Bet viskas praeity, atsistojame ant savo dailiu koju ir atsikratome kompleksu. Semočka, dievazi nezinau, kur pas jumi ten lasinukai, pati priaugusi 10 kilu gerdama remerona atrodau kaip celiulito kalnas  biggrin.gif Bet dzin, mane tokia myli, todel pernelyg nesigrauziu. O del dantuku noreciau pasakyti stai ka: jei labai del ju kompleksuoji, kai isidarbinsi pradek kaupti kapeikas ir pradek juos tvarkyti, dabar su bet kokiais dantukais padaro stebuklus. Is tiesu dantys bene labiausiai kompleksus varantis dalykas, nes juos nuolat rodai  biggrin.gif Suprantu, kodel jautiesi prastesne, bet as patarciau issiaiskinti, ar jisai nesijaucia taip pat, nes labai daznai pasitaiko  mirksiukas.gif
Arune, papasakok placiau, kas atsitiko, kad taip susinervinai.

Man irgi itemptas periodas prasidejo  doh.gif Vakar nuejome ziedu uzsakyti, o juos gamina 3 savaites, bandysime tartis  doh.gif Kvietimu dar net maketo neturiu  doh.gif Daug kas atsisako del krizes, taip skaudu ir liudna, labai tikejausi visus pacius artimiausius surinkti kartu  unsure.gif Prisapnavau, kad nusilauziau nagus (auginu vestuvems)  unsure.gif

blink.gif tai dar net sveciai kvietimu negave pas jus? Nu pavarot lotuliukas.gif O siaip tai viskas bus ok, pamatysi-mano vyras pvz sau vestuvini kostiuma ir kamera filmavimo nupirko paskutini vakara pries skrydi i Jamaika
hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Arūnė @ 2009 08 04, 10:17)
4m esam kartu,ir tik per siuos metus pas mus kofliktai prasidejo doh.gif
o kas atsitiko,visko nepasakosiu,o tik pasakysiu kas man nedave ramybes kokia jo fraze kad jam nerupi ka mes valgysim su vaikais,o jis uz paskutinius pinigus nusipirks telefona....
tai paliko mane be pinigu...

Arūne, o jis visada toks buvo, ar tik paskutiniu metu? blink.gif Nu sakes-man mano MB taip pasakytu, tai priplociau vietoj turbut bash.gif O tai pries tai galbut kazkoks konfliktas buvo tarp jusu ir jis tiesiog is pykcio taip pasake?
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 08 04, 10:32)
blink.gif tai dar net sveciai kvietimu negave pas jus? Nu pavarot lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif aciu uz palaikyma biggrin.gif zodini tai turi visi, ir data zino, nebus netiketumas, nes sveciu tik 30, bet nu vienzo blush2.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif ,

QUOTE(Ksėna @ 2009 08 03, 23:43)
Cretute o kiek laiko tu geri klonezepaną?

geriu nuo birzelio2d.
galima sakyt,du menesius.
Papildyta:
Arūne,nu jau visai tas vyras. verysad.gif
na bet kas jam uzplauke??.. g.gif stenkis laikytis.galvok apie vaikucius ir gyvenk del ju.

maža mazge,RAMINAMES.viska spesit,viskas bus OK. 4u.gif

negaliu dabar rasyt,turiu tris mergytes namie wub.gif doh.gif ,tai lb daug darbelio,uzsukau tik pasilabinti.

ama3 visoms dekoja uz sveikinimus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 08 04, 10:38)
doh.gif  doh.gif  doh.gif aciu uz palaikyma  biggrin.gif zodini tai turi visi, ir data zino, nebus netiketumas, nes sveciu tik 30, bet nu vienzo  blush2.gif

Ai, tada viskas ok, nes galvojau gal net nezino-aptures paskui sveciai streso gero sakau kvietimus kaip perkunas is giedro dangaus gave biggrin.gif Mums viena karta taip buvo-apie draugu vestuves tik is kvietimu suzinojom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 08 04, 00:43)
O kur Luka prapuole? g.gif  Luka labai laukiam iš tavęs žinučių ir nuotraukyčių mirksiukas.gif
dianele,Zaneta,bambekle jeigu neturit priežasčių nesirodytis albume prašom siūskit semkutei savo vieną nuotrauką o jinai tada duos jums slaptažodį mirksiukas.gif
Cretute o kiek laiko tu geri klonezepaną?
Viskas mergaites einu į lovą,atia 4u.gif

sveikutes, priminkit man semkutes meila...nerandu...nelabai kokiu turiu cia nuotraukyciu pas tevus kompiuteryje, bet gal kokia isrinksiu... blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes visos mergaiciukes mano mielosios 4u.gif

Na ka as galiu pasakyti- dekoju jums visoms... uz ka..? uz viska.. o labiausiai uz tai- kad tiesiog esate..
Ir ka as be jusu daryciau... visai "nusigrybauciau i lankas" su savo tokiais pamastymais ir saves vertinimu... doh.gif

Siandien jauciuos geriau 4u.gif

Ir mano brangusis siandien atvaziuoja... wub.gif tai visai gerai...
O ka as dar norejau pasakyti... hmm...
aaaaa...

Zodziu, isvaziuojam mes prie juros, taigi, nebusiu as SM ir negalesiu idet nauju mergyciu i albuma schmoll.gif taigi tos, kurios nespes man i e-maila atsiusti savo veiduku iki siandienos 14 val. toliau tariasi su KSĖNUTE.

Ksėnute, ar busi mano pavaduotoja??? bigsmile.gif

Buciuoju visas ir einu apsitvarkyt namu cool.gif
Atsakyti
Labuciai drauges (manau jau galiu jums taip sakyti smile.gif ),
Semkute, esi vienas prie vieno as blush2.gif As niekad saves nelaikiau isoriskai bjauria nesimpatiska ar kazkokia, turiu pripazinti si ta Dievulis man dave... Baronku ant sonu jis nedave, bet cia pasistengiau pati - negalvodama ka dedu i burna... Vyras man niekad jokiu priekaistu del svorio nera net menkiausios uzuominos daves - sake visos problemos yra mano galvoje doh.gif Aisq tai yra sventa tiesa... netikedavau kai jis man sakydavo kad mano kojos grazios, uzpakaliukas, ar kad jam patinka mano pilvas (galvodavau - jezau, kam gali patikti drebanti zelatina doh.gif ) Po visu musu seima istikusiu kriziu suvokiau kad jei neigausiu pasitikejimo savim - man galas... suvalgysiu pati save grauzdama is vidaus... pirmiausia emiausi svorio - MB tai nepatiko, tipo esu grazi kokia esu (vos neleptelejau kam tada i silke buvo isiziurejes doh.gif ) - veliau paaiskejo kad bijo jok sukudus ieskosiu kitu vyru demesio biggrin.gif pavyduoklis mat pasidare biggrin.gif Dar daug dirbu su savim... praeita savaite kirpikloje isikalbejau su kirpeja, pasirodo ji pries 4 metus isgyveno ta pati... kaip palengvejo kai suzinojau kad ir jai tokie nuotaiku suoliai ir panikos priepuoliai uzeidavo... gavau sauniu patarimu... stengsiuosi ju laikytis smile.gif
Galvoju profesija keisti jau gal veloka, bet dabar labai noreciau igyti interjero dizaino specialybe... kaip man si veikla teikia pasitenkinima- pamirstu pavalgyt, gert ir visus kitus reikalus... Ne siaip sau emiausi remontuot miegama (sedziu dabar visa po sienu spakliavimo "miltuota" biggrin.gif) - tiesiog uzsidesiu sau viena pliysa - kad ad pati galiu net remonta pasidaryti... Aisq vyrui siurpriza padaryt ne paskutinej vietoj svarbu smile.gif
Tai vat, kaip ir visos tau sake - reikia kazkaip nustot save esti... Pamokykim viena kita, ka? mirksiukas.gif
Arune, po tokiu tavo vyro zodziu susivyniociau vaikus ir jam spyga po nosim... ***** net kraujas uzvire... Nafik jis tau toks... Jau atvirom kortom su tavim zaidzia o tu zeminsies? Nosi aukstyn mergyt! Jei butum iki galo atvira - isdestutum situacija, ka nors manau tau patart bet kuri is musu galetu - nera padeties be iseities... Buk protinga net tik del savo vaiku, bet ir del saves!!!! Matydami toki teva vaikai uzsiaugins savo galvytese toki tevo modeli, o tu tikiu nenori kad taip gyventu ir tavo vaikai - jie nusipelne gyventi laimingi, kai busi laiminga tu - bus laimingi ir jie!!! (Noreciau pridubasinti ta tavo beri mad.gif ***** viena yra veidmainiauti isduodant, bet taip nachaliskai tai ... Uch negaliu kaip susinervinau gun_bandana.gif )
maza mazge - ramiai, nesnervuok, svente visvien ivyks 4u.gif visi 100% niekad turbut nesusirenka, o svarbiausi visvien esate judu 4u.gif
kazka dar norejau pakomentuoti g.gif bet atmintis isejo pasivaikscioti...

Aj... buitinis klausimas - gal zinot ar galima veidroti kabinti priesais lova? MB kazkada svajojo kad but veidrodis miegamam neblogai blush2.gif man si ideja siaip sau - bet padaryciau jam siurpriza g.gif
Atsakyti
Aciu ir tau uz palaikyma blush2.gif 4u.gif wub.gif

Del veidrodzio- pagal Feng Shui tipo negalima biggrin.gif , bet kai as tuo netikiu tai pas mane- didziulis veidrodis priesais lova ant splintos kabo... MB irgi jis patinka blush2.gif

nu vsio, einu tvarkytis..

Zaneta- nenori man savo foto atsiusti? mirksiukas.gif dar turiu laiko iki 14 val..
Atsakyti
o kur tau siusti nuotrauka? g.gif blush2.gif
Atsakyti